Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(LaukoFeja @ 2016 08 02, 23:13)
Baudų negavo niekas, tik įspėjimus. Buvo tokių, kurie bandė kovoti su vėjo malūnais, bet leidimų automobiliams nėra, vadinas jų ir neturi būti. Pareigūnai buvo itin mandagūs ir dalykiški,  vat dalyviai ne visai.. matyt ir alkoholis suveikė. Beje, sekmadienį automobiliai jau ir vėl stovėjo pievoje, deja, baudų niekas nerašė. Nors mugės tai tikrai nepuošia, o padaro "taboru"..
nemačiau, kad tikrintų/vaikytų ne vietoje stovinčius. Manau gerą šimtą būtų galima suskaičiuoti "nelegalų". Deja. Man asmeniškai labai apmaudu.

Taip išeina jeigu jau jūs nematėt tai vadinasi ir nebuvo g.gif Nu ok, tegul mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 08 02, 22:33)
Taip išeina jeigu jau jūs nematėt tai vadinasi ir nebuvo  g.gif  Nu ok, tegul  mirksiukas.gif

Nesakau, kad nebuvo, bet jei kas gavo baudas, tai ne be reikalo, nes įspėti buvo, turejo daug daugiau automobilių jas gauti smile.gif O tokių, kurie neišsipirkę vietų stovėjo ir nepatikrino irgi buvo labai labai daug, taigi maximumo organizatoriai dar neatsiriekė biggrin.gif
Atsakyti
Radau gražų straipsnį apie mugę Klaipėdoje:
http://www.ve.lt/nau...steliu-1481060/
Atsakyti
http://kaunomuge.lt/...cija-dalyviams/
Ir kaina prieinama smile.gif
Atsakyti
Beja, yra mugės dalyviai zonomis suskirstyti. Labai Šaunu, tik va, kad dar kauniečio vidutinė alga būtų kokie 2000 eu . smile.gif)) Neveltui rėkauju.

Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 08 06, 14:45)
Beja, yra mugės dalyviai zonomis suskirstyti. Labai Šaunu, tik va, kad dar kauniečio vidutinė alga būtų kokie 2000 eu . smile.gif)) Neveltui rėkauju.

ar aš kažką praleidau, bet nematau datos

Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2016 08 06, 19:21)
ar aš kažką praleidau, bet nematau datos

radau datą
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 08 06, 14:45)

Čia jau kaip pažiūrėsi, jeigu protingai suskirstyti tai šaunu, bet kai be logikos ir proto tai visška nesąmonė. Dalyvavau prieš 3 metus Naisiuose, buvo suskirstyti prekybininkai, stovėjom 5 palapinės su visiškai anlogiška produkcija iš eilės, nu atlesikit bet visiška nesamonė doh.gif O va Palangoje šiemet dalyvavau pirmą kartą bet pasidžiaugiau protingu suskirstymu. Prekių grupė ta pati, bet palapinės sustatytos miksuotai, šalia nestovi analogiškom prekėm prekiaujantys, analogiškos prekės kartojasi kas 4-5 palapines bent jau. Į vieną grupę ėjo papuošalai, aksusuarai įvairūs, rūbai, rankinės, ir taip miksuotai visi buvom sustatyti. Man patiko toks skirstymas thumbup.gif Žiūrėsim ką Kaunas parodys labai jau miglotai tas vietų dalinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 08 07, 11:44)
Čia jau kaip pažiūrėsi, jeigu protingai suskirstyti tai šaunu, bet kai be logikos ir proto tai visška nesąmonė. Dalyvavau prieš 3 metus Naisiuose, buvo suskirstyti prekybininkai, stovėjom 5 palapinės su visiškai anlogiška produkcija iš eilės, nu atlesikit bet visiška nesamonė  :oh  O va Palangoje šiemet dalyvavau pirmą kartą bet pasidžiaugiau protingu suskirstymu. Prekių grupė ta pati, bet palapinės sustatytos miksuotai, šalia nestovi analogiškom prekėm prekiaujantys, analogiškos prekės kartojasi kas 4-5 palapines bent jau. Į vieną grupę ėjo papuošalai, aksusuarai įvairūs, rūbai, rankinės,  ir taip miksuotai visi buvom sustatyti. Man patiko toks skirstymas  :thumbup2.png  Žiūrėsim ką Kaunas parodys labai jau miglotai tas vietų dalinimas  :hm

Analgiški turi keliauti į parduotuves, bazes ir turgus, o ne į amatinikų gretas. Jei gaminat, tai gaminkit ne analogiškus.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 08 07, 15:29)
Analgiški turi keliauti į parduotuves, bazes ir turgus, o ne į amatinikų gretas. Jei gaminat, tai gaminkit ne analogiškus.

O jūs siuvokiat kas yra analogiška ir kas yra tokia pat? Skirtumą jaučiate? Nustokit riesti nosį, prilįs kai lietus bus ... Toks jausmas kad šioje grupėje tik jūsų viena produkcija verta būti mugėse, visi kiti čia verti turgaus, bazių ir parduotuvių... feeee
Paatostgaukit gal, pailsėsit, persidirbtot piktindama kauniečių algomis, bloga atranka, o juolab ir sutaupėt nu Jūros šventės nedalyvavimo, visiems nuo to bus naudinga wink.png
Atsakyti
Noriu perleisti savo vietą Utenos miesto šventėje
http://www.festivus....yvavimo-salygos

Vieta šalia Sodros 2*3 m
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2016 08 02, 23:45)
Nesakau, kad nebuvo, bet jei kas gavo baudas, tai ne be reikalo, nes įspėti buvo, turejo daug daugiau automobilių jas gauti smile30x30.png O tokių, kurie neišsipirkę vietų stovėjo ir nepatikrino irgi buvo labai labai daug, taigi maximumo organizatoriai dar neatsiriekė biggrin30x30.png

Va ir straipsnis ta pacia tema. Tai vis tik gavo baudas wink.png man aciu die nepasivaideno
Straipsnis apie baudas
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 08 08, 00:34)
Va ir straipsnis ta pacia tema. Tai vis tik gavo baudas wink.png man aciu die nepasivaideno
Straipsnis apie baudas

Labai įdomus "nemokamų" renginių apmokėjimo būdas. Tik stebiuos meistru, kad jis važiuoja dar į jūros šventę, jei dalyvauja užsienio renginiuose. Nuo kainos už vietą, man pakerta kojas.
O va jei stovi 5 keramikai , tai jų puodeliai būna skirtingi, o jei perpardavinėtojai iš Lenkijos bazių , tai stovi su analogiškais puodeliais iš tų pačių lenkiškų kioskų. Perpardavinėtojams tai ne tinka, bet net duonos kepėjams , manau į naudą. Nors kepa visi beveik analogiška duona. Jei mugėse taip visada būtų perpardavinėtojai išnyktų, ypač sausainių, bet tada sumažėtų paklausa vietoms, jos atpigtų, tai negerai organizatoriams. Bet pirkėjai laimi. Mugės pas mus skirtos organizatoriams. Net ne pirkėjams.
Aišku, tai tik mano nuomonė, bet tokių nesinori matyti prie amatininkų, prie tikrų amatininkų. Nes pačiam iš savo rankų darbo sunku išgyventi, o toks požiūris į amatininką, kurį puoselėja Kaziuko mugės ir Jūros šventės organizatoriai man nemalonus. Sumenkina paties amato vertę, nes gi vien jau pamatyti, ne tik nusipirkti kai kurių kolegų darbus yra vertybė. ... na, po šito sakinio kai kas visai pasius. Bet tiek to. Tegu lija į mano nosį. Man patinka. Praskalaus molio dulkes.

Džiaugiuos šituo straipsniu, jis rodo, kad mes jau pradedam keistis. Šaunuolis medžio drožėjas- tikrai aktualiai skamba - ką , apart apmokėtų "a la nemokamų " renginių dar siūlo organizatoriai ? Baudas už automobilio pastatymą ? O gal kai kuriuos renginius padarytų apmokamus, bent simboliškai užuot lupę pinigus nuo amatininkų ? Beja, jei jūršventės organizatoriai skirstytų zonas, pagal prekių asortimentą, tai ko gero zonų paklausumas pasikeistų. Nebeliktų tokio nežmoniško lupikavimo ir nebetūtų pagundos pasiimti dar ir kinietiškų prekių prie savo gamybos prekių.
Beja, noriu, priminti, kad čia yra diskusijos apie muges, todėl aš išsakau savo nuomonę. Aš turiu į ją teisę, kaip ir kiti diskusijos dalyviai. Todėl, jei turite tik vieną argumentą, apie mano nosį, tai jau yra kitą diskusijos tema: " apie mano nosį, apie mano nuovargį, ar poilsį apie mano sutaupytus pinigus ir pan. . ". Tai jau diskusija kita tema, jei nera kitų argumentų tai patylėkite, arba pradėkit kitą diskusija. Yra kertelė sielai. Ten galim diskutuoti apie viską. Bet diskutuoti, o ne puldinėti. ..........ir negaliu susiturėti sutaupiau nedalyvavusi šioje mugėje daugiau nei 400 eurų
Atsakyti