sveiki, kaip supratau perkant i Juros svente vieta butina tiketoje patapti lojaliu tikeltos klubo nariu ????
QUOTE(mazu-le @ 2016 07 11, 08:50)
Ar jums kada nors kas nors tinka? Yra gera mugė ir gera atranka? Ir ši viso, kad dėtume tiek energijos į pažymėjimo susitvarkymą tai į dalį mugių tikrai eitumėte privilegijuotai, bet dabar tik nuolat reiškiate priekaištus, visi blogi tik jūs puiki ir nepakartojama, jūsų darbai unikalūs, visus turi kišti į parkus ir laikus o jus ant pjedestalo Net bjauru skaityti
Papildyta:
Ir ne duok dieve jus geresnę vietą gavot, čia jus ir reikia atrinkti, nes ne meną pardavinėjat, jus į pamiškę ir parką kišti reikai nesupykit, neturiu jokių priekaištų jums, man viskas ok, tik po kai kurių postų man pusiau isterijos priepuolis kyla
Papildyta:
Ir ne duok dieve jus geresnę vietą gavot, čia jus ir reikia atrinkti, nes ne meną pardavinėjat, jus į pamiškę ir parką kišti reikai nesupykit, neturiu jokių priekaištų jums, man viskas ok, tik po kai kurių postų man pusiau isterijos priepuolis kyla
Nelabai supratau Jūsų nepasitenkinimo. Iš kur Jūs žinot kur mane "Įkišo", jei net aš pati to negaliu žinoti. O parduoda manau, kas ką gali ir ką nori. Juk negali visi prekiaut vienodomis prekėmis, nes tada jau tikrai vieni kitiems gerklę perkas iš pavydo ..... Taip, aš tikrai už tuos, kurie gamina rankų darbo gaminius. Aš pati juos darau ir žiemą prekiauju, bet vasarą šios prekės nepaklausios. Tuo metu imuosi kitos veiklos.
QUOTE(Bozena12 @ 2016 07 12, 16:51)
Nelabai supratau Jūsų nepasitenkinimo. Iš kur Jūs žinot kur mane "Įkišo", jei net aš pati to negaliu žinoti. O parduoda manau, kas ką gali ir ką nori. Juk negali visi prekiaut vienodomis prekėmis, nes tada jau tikrai vieni kitiems gerklę perkas iš pavydo ..... Taip, aš tikrai už tuos, kurie gamina rankų darbo gaminius. Aš pati juos darau ir žiemą prekiauju, bet vasarą šios prekės nepaklausios. Tuo metu imuosi kitos veiklos.
Jūs iš viso manęs nesupratote JUk parašiau nesupykit, neturiu priekaištų Žmonės kur pametėt humoro jausmą Nusiraminkit čia visai ne dėl jūsų, įsigilinkite į ankstesnę diskusiją. Man visiškai tas pats kur jūs stovite ir kuom prekiaujate, bet kaip pastebėjote viena narė nuolat reiškia pretenzijas apie atranką ir blogas vietas, aiškiai leisdama suprasti kad tiem kas prekiauja rankų darba ir dar aukštos lygio (neaišku kas tai nustato) turi būti pirmenybė ir tik pačios geriausios vietos. Kiekvienas kovoja už save ir kiek įdeda pastangų tiek pasiekia, del vietos dažnai tenka pakovoti o pakovojus gali gauti gerą, o kažkas nori gauti geras vietas už nuopelnus, kažkokius
Prie ko čia nepasitenkinimas, nebuvo jo tekste, dieve mano, atsipalaiduokit, kas kam čia tą gerklę kanda
Papildyta:
QUOTE(mikse @ 2016 07 12, 13:47)
sveiki, kaip supratau perkant i Juros svente vieta butina tiketoje patapti lojaliu tikeltos klubo nariu ????
Nereikia jokiu nariu patapti, jūs gi kodą gavote registruodamasi jį ir pritaikysite pirkdama. Tel.nr yra prisijungimo vardas, o pasw yra tie 6 simboliai
QUOTE(Bozena12 @ 2016 07 13, 09:25)
Visoms geros dienos tokią lietingą vasaros dieną.
As cia truputi ne i tema... o kur lyja?
Sveikos. Ar jau visos nusipirkote vietas i Juros svente? Ar reikejo butinai tapti tiketos nariu? Nes Mums perkant internetu, neleido pirkti kol netapome nariais. Taigi iskilo tokia problema... Mums reikalingos 2 vietos viena salia kitos. Bet neisejo nusipirkti. Gal yra is esanciuju kuri nusipirko 73 ar 75 vieta? Ar gal zinot kas isigijo viena ar kita vieta? Mes tuomet galetume perleisti artimesne vieta link pilies tilto. (69 vieta). Skolingi neliktume.
mano 68
QUOTE(MikeM @ 2016 07 13, 11:03)
Sveikos. Ar jau visos nusipirkote vietas i Juros svente? Ar reikejo butinai tapti tiketos nariu? Nes Mums perkant internetu, neleido pirkti kol netapome nariais. Taigi iskilo tokia problema... Mums reikalingos 2 vietos viena salia kitos. Bet neisejo nusipirkti. Gal yra is esanciuju kuri nusipirko 73 ar 75 vieta? Ar gal zinot kas isigijo viena ar kita vieta? Mes tuomet galetume perleisti artimesne vieta link pilies tilto. (69 vieta). Skolingi neliktume.
manau vertėtų bandyti tartis vietoje, kai pamatysite žmogų, kuris prekiaus tarp jūsų, kad pasikeisti vietomis
QUOTE(aleksiuke @ 2016 07 13, 11:59)
manau vertėtų bandyti tartis vietoje, kai pamatysite žmogų, kuris prekiaus tarp jūsų, kad pasikeisti vietomis
Taip ir elgsimes, jei anksciau nepavyks rasti Dabar bandome laime
Papildyta:
QUOTE(aleksiuke @ 2016 07 13, 11:59)
Taip ir elgsimes, jei anksciau nepavyks rasti Dabar bandome laime
QUOTE(MikeM @ 2016 07 13, 12:03)
Nereikejo jokiu nariu tapti, issirinkus vieta suvesti savo duomenis prisijungimo varads tel. nr., o slaptazodis tas 6 zenklu kodas ir viskas. Nesu joks narys, netapau juo ir nusipirkau dvi vietas pirmadienį bet aisku nusipirkti dvi salia butu buve bet kokiu atveju sudetinga, nes sistema labai strigo, ismesdavo error, arba kol logindavosi parasydavo kad jusu paairinktame sektoriuje nera vietu Taip ir ejau per vietas kol nusisypsojo laime
Papildyta:
QUOTE(Bozena12 @ 2016 07 13, 10:25)
Smagu, kad radau temą, kurioje galima paplepėti apie prekybą!!!!
Viskas gerai, labai skubėjau "mazu-le" ir ko gero skaitydama neįsigilinau į kontekstą.
kaip sakė Leopoldas - "gyvenkime draugiškai'.
Viskas gerai, labai skubėjau "mazu-le" ir ko gero skaitydama neįsigilinau į kontekstą.
kaip sakė Leopoldas - "gyvenkime draugiškai'.
Tikrai nieko blogo nenorėjau pasakyti, įtampa padarė savo prieš Jūros šventės bilietų pirkimą
Gyvenkime draugiškai
Man irgi siandien nepavyki nusipirkti kol nepatapau nariu
Bet erorr nemete, tai gaunasi, kad visiems skirtingi nesklandumai kilo perkant
Bet erorr nemete, tai gaunasi, kad visiems skirtingi nesklandumai kilo perkant
o man reikėjo tapti lojaliu klientu, bet naudos vistiek nebuvo, nes vis rodė erorr, teko važiuoti į vietą pirkti bilietų