[quote=mazu-le,2016 07 31, 20:14]
Pasisakysiu ir as apie Anykscius.
Tai va, turistai pirko. Neturi pinigų vietiniai. Na, man tai nežinau, ar norėtųsi dar važiuoti. Nes labai patiko su mugės tvarkdario pokalbis, prie antycių. Bendravau, nes mano numeric buvo nusiitrines:
- sakau
- jūs šypsotės?!!!- Na niekad nemačiau maloniai besišypsančio tvarkdario mugėje, ypač prisiminus kaziuko policininkus. ..
-o ko man nesišypsoti, aš gi neprekiauja, man tas pats, ar jus parduosit, ar ne.
Maždaug, gavau 10 eu ir man dzin, ar iki taves kas ateis.
Šiaip, tai mano takas buvo toks palankus praeiti. O kaip sekėsi tiems kas dar giliau už antyčių stovėjo. Be to parke buvo tik kokie 4 žmonės su amatais. Gal ko nepastebėjau. ..
O mugė iki 16 lyg tai, nes aš 16 pasiploviau. Parkelyje buvo likę tik prekybibninkai. Dar prekybininkai taip išmaitojo pievas su automobiliais, kad skaudu buvo žiūrėti. Buvo gi vietos ant asfaltuoto tako, bet ne. ...
QUOTE(deimi @ 2016 07 31, 22:50)
Kaip siemetine Juros svente?
Darbinga, pelninga, naudinga Tačiau visai kitokia nei senesniais metais. Gal negaliu palyginti grynai nes turėjau ir vietą kitokią nei kitais metais, bet turėjau vieną vietą ir ten pat kaip jau trys metai iš eilės, tai kaip bebūtų prekyba nestandartinė nei buvo pernai ar užpernai. Penktadienį-šeštadienį nušlavė, sekmadienį vaikščiojo koja už kojos, pirko vangiai ir mažai, išsiknisinėjo, derėjosi po 4-5 eur nuo prekės ir pan. O ankščiau sekmadienis būdavo itin darbingas, pernai pvz buvo didžiausia apyvarta sekmadienį. Tačiau totale viskas Apie organizatorius, šiemet jie nusprendė atsiriekti maximumą, ėjo tikrino visus, apmokestindavo kas ne taip, vaikė kas ne ten stovi ir pab. Policija prasisuko su baudom palikusiems automobilius ant vejos Danes skvere.
Merginos tik siandien atsigaunu ir i foruma ilindau po anyksciu ir juros sventes.
Anyksciuose mums pirko gerai. Gerai, nes buvo daug kinietisko slamsto, tai konkurencijos nebuvo dideles Ir ar as viena negavau leidimo prekybai Anyksciuose nei is anksto elektroninio, nei vietoje popierinio. Siandien perziurineju menesio popierius ir is Anyksciu tikrai nera
Juros sventeje siemet turejome prastesne vieta. Zmoniu vaiksciojo daug bet maziau nei pernai tad ir pirkimas nebuvo superinis. Ir lygiai tas pats visi labai derejosi, vos ne uz aciu norejo. Jei kitais metais dar pakels kainas maza tikimybe kad vaziuosim. Nes neverta tiek investuoti uz vieta, dar ir prekiu prisiruosti kiek reikia kad ta vieta atpirkt....Kai pats darai, tai ziauriai daug darbo idedi. KAs perpardavineja tai tiems dzin nusipirko daugiau ir pardavineja sau, o paciam darant vistik paroje daugiau valandu neatsiranda Mes taip pat gavome pranesima ant masinos Nu gi masinu i kisene nesusidesim
Beje Svarbu visiems. Nepamirskite, kad fakturos uz juros svente israsomos iki 10d.
Anyksciuose mums pirko gerai. Gerai, nes buvo daug kinietisko slamsto, tai konkurencijos nebuvo dideles Ir ar as viena negavau leidimo prekybai Anyksciuose nei is anksto elektroninio, nei vietoje popierinio. Siandien perziurineju menesio popierius ir is Anyksciu tikrai nera
Juros sventeje siemet turejome prastesne vieta. Zmoniu vaiksciojo daug bet maziau nei pernai tad ir pirkimas nebuvo superinis. Ir lygiai tas pats visi labai derejosi, vos ne uz aciu norejo. Jei kitais metais dar pakels kainas maza tikimybe kad vaziuosim. Nes neverta tiek investuoti uz vieta, dar ir prekiu prisiruosti kiek reikia kad ta vieta atpirkt....Kai pats darai, tai ziauriai daug darbo idedi. KAs perpardavineja tai tiems dzin nusipirko daugiau ir pardavineja sau, o paciam darant vistik paroje daugiau valandu neatsiranda Mes taip pat gavome pranesima ant masinos Nu gi masinu i kisene nesusidesim
Beje Svarbu visiems. Nepamirskite, kad fakturos uz juros svente israsomos iki 10d.
Klaipėdoje visi derasi. Ir dar taip įkyriai besiderančių būna. Atvažiuoja emigrantai iš Švedijos ir dar litais atsimenu, sako parduokit ne už 80 lt. , o už 60 lt. ......... Iki šiol neatsigaunu. Vien jau iš pagarbos gaminusiam žmogui taip pasakyti... Dar kainos už vietą tragedija.
Jau tautų mugė kviečia...
Jau tautų mugė kviečia...
as irgi jau gavau laiskeli is ju
Tautų mugė
Registracija nuo rugpjūčio 9 d.
Organizatoriai ale kiti bet adresas sutartims pasirašyti tas pats kas Kaziuko mugei Atranka turbūt irgi, eiliniams mirtingiesiems šiukšlės lieka ir kažkokiu stebuklingu būdu atsiduri sąrašo gale
Gal kas turite info apie Varėnos grybų šventę?
Papildyta:
Nu tiek kinietiško šlamšto vienoje vietoje nesu mačiusi
Negavau ir aš jokio leidimo, už tokią kainą jie net leidimų nepasivargino rašyti
Registracija nuo rugpjūčio 9 d.
Organizatoriai ale kiti bet adresas sutartims pasirašyti tas pats kas Kaziuko mugei Atranka turbūt irgi, eiliniams mirtingiesiems šiukšlės lieka ir kažkokiu stebuklingu būdu atsiduri sąrašo gale
Gal kas turite info apie Varėnos grybų šventę?
Papildyta:
QUOTE(goccia @ 2016 08 02, 08:35)
Merginos tik siandien atsigaunu ir i foruma ilindau po anyksciu ir juros sventes.
Nu tiek kinietiško šlamšto vienoje vietoje nesu mačiusi
Negavau ir aš jokio leidimo, už tokią kainą jie net leidimų nepasivargino rašyti
Tautų mugės ir Vilniaus Kazio organizatorius yra vienas ir tas pats. Neapsisprendžiu , ar registruotis... pigiausia vieta 60 eu už 1 metrą... labai menkas tas metras ir dar toks paslaptingas sakinys --- Kiekvienoje zonoje bus įkurdinti amatininkai, pagal jų pateiktą prekių asortimentą.[
Čia kažin, kaip bus ? Žuvis - keramikas- sūris - keramikas - kinietiški šuniukai- keramikas ?
O kodėl amatininkai- o ne bulkininkai ar sausaininkai pagal asortimentą ?
Čia kažin, kaip bus ? Žuvis - keramikas- sūris - keramikas - kinietiški šuniukai- keramikas ?
O kodėl amatininkai- o ne bulkininkai ar sausaininkai pagal asortimentą ?
QUOTE(Ortija @ 2016 08 02, 10:47)
Tautų mugės ir Vilniaus Kazio organizatorius yra vienas ir tas pats.
Kaziuko organizatorius buvo UAB Vikšris, o Tautų dienos Asociacija Šventė visiems.
Taip kad ne visai vienas ir tas pats tik faktas tas kad adresu jie įsikūrė tuo pačiu tai tik įmonės pavadinimas kitas
QUOTE(mazu-le @ 2016 08 02, 10:32)
Kaziuko organizatorius buvo UAB Vikšris, o Tautų dienos Asociacija Šventė visiems.
Taip kad ne visai vienas ir tas pats tik faktas tas kad adresu jie įsikūrė tuo pačiu tai tik įmonės pavadinimas kitas
Nu, jo sutinku. Ne te patys- tik žmonės ir adresas sutampa. Netyčia, matyt
Nors ne vietoje, bet kaip ir vietoje, nes čia daug į mane panašių, dalinuosi, nes labai geras laiškas :
http://m.delfi.lt/ve...php?id=60887455,
Gaila,neperskaičiau šio laiško, kai man buvo 15 metų...
QUOTE(mazu-le @ 2016 08 01, 16:48)
Darbinga, pelninga, naudinga Tačiau visai kitokia nei senesniais metais. Gal negaliu palyginti grynai nes turėjau ir vietą kitokią nei kitais metais, bet turėjau vieną vietą ir ten pat kaip jau trys metai iš eilės, tai kaip bebūtų prekyba nestandartinė nei buvo pernai ar užpernai. Penktadienį-šeštadienį nušlavė, sekmadienį vaikščiojo koja už kojos, pirko vangiai ir mažai, išsiknisinėjo, derėjosi po 4-5 eur nuo prekės ir pan. O ankščiau sekmadienis būdavo itin darbingas, pernai pvz buvo didžiausia apyvarta sekmadienį. Tačiau totale viskas Apie organizatorius, šiemet jie nusprendė atsiriekti maximumą, ėjo tikrino visus, apmokestindavo kas ne taip, vaikė kas ne ten stovi ir pab. Policija prasisuko su baudom palikusiems automobilius ant vejos Danes skvere.
Baudų negavo niekas, tik įspėjimus. Buvo tokių, kurie bandė kovoti su vėjo malūnais, bet leidimų automobiliams nėra, vadinas jų ir neturi būti. Pareigūnai buvo itin mandagūs ir dalykiški, vat dalyviai ne visai.. matyt ir alkoholis suveikė. Beje, sekmadienį automobiliai jau ir vėl stovėjo pievoje, deja, baudų niekas nerašė. Nors mugės tai tikrai nepuošia, o padaro "taboru"..
nemačiau, kad tikrintų/vaikytų ne vietoje stovinčius. Manau gerą šimtą būtų galima suskaičiuoti "nelegalų". Deja. Man asmeniškai labai apmaudu.
Dar apmaudu buvo tai, kad vietos sumatuotos centimetrais, palapinę įgrūdom vos ne vos į tuos tikslius 6 kv/m . Tačiau dailininkai su savo paveikslais (itin panašių paveikslų galima nusipirkti lenkijoje, didmeninėm kainom, bet nieko jau nesakau), susistatė savo "galerijas" turbūt po 100 kv/m. Suprantu, kad jiems sunku eksponuoti, bet čia reikėtų ieškoti kitų išeičių, ne ignoruoti, kai jie jau tiesiogiai lipa kitiems ant galvų
Visumoj, man asmeniškai jūros šventės prekyba kasmet vis šiek tiek prastesnė, netvarkos aplink daugiau ir daugiau, todėl kasmet sakau nebedalyvausiu ir vis sudalyvauju vėl sakau, kitais metais tai jau ne.. bet maža ką sugalvosiu