Puiku
QUOTE(Ortija @ 2016 07 09, 15:12)
Telefonu registravausi, tai buvau 271 parke. Nu, galvoju, kad oi bus. Įdomu, kodėl atrankos nedaro. Sakė, busiu parke. Ot smagu, kad dar ne kokiuose rugiuose prie miško, bent, nieks nemedžios. Nežinau, net ką daryti. ... niekam manes ten nereikia, o gyvena Anykščiuose kiek ? Kokie 4000 ?
Ar jums kada nors kas nors tinka? Yra gera mugė ir gera atranka? Ir ši viso, kad dėtume tiek energijos į pažymėjimo susitvarkymą tai į dalį mugių tikrai eitumėte privilegijuotai, bet dabar tik nuolat reiškiate priekaištus, visi blogi tik jūs puiki ir nepakartojama, jūsų darbai unikalūs, visus turi kišti į parkus ir laikus o jus ant pjedestalo Net bjauru skaityti
Papildyta:
QUOTE(Bozena12 @ 2016 07 10, 23:53)
Vienos kompanijos kosmetika ir maisto papildais. Cia ko gero negaliu daryti reklamos ir tos kompanijos ivardinti. Manau susitiksime ir susipazinsime vietoje
Ir ne duok dieve jus geresnę vietą gavot, čia jus ir reikia atrinkti, nes ne meną pardavinėjat, jus į pamiškę ir parką kišti reikai nesupykit, neturiu jokių priekaištų jums, man viskas ok, tik po kai kurių postų man pusiau isterijos priepuolis kyla
Perleisciau vieta Juros sventeje, is pirmo saraso .Patys visur nebespejam, tai viena vieta atliko.Prekiaujam pintais gaminiais, tai perleisciau kam nors, kas savo ranku darbo gaminiais prekiauja ,o ne perpardavinetojai.
QUOTE(mazu-le @ 2016 07 11, 11:16)
Tai pasidalinkit įpūdžiais apie vietų pirkimą Jūros šventei?
Streso bele kiek, sistema internetu strigo, neveikė, neleisdavo naudoti vietos nebuvo to mygtuko, išmesdavo error arba pasirinkus vietą ant galo rašė jau nėra vietos Šiaip ne taip pavyko iš kokio 8 vietos pasirinkimo varianto
Streso bele kiek, sistema internetu strigo, neveikė, neleisdavo naudoti vietos nebuvo to mygtuko, išmesdavo error arba pasirinkus vietą ant galo rašė jau nėra vietos Šiaip ne taip pavyko iš kokio 8 vietos pasirinkimo varianto
analogiškai
QUOTE(aleksiuke @ 2016 07 11, 13:35)
analogiškai
Nelabai suprantu, pasirenki vietą, tikrini, ją randą, nori panaudoti savo teisę pirkti - jau nėra vietos. Tai nors 15 s negali jos rezervuoti kai pasižymi Aš net per 3 kompus perbėgau kol nusipirkau
Vieta perleista
QUOTE(mazu-le @ 2016 07 11, 08:50)
Ar jums kada nors kas nors tinka? Yra gera mugė ir gera atranka? Ir ši viso, kad dėtume tiek energijos į pažymėjimo susitvarkymą tai į dalį mugių tikrai eitumėte privilegijuotai, bet dabar tik nuolat reiškiate priekaištus, visi blogi tik jūs puiki ir nepakartojama, jūsų darbai unikalūs, visus turi kišti į parkus ir laikus o jus ant pjedestalo Net bjauru skaityti
Papildyta:
Ir ne duok dieve jus geresnę vietą gavot, čia jus ir reikia atrinkti, nes ne meną pardavinėjat, jus į pamiškę ir parką kišti reikai nesupykit, neturiu jokių priekaištų jums, man viskas ok, tik po kai kurių postų man pusiau isterijos priepuolis kyla
Papildyta:
Mazu le Čia tik jūsų mintys. Ir tik jūsų isterija.
Bet ačiū už pamokimus.
O va, kaip sakiau, nuo jūros šventės susitaupiau pinigėlių ir va, prieš savaitę Milano katedrą gerėjausi.
Beja, vieta dzin, palyginus su pačia mugės verte. Į Anykščiuose važiuoju, nes noriu miestelį aplankyti. Prekyba pretekst as.
O dėl tų pirmumų, tai ir be pažymėjimų juos gauni, kai yra organizatorių valia. Pvz. Sostines dienos ar Jūros šventė. Tik kaziui netinku .
Anyksciuose matyt vistik ne is eiles dalino.... Nes as gavau 71vieta, nors prisiskambinau veliau. Bet irgi nuo 8 sedejau visa laika skambinau tada, o linijos buvo vis uzimtos.
JUROS SVENTES PASIULYMAS!!!
Butu norinciu 1m vietos ant stalo? Palapine 3*2. Vietos dar nezinau, nes mes siemet 2 sarase. Primciau su kazkuo ranku darbo papuosalais moterims, saliais piestais ar kazkuo panasaus. As prekiauju vaikiskais aksesuarais, tai kad mazdaug tiktu
Butina salyga vairuoti!!! Man siandien jau turbut stogas nuvaziuos. Vyras pasake, kad laisvadieniu jam neduos, nes kazkas nedarbinguma pasieme ilgam del kojos Tai arba susirandu kolege vairuojancia, arba nevaziuoju pati
Butu norinciu 1m vietos ant stalo? Palapine 3*2. Vietos dar nezinau, nes mes siemet 2 sarase. Primciau su kazkuo ranku darbo papuosalais moterims, saliais piestais ar kazkuo panasaus. As prekiauju vaikiskais aksesuarais, tai kad mazdaug tiktu
Butina salyga vairuoti!!! Man siandien jau turbut stogas nuvaziuos. Vyras pasake, kad laisvadieniu jam neduos, nes kazkas nedarbinguma pasieme ilgam del kojos Tai arba susirandu kolege vairuojancia, arba nevaziuoju pati
O aš galiu perleisti vietą Jūros šventėje antrame sąraše. Pasikeitė planai, nebedalyvausiu. Jei ka nors domina, rašykit a.ž.
QUOTE(goccia @ 2016 07 11, 18:45)
Anyksciuose matyt vistik ne is eiles dalino.... Nes as gavau 71vieta, nors prisiskambinau veliau. Bet irgi nuo 8 sedejau visa laika skambinau tada, o linijos buvo vis uzimtos.
Nu, ir 71 vieta rodo didelį skaičių prekeivių. Bet ne rugiuose prie bedugnės.
Užuojauta, dėl vyro. ... Mane tokie dalykai irgi biesina. Isteriškai. Beveik visada su išeiginėmis bėda.
Žinot, kas dar laaabai nuobodu mugėje, kai net lankytojai neateina. .. Žmonių tiesiog neateina. Ot nuobodu tada. .. Einu per kaimynus ir neuždirbusi pradedu ką nors pirkti. Tai gerai kad Anykščiuose nebrangi vieta.