Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Patys paskutiniai, issivajoti wub.gif wub.gif wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2017 04 25, 13:10)
Pirmieji mano kolekcijoje is Sospiro, tikiu, kad nepaskutiniai  biggrin.gif  wub.gif Glostau kvapnuju pukuotuka  biggrin.gif

labai skanus pirkinys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2017 03 17, 16:12)
apie baccarat? - siaip neatsimenu , man atrodo kad lyg nerasiau,rasiau tik kad neuzuodziu ju ant saves ir kad nelaiko (nors vistik laiko ohohoho) dabar net bandau prisiminti apie ka apskutiniu metu rasiau fb (gal apie LM sensual orchid rasiau kad nieko ypatingo) biggrin.gif nes is pirmo bloterio pauostymo  pirmas 3 val gal ir nesupratau ko visi alpsta bet dar ta pati vakara tryniaus kaip kate aplink valerijonus apie ji, o po dvieju dienu trynimosi tai jau ieskojau is kur gaut, pirkausi is vienos nares travel refilla, bet ji taip cedijau kad tik kelis kart kvepinausi ir  supratau kad reikia stiklainio biggrin.gif

Kai tas orchidejas pirma karta papurskiau ant saves, tai kelias dienas nenurimau, nes kvapas, tas kvapas buvo tooooooks jau kazkur "girdetas", iki skausmo. Kankinaus galvodama, kur ir ka identisko esu uoscius, kol viena diena BINGO.... bigsmile.gif Taigi turiu bambali St.Yves, pigaus kuno losjono, tai galiu pasakyt-kvapas tip top, juolab mane kremas biski erzina, nes kvapas ziauriai ilgai laikosi, o ir rubai dar juo persigeria ir kvepia dar ilgai bigsmile.gif Zodziu nebereik man tu kvepalu, galim sakyt turiu ju 400ml biggrin.gif Juokas pro asaras.... biggrin.gif Nulekiau rankas pasitept ir kaifuoju atsisedus... biggrin.gif

QUOTE(mimi88 @ 2017 04 24, 09:57)
Rinkausi tarp pulp ir sito, kazkaip kolkas sitas bet jauciu bus ir pulp biggrin.gif

Sitas pvz ant manes virsta kazkokiu pigiuku kvapeliu, pati pradzia gal ir nieko, bet pragaravus tokie fui palieka-man nepatiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 04 30, 05:02)
Sitas pvz ant manes virsta kazkokiu pigiuku kvapeliu, pati pradzia gal ir nieko, bet pragaravus tokie fui palieka-man nepatiko  unsure.gif

na kvapas nera kazkuo labai unikalus ir isskirtinis, bet man kaip serbentu gerbejai lipo, plius labai ilgai laiko kaip gaiviakas ir ilgai nenusivadeja, ta prasme as visa diena darbe jauciu butent tuos pirminius serbentus smile.gif kvepinaus dar nedaug, bet pastebejau kad vyrams jis patinka, na bent mano aplinkos smile.gif

neatsiliakiau beje ir pries pulp, savaitgalio pirkinys biggrin.gif maniskiui sake smirda jie, bet who cares jei man kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2017 05 02, 13:16)
neatsiliakiau beje ir pries pulp, savaitgalio pirkinys biggrin.gif maniskiui sake smirda jie, bet who cares jei man kvepia biggrin.gif

super ;) mano wishliste irgi jie yra, bet neskubu, kadangi turiu kitus figinius, gal kada nors.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Man Pulp labiausiai patinka iš Byredo. Yra planuose ir pas mane biggrin.gif
Atsakyti

[attachment=243091:o.29649.jpg]

[attachment=243092:s1886621-main-Lhero.jpg]

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 05 02, 14:05)
super ;) mano wishliste irgi jie yra, bet neskubu, kadangi turiu kitus figinius, gal kada nors.

Kokius turite figininius jei nepaslaptis? ax.gif

QUOTE(NIDCKA @ 2017 05 10, 08:24)
<p>[attachment=243092:s1886621-main-Lhero.jpg]</p>

ir kaip? bigsmile.gif tikroviskas bijunas?
situ dar neuosciau bet noru sarase, dedu daug vilciu i juos
su bijunu pas mane kaip ir su frezija - dievinu geles kvapa, bet kvepalo kad mano nosiai butu naturalus dar neatradau biggrin.gif
Atsakyti

ir kaip? bigsmile.giftikroviskas bijunas?
su bijunu pas mane kaip ir su frezija - dievinu geles kvapa, bet kvepalo kad mano nosiai butu naturalus dar neatradau biggrin.gif

Turiu LAP Premier Figuier Extreme, bet Pulp man gal net labiau patinka.

O tų Peonia vienintelių iš AdP Le Nobili linijos nemačiau mūsų Cremėj, bet gal išpirkti buvo, nes kaip matau, niša užvaldžiusi Lietuvą :)

O mano paskutiniai pirkiniai - taip vadinamas "širpotrebas", bet patenkinta visais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 10 gegužės 2017 - 14:27

ir kaip? bigsmile.giftikroviskas bijunas?

tai tikrai ne gaivus rytinis rasoto bijuno aromatas (butent toki ir isivaizdavau, pries prikisdama nosi) bet tai tikrai bijunas geokai paturbintas paciuliu ir pipiras, pirmas sekundes lyg ir nusivylimas buvo apemes, bet kuo toliau , tuo labiau trauke  :wub:

Atsakyti
Toliau pildau Opus kolekcija, paskutinis pirkinys VI smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka wub.gif
Atsakyti