QUOTE(Triuksmas @ 2016 08 08, 21:58)
http://m.klaipeda.di...3322#komentarai
Papildyta:
Čia aš, tas meistras, kuris spėja ir į Jūros šventę ir į užsienį važinėt. O kodėl stebitės? Jūros šventė jau antri metai mums geriausia metų mugė - joks užsienis neprilygsta. Tai ir važiuojam. Kai pirkimas suprastės, nebevažiuosim

O kad daug kam per brangi, tai jau rašiau ir straipsnyje.
Labai smagu, kad geri atsiliepimai apie Klaipėdą. Aš stebiuos, nes man atrodo, kad visi tiek nusistekenę Lietuvoje... Bet niekada neesu nusipirkusi brangios vietos Lietuvoje, tai gal ir man pavyktų gerai, bet ir taip savo g a m i n ių parsitemiu namo mažai iš visų mugių, išsyirus Kauną

. O jau kaip noriu į Švediją... Ir vietos ten, man rodos, neturėtų būti brangios.
Dar aišku nuostaba, man kila nuo to, kad aš dar dirbu darbelį papildomai,tai nelabai pati esu gavusi galimybės vien tik amatui atsidėti, tai man 2-3 mugės sunkiai įveikiamos.
Noriu pasakyti komplimentus- esu buvusi jūoršventej, tai paliko įspūdį medžio darbai. Vilniuj Kaziuose tokių gražių nepastebėjau.
Ir labai ačiū, kad prabilot ir nepatingėjot parašyti. Manau, kad reikia kelti problemas, jei tiek sumoki , tai galima kažkaip pasirūpinti savo klientais. Gali organizatoriai tiesiog rekomenduoti , kur statyti, ir kodėl pvz, ne parkelyje, juk tą pievą ir taip visi trypia. Bet jei nenori parkelyje mašinų, tai gali nurodyti, kur statytis. O ne daryti masinį baudavimą.
O kodėl amatininkas negali sakyti gaminys ? Aš tai sakau taip. Dirbinys man nelabai limpa

Aišku, reikia sakyti kūrinys.
O dėl durniaus, tai pasakysiu, taip, kad pas mus visokie kultūros klierkai tiesiog smerkia komerciją ir nedirba savo darbo, ir arba- jiems dzin.. O kaip gali menininkas ar šiaip kūrėjas taip imtis ir dirbti rimtai, neužsidirbdamas ? O mugė gera vieta save reklamuoti. Jūros šventė, tegul ir būna komercinė, bet Kazio Vilniuje tai labai gaila , kad tapo tokia nesąmone, vietoje smagumo ir unikalumo lieka garažėlių kelnės. O tradicija tai ne vieno šimtmečio.
Šiaip, aš aišku ne prieš garažėlio kelnes ir visą kitą, tegu jos būna, nes kai kurie taip išaugina savo verslus. Tai labai labai gerai, bet jie turi turėti savo nišas, o ne veržtis į visus iš eilės renginius.
Bet, kol taip gyvensim, kad mugės pagrindinis tikslas organizatoriams susirinkti pinigus, dėl kokių nors koncertų, o ne dėl pačios mugės , tol taip ir toliau bus. Na, ir žinoma, kai žmonėms sumažėja laisvų pinigų, tai nieks nebeperka kūrinių.
Papildyta:
QUOTE(Triuksmas @ 2016 08 08, 22:06)
[url=http://m.klaipeda.diena.lt/naujienos/klaipeda/nusikaltimai-ir-nelaimes/nubaude-150-ned
Deja, vieno šuns balsas į dangų neina. Vat jeigu daugiau skalyti pradėtų - žiū, su laiku gal kas ir pasikeistų
O aš išvis niekuo dėtas teisybės ieškotojas: nei mane nubaudė, nei kaina man neįkandama

Tiesiog negaliu į nesąmones ramiai žiūrėt...
Skalijimui reikia organizacijos. Aš irgi apie Kazį skalijau. Bet gal tai niekam neįdomu.