Visu pirma pamaciau pavadinima.. ,,Cemantine of California''.. o kur Kalifornija ten ir as.. pauosciua.. dieeeeviska.. laike gerai.. o dabar jie pas mane nors nemegstu citrusu kvepaluose, bet cia jie labai tinka.. gale lieka gaiviai zalias, su ciut baziliko dieviskas aromatas.. tikrai Kalifornija
QUOTE(amberr. @ 2017 05 20, 18:07)
Visu pirma pamaciau pavadinima.. ,,Cemantine of California''..
Clementine ;)
Kas ten pirkot Jo Malone Myrrh and Tonka, papasakokit, kaip ten jie. Ar verti demesio.
QUOTE(Monmorensis @ 2017 05 20, 18:51)
Clementine ;)
Kas ten pirkot Jo Malone Myrrh and Tonka, papasakokit, kaip ten jie. Ar verti demesio.
Oi, atsiprasau.. per skubejima cemento uzsipirkau vietoj klemantinu D
O is kur geriausia Jo Malone pirkti? Ne i tema truputi.. dievinu juos... kiek turiu, o turiu tik 2, tai
Išsvajotieji Aedes de Venustas Signature EDP Rabarbarai
Po ilgos ilgos kvepalu nepirkimo pertraukos
QUOTE(gretuxxx @ 2017 06 09, 21:42)
turetu but skanus
QUOTE(Monmorensis @ 2017 05 20, 17:51)
Clementine ;)
Ne ką galiu pasakyti išsamiai, draugė atpylė 10 ml parsivežus iš Škotijos. Man malonūs, komplimentų gaunu, bet gal tonkos ten daugiau, kažkas mažumėlę erzina kol kvapas nusistovi iki bazės.Mira man per mažai girdima. Ir iš esmės man jie daugiau vyriški, nors kai vyras kvepia taip - man atrodo kad moteriškai
(supaisysi čia mane... )
Mano migdolinis S.H.L.777 kolekcijos papildymas
Vaiva, tavo kvepalynas nuostabus Noretusi ten nosi ikisti