Nauji namučiai mugiautojom
Senoji tema ČIA
Papildyta:
Kad mano klausimas liko senoj temukėj,pasikartosiu dar ir čia-kokie atsiliepimai apie Laivų paradą Klaipėdoj? Ar verta dalyvauti? su Jūros švente aišku,bet ši mugė ankstoka tokia atrodo...
nuo šiandien perkamos vietos į hanzą dienas
QUOTE(aleksiuke @ 2016 04 25, 22:29)
nuo šiandien perkamos vietos į hanzą dienas
Prasom placiau kas kur kada
Palangos sezono atidarymas (nežinau ar dar priima registruotis )
Gegužės 20-22d. Tel. (8 460) 48547
palangoskc@gmail.com
palangoskc@gmail.com
QUOTE(Giedruma @ 2016 04 26, 22:42)
Palangos sezono atidarymas (nežinau ar dar priima registruotis )
palangoskc@gmail.com
palangoskc@gmail.com
Nepriima jau labai senai. Viskas isskirstyta ir jau leidimus is savivaldybes gavom
QUOTE(mazu-le @ 2016 04 26, 22:30)
Nepriima jau labai senai. Viskas isskirstyta ir jau leidimus is savivaldybes gavom
Labai įdomu, o kada reikia kreiptis pas juos ?
Ir taip ir neradau, kas organizuoja hanza dienas ?
QUOTE(Ortija @ 2016 04 27, 10:51)
Labai įdomu, o kada reikia kreiptis pas juos ?
Balandžio 4 d. buvau viena iš paskutiniųjų priimta ir tai todėl kad pusiau vietinė, jaunimas, savo rankų darbas, bet paskambinus buvo pasakyta priėmimą baigėme Siunčiau darbų foto, gražų aprašymą ir įtikau
Dėl hanza dienų galiu tik pasidžiaugti, paskambinus telefonu viską sutvarkė, užteko pasakyti kad pernai dalyvavom, pagal pavadinimą prisiminė, užrašė, net važiuoti nereikės
QUOTE(mazu-le @ 2016 04 27, 15:30)
Balandžio 4 d. buvau viena iš paskutiniųjų priimta ir tai todėl kad pusiau vietinė, jaunimas, savo rankų darbas, bet paskambinus buvo pasakyta priėmimą baigėme Siunčiau darbų foto, gražų aprašymą ir įtikau
Dėl hanza dienų galiu tik pasidžiaugti, paskambinus telefonu viską sutvarkė, užteko pasakyti kad pernai dalyvavom, pagal pavadinimą prisiminė, užrašė, net važiuoti nereikės
Hanzas kaunietiškas daug kas giria, bet man jos netinka. Matyt, dar kazkas ir su manimi ne taip. Džiaugiuos, kad tau mazu -le sekasi .
QUOTE(Ortija @ 2016 04 27, 16:14)
Hanzas kaunietiškas daug kas giria, bet man jos netinka. Matyt, dar kazkas ir su manimi ne taip. Džiaugiuos, kad tau mazu -le sekasi .
tai kam tada taip intensyviai domėtis registracija, jei nedalyvausi ir dar neigiamų atsiliepimų prirašyti
Apie kitas hanzas (kituose, ne LT miestuose) info yra internete.
QUOTE(aleksiuke @ 2016 04 27, 21:19)
tai kam tada taip intensyviai domėtis registracija, jei nedalyvausi ir dar neigiamų atsiliepimų prirašyti
Kodėl neigiamu ? Kaip tik rašau, kad daug kam patinka. O registracija domiuos daugybės mugių ir kainomis ir pan. Renkuosi kur dalyvauti, juk tai natūralu.
QUOTE(Ortija @ 2016 04 27, 22:43)
Kodėl neigiamu ? Kaip tik rašau, kad daug kam patinka. O registracija domiuos daugybės mugių ir kainomis ir pan. Renkuosi kur dalyvauti, juk tai natūralu.
nuomonė buvo išsakyta praeitoje temoje :-D..anyway