Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(jottauute @ 2016 07 08, 00:06)
Pasiemiau d'Empire Yuzu Fou  wub.gif
Seniau jo norejau ,pasitaike dabar proga .
Zinau ir namuose kas jais dziaugsis labai  biggrin.gif

tai va kas čia išparduotuvę nusiaubė doh.gif turiu bjaurią laimę nesuspėt ir pamatyt po dienos... doh.gif

bet gal ir gerai - sutaupysiu ant kibiro Puredistanco Antonios arba Opardu biggrin.gif kada nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 07 08, 22:45)
tai va kas čia išparduotuvę nusiaubė doh.gif turiu bjaurią laimę nesuspėt ir pamatyt po dienos... doh.gif

bet gal ir gerai - sutaupysiu ant kibiro Puredistanco Antonios arba Opardu  biggrin.gif kada nors biggrin.gif

biggrin.gif senokai jau ka pirkus buvau iki situ dvieju kvapu ..

O Opardu arba Antonios ( nors pastarosios sau nenoreciau ,taciau vertinu kaip kurini wub.gif ) nepakeis jokie kiti ,taip ,kad tamstyte eina teisingu keliu ... rolleyes.gif
As dar Puredistance Black noreciau kada nusipirkt ...
Bet ..dar noriu Lilac love Amouage ,Myth ir gal visai draugauciau su Opus X ... Aisku ,ne visko is karto ..kaip sakai ,pataupant biggrin.gif
Atsakyti
Maniau, kad jau esu apsiraminusi su "keistų" kvepalų pirkimu, bet, pasirodo, kad ne.. ax.gif
kažkada tai buvo baisiausias kvapas, o dabar jų užsimaniau, kažkokiom retom progom, kai norėsiu pasijausti visiškai kitokia negu esu. Gal gimtadienio krizė ar ką, negaliu logiškai paaiškinti, visi kas uostė, daugmaž vienodai varto akis iš nustebimo, o aš bandau juos suprasti..(dalinsiuosi, žinoma:)

Absolue Pour le Soir Maison Francis Kurkdjian

http://www.fragranti...Soir-10469.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 11 liepos 2016 - 12:43
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 07 11, 13:31)
Maniau, kad jau esu apsiraminusi su "keistų" kvepalų pirkimu, bet, pasirodo, kad ne.. ax.gif
kažkada tai buvo baisiausias kvapas, o dabar jų užsimaniau, kažkokiom retom progom, kai norėsiu pasijausti visiškai kitokia negu esu. Gal gimtadienio krizė ar ką, negaliu logiškai paaiškinti, visi kas uostė, daugmaž vienodai varto akis iš nustebimo, o aš bandau juos suprasti..(dalinsiuosi, žinoma:)

Absolue Pour le Soir Maison Francis Kurkdjian

http://www.fragranti...Soir-10469.html

Mmm kaip man jie patinka ! wub.gif Retai naudociau ,bet turet noreciau ...gurmaniski ,silti,isskirtiniai wub.gif
Puikus pirkinys ! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image susigundziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura oshia: 15 liepos 2016 - 21:48
QUOTE(jura oshia @ 2016 07 15, 21:47)
user posted image susigundziau ax.gif

Na jiems sunku atsispirti! mirksiukas.gif As dar meginu laikytis.. biggrin.gif
Atsakyti
PAGALIAU !

user posted image user posted image
Atsakyti
as ir vel nusipirkau ysl black opium edp ir givenchy ange ou demon le secret edp ax.gif ax.gif ax.gif
belieka vel rasti armani si edp, gal dal noreciau chanel fraiche, ford noire, nu zodizu dar noreciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš kelionės parsivežiau:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Dėžutę 15ml*4
user posted image
Dėžutėje: po du po 15ml
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 20 liepos 2016 - 12:07
QUOTE(kristinelez @ 2016 07 20, 14:04)
Iš kelionės parsivežiau:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Dėžutę 15ml*4
user posted image
Dėžutėje: po du po 15ml
user posted image
user posted image

Gera kelionė buvo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 07 15, 18:38)
Mmm kaip man jie patinka !  wub.gif Retai naudociau ,bet turet noreciau ...gurmaniski ,silti,isskirtiniai  wub.gif
Puikus pirkinys !  thumbup.gif

Jottauute, būtinai pasidalinsiu! Iš taviškių aš jau žinau ko norėčiau truputėlio:)

Dar keletas netikėtų mane džiuginančių pirkinių:

Lumiere Noire Pour Femme Maison Francis Kurkdjian for women
Sublime Balkiss The Different Company for women
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 20 liepos 2016 - 20:59