Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Žinutė, su mano mugės pasiūlymu išgaravo. Gal todėl kad neesu mama ? tongue.gif
Na, kaip ten bebūtų vis vien kviečiu apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(Handicraft @ 2016 07 22, 08:49)
Žinutė, su mano mugės pasiūlymu išgaravo.

Ir vėl išgaruos, ir ne tik žinutė. Nes neskaitote forumo taisyklių.
Atsakyti
QUOTE(Handicraft @ 2016 07 22, 08:49)
Žinutė, su mano mugės pasiūlymu išgaravo. Gal todėl kad neesu mama ?  tongue.gif
Na, kaip ten bebūtų vis vien kviečiu apsilankyti.

Paskaitykit taisykles ir nereiks ironijos mirksiukas.gif
O dar gausit ir baudos jeigu toliau reklamuosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2016 07 11, 19:45)
Anyksciuose matyt vistik ne is eiles dalino.... Nes as gavau 71vieta, nors prisiskambinau veliau. Bet irgi nuo 8 sedejau visa laika skambinau tada, o linijos buvo

Gal galit pasidalinti info kada reikia buti Anyksciuose ir kokioj gatvej vyksta prekyba?
Atsakyti
7,30, įvairios gatvės
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 07 22, 18:00)
Gal galit pasidalinti info kada reikia buti Anyksciuose ir kokioj gatvej vyksta prekyba?

Anykščiuose kiek žinau mugė vyks Vilniaus, Parko ir dar kažkurioje gatvėje. Reikia būti ne vėliau kaip 7.30 val.
Atsakyti
Visi Juros sventeje smile.gif Sekmes dalyvaujantiems.

O kas buvote Anyksciuose, kaip sekesi? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2016 07 29, 12:59)
Visi Juros sventeje smile.gif Sekmes dalyvaujantiems.

O kas buvote Anyksciuose, kaip sekesi? Kokie atsiliepimai?

Puikiai. Buvau tvarkingame parkelyje, dregnoka. Už nugaros plaukiojo daug ančių. Jos neapkakojo. Neužpuolė, kai valgiau bandeles. Žmonės, kurie netyčia užklydo į parkelį buvo labai nustebę, rade mane palapinėje, su prekėmis. Daug kas neatvažiavo, tai kaimynų nebuvo. Bet neliūdėjau, labai smagu buvo su visais bendrauti, ir dar net pirko mano darbus. Konkurencijos beveik nebuvo, nes antys neprekiavo. Neieškojau Boženos. .. . Bet įtariu labai arti buvo. Tie kas su antimis parke prekiavo galėjo ramiai ir 10 val. išsikrauti. Daug žmonių matėsi centre, kur irgi vyko prekyba. Sakė, kad ten pagrinde prekiavo lenkų ir kiniečių rankų darbo rankdarbiais ir dar mačiau Baltos lankos ten tilpo. Aš ne.
V.ž. žmonės man labai labai patiko. Vietiniai labai maloniai vieni apie kitus pasakojo. ... Jei kitais metais ne parkelyje gaučiau vietą man patiktų aplankyti Anykščius. Tiesa vieta tikrai simboliškai kainavo, o organizatoriai labai labai malonūs buvo. Gera energija iš anykštėnų sk lend a.
Atsakyti
idealiai sudirbta organizatorių veikla. Pritariu, šūdmaliai susirinko pinigus ir dingo.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 07 29, 20:29)
Puikiai.  Buvau tvarkingame parkelyje,  dregnoka.  Už nugaros plaukiojo daug ančių.  Jos neapkakojo.  Neužpuolė, kai valgiau bandeles.  Žmonės,  kurie netyčia užklydo į parkelį buvo labai nustebę,  rade mane palapinėje,  su prekėmis.  Daug kas neatvažiavo,  tai kaimynų nebuvo.  Bet neliūdėjau,  labai smagu buvo su visais bendrauti,  ir dar net pirko mano darbus.  Konkurencijos beveik nebuvo,  nes antys neprekiavo.  Neieškojau Boženos. .. . Bet įtariu labai arti buvo.  Tie kas su antimis parke prekiavo galėjo ramiai ir 10 val. išsikrauti.  Daug žmonių matėsi centre,  kur irgi vyko prekyba.  Sakė,  kad ten pagrinde prekiavo lenkų ir kiniečių rankų darbo  rankdarbiais ir dar mačiau Baltos lankos ten tilpo. Aš ne. 
  V.ž.  žmonės man labai labai patiko.  Vietiniai labai maloniai vieni apie kitus pasakojo. ... Jei kitais metais ne parkelyje gaučiau vietą man patiktų aplankyti Anykščius.  Tiesa vieta tikrai simboliškai kainavo,  o organizatoriai labai labai malonūs buvo.  Gera energija iš anykštėnų sk lend a.

Ačiū, labai išsamus ir vaizdingas pasakojimas smile.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir as apie Anykscius.
As stovejau ne antyciu kaiminystej bet kinietisku kiauksinciu miauksinciu ciulbanciu produktu kaiminystej. Gavau vieta beveik Vytauto g. gale. Po manes buvo gal kelios palapines normaliu prekeiviu ir visas galas o tai apie 30 - 40 vietu is abieju pusiu kinietisko slamsto. Tiek jo vienoj vietoj nesu macius. Kodel jie buvo ten visi vargu ar kuris nots isdidus organizatorius paaiskins. Man ju pagalbos nereikejo bet teko matyt kokie jie buvo malonus kitiems. Prekyba iki 12h buvo nuline. Pikti ir nepatenkinti kainom vietiniai isejo pasivaiksciot i muge. Bet veliau ismiegojo poilsiautojai ir uzsienieciai pagerejo oras ir muge buvo isgelbeta thumbup.gif Reziume: vaziuociau ir vel 4u.gif
Nesipratau tik vieno muge iki 17h ir butent tokiu laiku policininkai nueme zenklus ir i gatve paleido eisma toks jausmas kad tycia kad tik greiciau issinezdinti. Nu tada toks chaosas gavosi masinu pilna gatve gerai las beveik buvom susikrove doh.gif
Atsakyti
Kaip siemetine Juros svente?
Atsakyti