Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(tomas85 @ 2016 07 15, 19:52)
Sveiki. Mano kolegė Jūros šventėj turi vietą geltonoj zonoj Nr. 143 ir vidutinio patrauklumo Nr. 385 Gal kas nors norėtų mainytis į kitas? Jei ką sudomins, galėsiu duoti kontaktus.

Įdomu į kokią zoną norėtų keisti ?
Atsakyti
QUOTE(tomas85 @ 2016 07 15, 19:52)
Sveiki. Mano kolegė Jūros šventėj turi vietą geltonoj zonoj Nr. 143 ir vidutinio patrauklumo Nr. 385 Gal kas nors norėtų mainytis į kitas? Jei ką sudomins, galėsiu duoti kontaktus.

Įdomu, kuo prekiauja kolege ?
Atsakyti
QUOTE(tomas85 @ 2016 07 13, 21:47)
Gal kam bus aktualu. Rugpjūčio 6 d. Biržų miesto šventė:

Prekyba Biržų miesto šventės metu vyks J. Janonio aikštėje 2016 m. rugpjūčio6 dieną nuo 6 val. iki 24 val. Prekiauti leisime  fiziniams  ir juridiniams asmenims turintiems Biržųmiesto seniūnijos išduotus leidimus prekybai.

Gal kas esat prekiavę Biržuose? Pasidalinkit įspūdžiais g.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas kartais turi parduoti vietą jūros šventėje? Pražiopsojome, nors ir koduką turėjome
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2016 07 11, 19:04)
O aš galiu perleisti vietą Jūros šventėje antrame sąraše. Pasikeitė planai, nebedalyvausiu. Jei ka nors domina, rašykit a.ž.

Papildyta:
QUOTE(preilene @ 2016 07 19, 16:29)

Sveiki. Jei dar nepardavete vietos, tai mielai nupirkčiau ir atsidėkočiau. Susisiekite su manimi el.paštu-
n.kirliene@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Giedruma @ 2016 07 11, 09:05)
Perleisciau vieta Juros sventeje, is pirmo saraso  4u.gif  .Patys visur nebespejam, tai viena vieta atliko.Prekiaujam pintais gaminiais, tai perleisciau kam nors, kas savo ranku darbo gaminiais prekiauja ,o ne perpardavinetojai.

Papildyta:
Sveiki.mes su drauge dekoruojame kaulini porceliana ir esame naujokes versle.Pavelavome uzsiregistruot i juros šventę bet labai labai noretume ten sudalyvauti.Jeigu perleistumete mums vietą būtume be galo dekingos ir laimingos.el.pastas n.kirliene@gmail.com
[/quote]
Atsakyti
[quote=preilene,2016 07 19, 17:58]
Papildyta:
Sveiki. Jei dar nepardavete vietos, tai mielai nupirkčiau ir atsidėkočiau. Susisiekite su manimi el.paštu-
n.kirliene@gmail.com
Papildyta:

Papildyta:
Sveiki.mes su drauge dekoruojame kaulini porceliana ir esame naujokes versle.Pavelavome uzsiregistruot i juros šventę bet labai labai noretume ten sudalyvauti.Jeigu perleistumete mums vietą būtume be galo dekingos ir laimingos.el.pastas n.kirliene@gmail.com
[/quote]
[/quote]
taip nesąžininga, aš jūsų skelbimo dėl vietos niekur nemačiau. Šiaip čia mano skelbimas, kad ji mums reikalinga.
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2016 07 19, 20:25)
taip nesąžininga, aš jūsų skelbimo dėl vietos niekur nemačiau. Šiaip čia mano skelbimas, kad ji mums reikalinga.

Nu čia ne jūsų, o jos skelbimas, dabar jį matpte. Nesuprantu kas čia nesąžiningo, žmogus ieško kaip ir jūs g.gif doh.gif

QUOTE(preilene @ 2016 07 19, 17:58)
Papildyta:
n.kirliene@gmail.com

Įsigilinkite, žmonės ne vietas parduoda, o teisę pirkti jas o su ja jau pavėlavote, nes visos vietos išpirktos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 19 liepos 2016 - 20:29
QUOTE(mazu-le @ 2016 07 19, 21:29)
Papildyta:
Nu čia ne jūsų, o jos skelbimas, dabar jį matpte. Nesuprantu kas čia nesąžiningo, žmogus ieško kaip ir jūs  g.gif  doh.gif
Įsigilinkite, žmonės ne vietas parduoda, o teisę pirkti jas o su ja jau pavėlavote, nes visos vietos išpirktos  mirksiukas.gif

keistos jūsų mintys, šitų mergaičių net nematau skelbimo, kad jos ieškotų, aš parašiau. Apie tai kalba
Atsakyti
Mano vieta jau perleista,paminėjau žemiau kitam poste po pasiūlymo ta pačią dieną 4u.gif
Vietų jau nebėra,neparduoda,kas pavėlavo-tik šansas perpirkt pačią vietą jau nupirktą jei nebereikia kam ax.gif
Atsakyti
[quote=dita0506,2016 07 19, 19:25]
[/quote]
[/quote]
Atsiprašau jei ne čia parašiau,nes esu naujoke forume,gal ne čia išsiunčiau Pažadu viską išmokt
Atsakyti
Labas
Jei kam reikia kompanjono Jūros šventėje, mielai pasidalinčiau išlaidomis.
Prekiaučiau savo gamybos papuošalais ir dekoracijomis. Reiktų bent 1-1,5m pločio vietos. 8šeši1874459
Atsakyti
[quote=preilene,2016 07 19, 23:50]
[/quote]
Atsiprašau jei ne čia parašiau,nes esu naujoke forume,gal ne čia išsiunčiau Pažadu viską išmokt
[/quote]
viskas gerai
Atsakyti