Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priezastis nesimyleti

QUOTE(cambala @ 2016 04 24, 01:58)
Baikit jus su savo zoliavalges nuomone + per kompa nustatineti sutrikusia skydliauke. Zinau kelias moteris, kurios  ant kaklo skareles nesioja, kad palepti skydliaukes" desras", bet jos sexo nori. O jus ta pati per ta pati - tai skydliauke, tai mesa valgo biggrin.gif.

Neįsijautėt? Kas jūs man tokia, kad aiškintumėt ką man rašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 04 24, 00:58)
As atsimenu ka jus minejote. Bet diskutuojate ir man isvis neaisku kas jus esat?


Paminejau - reiskia saziningai pateikiau informacija, kad veliau vis tiek islystu neaiskumai. Bet jei kas nesupranta, tai jau ne mano problemos. Tai ne taip dazni atvejai.

Man teko daug mastyti tokiomis temomis. Kodel vieni zmones susiduria su vienomis problemomis o as su kitomis. Gal galima pasidalinti patirtimi?

Pirmiausia ko reikia moteriai (kad ir autoriaus).
Moteris nori buti laiminga ir mylima. Dauguma nori. Isvertus i vyriska kalba tai reikstu, kad sutuoktinio konkretus darbai NETURI reiksmes jei jie nepadaro moters laiminga.

Manau daugelyje darbu dabar reikalaujama, kad esme rezultatai(kaip taisykle pelnas, pardavimai), o ne sunkus darbas ar pastangos.
Tinginys kuris kazka doro sugeba bus geriau vertinamas uz darbstuoli kurio rezultatai minimalus.
Nepades tam nei pataikavimai nei paslaugumas. Todel tai labai gyvenimiska.

Autorius mini, kad vien prisilietus zmonos reakcija negatyvi.
Panasi reakcija butu virsininko, pas kuri darbuotojas ateina tik prasyti didesnes algos ar atsiprasyti is darbo. Vien pamacius toki ateinant jau imtu pyktis.

Kaip autoriui paaiskinti kad artumas tai kur kas platesne reiksme nei seksas? Taip kartais gali sutapti, bet jei zmoniu poreikiai skiriasi, tai svarbu palaikyti pati artuma, kad prisilietimas, apsikabinimai teiktu dziaugsma o ne sukeltu susierzinima: "vel matyt prasys algos (ar kekso siuo atveju)"

Jei autorius ta pasieks, tai gales namuose nieko nepadet ir zmona bus laiminga. Ypatingai sugebantys suteikti laime moterims vyrai KARTAIS net nesivargina dirbti. Zmona tempia viska ir yra laimingesne nei budama su tuo kuris ir i darba eina ir seima rupinasi.
Visai nepropaguoju tokiu krastutinumu, tai tik pamastymui.

Trumpai:
Autorius turetu nevardinti savo konkreciu darbu, o paaiskinti, ar jo zmona laiminga ir jei ne, tai kokie JO planai TA pasiekti, o ne tusciai stengtis. Jei kas neaisku - galima jau ir knygas pradet vartyt.

Rupintis zmonos laime tai nera tapti jos vergu, ka puikiai irodo Alfonsu kategorija.


Atsakyti
Ochko thumbup.gif

kitaip-kaip pirštu į akį
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 04 23, 20:00)
Kokie ten pas ja moteriski hormonai sukyla?
Estrogenai, progesteronai?
Estrogenai skatina seksualuma, tiesa kitaip nei tostesteronas. Todel tai ne esme.
Hormonu kiekio svyravimai, o pas moteris jie nemazi, neigiamai veikia nuotaika ir ta gali buti priezastis nenoro.

Bet esme yra - kategoriskai atmesti varianta, kad mylejimuisi reikalingas abieju tiesioginis noras.
Gal ten kas diena ar kelis kart per diena gali but jau problematiska, bet 2-3 kart per savaie moteris tiesiog PRIVALO uzsinoret del savo vyro.
Kitaip - galima pradet pokalbius, po to didinti spaudima. Grubus atsakymas - jau pakankama priezastis

Tiesioginiai sekso prasymai, aiskinimai, irodinejimai reikalavimai duos mazai naudos. Nebent jei moteris labai patyrus su vyrais. Moterys to nesupranta.
Kur kas geriau bendrauti moteriskai. Tai labai nesunku.
Pamirstat visus sekso poreikius. Jus papraset - buvot nesuprastas. ATSTUMTAS!!! Viskas. Dabar jau jos eile bus siulyti.
O tam reikia, kad jus jai pradetumet krauti visa savo emocini nepasitenkinima, mintis, kaip yra blogai.
"Kaip jums liudna, kad ji jusu nemyli ir grubiai jus atstume"
"Jus blogai jauciates nieko nenorit, nes manet, kad galit su ja atvirai kalbetis, o ne sulaukt patyciu"

Na reikia isijausti... nemylimas, nieko nenorintis, nusivyles ir visa tai visokiausiais budais parodyti.
Jinai turi pati nuspresti ar abu gyvensit emociniame pragare o gal tai nebutina.

Dar karta. Konkrecius norus perkelti i antra ar trecia plana. Svarbiausia jos noras kad butu geri santykiai. Jei ji ieskos sprendimu, nuosirdziai, tada galima duoti ir uzuomina...

Emocijos yra viskas

Jus isprotejot.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 24, 11:01)
Neįsijautėt? Kas jūs man tokia, kad aiškintumėt ką man rašyti? g.gif

Jus isijautet. Nes apart jusu vienos cia visi gyvena neteisingai ir maitinasi taip pat neteisingai : D.
Atsakyti
QUOTE(Fate Fate @ 2016 04 24, 12:43)
Jus isprotejot.

Ko jūs stebitės? Nemaža dalis vyrų, nesugebantys atlaikyti konkurencijos šiuolaikiniame pasaulyje, labai nuoširdžiai įtiki,kad patriarchalinė santvarka yra išsigelbėjimas. Kol pačios moterys palaikys ir laikysis įsikibusios praeities šešėlio, tokie vyrai egzistuos. Ir jie / jos reikš apie moters pareigas, pasiremdami ir motyvuodami santuokos instituciją ir trijų K taisykle.
Atsakyti
Bet kaip mes skirtingai visi suprantam tą patį tekstą,, aš tai supratau, kad reikia pabandyt pakeist bendravimo modelį, nes VISADA, kai pats keitiesi, keičiasi ir aplinkiniai, ir situacija...tai galbut net isprovakuoti kazkoki pokalbi ar sprwndima...as tai nematau cis nieko nesveiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 04 24, 14:49)
Ko jūs stebitės?  Nemaža dalis vyrų, nesugebantys atlaikyti konkurencijos šiuolaikiniame pasaulyje,  labai nuoširdžiai įtiki,kad patriarchalinė santvarka yra išsigelbėjimas.  Kol pačios moterys palaikys ir laikysis įsikibusios praeities šešėlio, tokie vyrai egzistuos. Ir jie / jos reikš apie moters pareigas, pasiremdami ir motyvuodami santuokos instituciją ir trijų K taisykle.

Man tai keista, kiek moteru pritaria patriarchalinam modeliui. Jau sitoje temoje kiek pareiske, kad vyras plaunantis indus - nevyriskas. doh.gif

Tik is kitos puses, tokioje seimoje viskas labai aisku ir paprasta - nera klausimu kas ka darys, kas koki vaidmeni atliks. Gyveni kaip tavo seneliai gyveno ir makaules sukti nereikia. Man jau kartais net gaila darosi, kad as taip nesugebesiu. Pries srove plaukti visada sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 04 24, 15:43)
Jus isijautet. Nes apart jusu vienos cia visi gyvena neteisingai ir maitinasi taip pat neteisingai : D.

Tai kad aš ir neturiu tokių problemų, jei turėčiau ir rašyčiau, tai ir galėtumėt badyti pirštais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 04 24, 15:05)
Man tai keista, kiek moteru pritaria patriarchalinam modeliui. Jau sitoje temoje kiek pareiske, kad  vyras plaunantis indus - nevyriskas.  doh.gif

Tik is kitos puses, tokioje seimoje viskas labai aisku ir paprasta - nera klausimu kas ka darys, kas koki vaidmeni atliks. Gyveni kaip tavo seneliai gyveno ir makaules sukti nereikia. Man jau kartais net gaila darosi, kad as taip nesugebesiu. Pries srove plaukti visada sunkiau.

Kiekvienas yra savo gyvenimo kalvis. Aš nesu atsakinga už kito žmogaus sėkmes ar nesėkmės. Ir gyvenu su žmogumi ne todėl, kad negaliu su juo gyventi, o todėl, kad galiu pakęsti ir toleruoti jo trūkumus.
Kitu atveju man partneris yra nereikalingas, jis (kaip vienintelis šeimos maitintojas) yra praradęs savo pirmapradę santuokinės institucijos paskirtį. Tačiau kiti /-os vis dar yra priklausomi. Ir tai nepasikeis greitai, nes įpročiai ir papročiai perduodami iš kartos į kartą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 24, 15:09)
Tai kad aš ir neturiu tokių problemų, jei turėčiau ir rašyčiau, tai ir galėtumėt badyti pirštais cool.gif

Tingiu gincytis smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 04 24, 09:13)
žmogus gal kito lygio, ne kiekvienas gali lipt ant belekurios norinčios (rujojančios kitaip), nekoks patarimas...ai, nu tiesiog, ką čiaip taip gilintis ir knistis, kiekvienam savo kelias, mano patarimas vyrui, elgitės taip kaip širdis sako, jei patinka plaut indus ir tvarkytis, taip ir elgitės, tačiau-jei tą darote norėdamas įsiteikti žmonai ar gaut bonusą, nėra gerai-turite pats pajausti kas gerai/sveika Jūsų santykiuose, kas ne..nors yra vyrų-žinau, kurie gauna to sekso pakankamai, bet vis inkščia, kad mažai, kad jie atstumti ir su savo tuo verkšlenimu-galutinai užmuša bet kokį norą

O as galvoju ,kad jis- pasirinks vistiek tai kas jam priimtiniau .
Is vieno zmogaus girdejau kad -seimyniniame gyvenime sunku ka patarti ,nes issiskyrus, patarejas bus kaltas-net jei jis ir teisus mirksiukas.gif
Cia kaltas arba kitas zmogus arba liga
Atsakyti