Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Pavasari dalyvavau Panevezy, viskas OK. Pirko derejosi del kainu skundesi bet priko nemazai... Gal pas jus prekes nekokios net nezinau. Dalyvavau pernai Vilniuje irgi buvo gerai. Aš net nežinau kur man buvo blogai... Šia vasar gal tik Anyksčiose buvo pravalas, o daugiau visur kitur buvo gerai arba labai gerai. Pvz. Aš suprekiauju už 300-2000 euru. per dieną. Priklauso nuo vietos.. Jeigu surenku 300 € tai gaunasi taip Kuras ~20-30 euru. Mano asmeninis darbas 50 € +, Vietos kaina 50-100 euru. Daiktu savikainos pas mane juokingos.

Atsakyti
Sveikos. Gal ką žinote apie Utenos miesto šventę? Užsiregistravau ir galvoju ar verta? Su vaikiškais drabužėliais (savo gamybos). Gal turite patirties kas esate buvę? Labai dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2016 08 11, 16:47)
Pavasari dalyvavau Panevezy, viskas OK.  Pirko derejosi del kainu skundesi bet priko nemazai... Gal pas jus prekes nekokios net nezinau. Dalyvavau pernai Vilniuje irgi buvo gerai. Aš net nežinau kur man buvo blogai... Šia vasar gal tik Anyksčiose buvo pravalas, o daugiau visur kitur buvo gerai arba labai gerai. Pvz. Aš suprekiauju už 300-2000 euru. per dieną. Priklauso nuo vietos..  Jeigu surenku 300 € tai  gaunasi taip  Kuras ~20-30 euru. Mano asmeninis darbas 50 € +, Vietos kaina 50-100 euru.  Daiktu savikainos pas mane juokingos.

Tai kad miesto sventei Penevezy vietos uz 100 eur neipirksit smile30x30.png
Atsakyti
Kas nors buvote praeitu metu festivus organizuojamose kaledinese mugese? Utenoj, Alytuje? Zmoniu buvo?
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2016 08 13, 16:21)
Kas nors buvote praeitu metu festivus organizuojamose kaledinese mugese? Utenoj, Alytuje? Zmoniu buvo?

jei yra žmonių, tai nereiškia, kad pirkimas yra
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2016 08 13, 22:32)
jei yra žmonių, tai nereiškia, kad pirkimas yra

Bet kai zmoniu nera tai pirkimo tikrai nebus biggrin30x30.png
Praeitose temose buvo isdiskutiotos tos Kaledines muges ir kiek pamenu buvo kam sekesi buvo kam nesiseke kaip ir visur buna. Tarkim va kazkas skundesi Anyksciais o man ten buvo liux smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 08 14, 20:35)
Bet kai zmoniu nera tai pirkimo tikrai nebus  biggrin30x30.png
Praeitose temose buvo isdiskutiotos tos Kaledines muges ir kiek pamenu buvo kam sekesi buvo kam nesiseke kaip ir visur buna. Tarkim va kazkas skundesi Anyksciais o man ten buvo liux  smile30x30.png

Šiemet man Anykščių miesto šventės mugė irgi buvo thumbup2.png. Realiai pati geriausia mano kuklioje muginėje patirtyje
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2016 08 07, 18:29)
Noriu perleisti savo vietą Utenos miesto šventėje
http://www.festivus....yvavimo-salygos

Vieta šalia Sodros 2*3 m

Susiradau kompaniją, tad vis tik sau pasileiku šią vietą
Atsakyti
As irgi i Utena meginsiu, stovesiu prie Kulturos centro kazkur.
Atsakyti
Ramu čia blink30x30.png Kokiom rudeninėm mugėm ruošiatės? ax.png
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2016 08 11, 19:57)
Sveikos. Gal ką žinote apie Utenos miesto šventę? Užsiregistravau ir galvoju ar verta? Su vaikiškais drabužėliais (savo gamybos). Gal turite patirties kas esate buvę? Labai dėkoju.

Buvom pavasari Utenoje. Patys uteniskiai sako, kad rudenine Utenos muge buna pati geriausia pirkimu. Kitos Utenos muges buna mieguistos.
Atsakyti
Spalio menesi yra kokiu mugiu?
Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2016 08 23, 12:33)
Spalio menesi yra kokiu mugiu?

Yra, Sprendimų ratas spalio 6-8 d.
Parodos Rinkis prekę Lietuvišką ir Grožis Klaipėdoje 4u.png
Atsakyti