QUOTE(Lin1 @ 2016 08 03, 15:03)
merginos kvepalusala.lt patikima parduotuve? per kiek laiko nuo pavedimo atlikimo gaunamos prekes ?
Patikima. Esu pirkusi pas juos virš 20 kartų tikrai. Dažniausiai išsiunčia tą pačią (jei apmoki ryte) arba kitą dieną po apmokėjimo. Vienąsyk tik buvo, kad savaitę užtruko, matyt, neturėjo tų kvepalų vietoj. O šiaip siunčia registruotu pirmenybiniu, tai vakare išsiuntus, kitą dieną jau gaudavau, bet paskutiniu metu sulėtėjo paštas, užlaiko net pirmenybines siuntas, tai porą dienų užtrunka.
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 03, 14:25)
Patikima. Esu pirkusi pas juos virš 20 kartų tikrai. Dažniausiai išsiunčia tą pačią (jei apmoki ryte) arba kitą dieną po apmokėjimo. Vienąsyk tik buvo, kad savaitę užtruko, matyt, neturėjo tų kvepalų vietoj. O šiaip siunčia registruotu pirmenybiniu, tai vakare išsiuntus, kitą diena jau gaudavau, bet paskutiniu metu sulėtėjo paštas, užlaiko net pirmenybines siuntas, tai porą dienų užtrunka.
o regist ruotis butina ar ne ?
QUOTE(Lin1 @ 2016 08 03, 15:31)
o regist ruotis butina ar ne ?
Nebūtina. Aš nesiregistravus perku.
Papildyta:
Dabar tik pastebėjau, kad atsinaujinus puslapiui, atsirado nauja skiltis, kur pristato per 1-7 d.d., tai tokių nesu pirkusi, tik kur sandėly yra.
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 03, 14:36)
Nebūtina. Aš nesiregistravus perku.
Papildyta:
Dabar tik pastebėjau, kad atsinaujinus puslapiui, atsirado nauja skiltis, kur pristato per 1-7 d.d., tai tokių nesu pirkusi, tik kur sandėly yra.
Papildyta:
jau nusipirkau ir registravausi
QUOTE(Lin1 @ 2016 08 03, 16:00)
jau nusipirkau ir registravausi
ką pirkot? cikava gi
Pasirodo, jis su purkštuku.
QUOTE(by ki @ 2016 08 03, 21:30)
pagaliau sveikinimai.