Kai tas orchidejas pirma karta papurskiau ant saves, tai kelias dienas nenurimau, nes kvapas, tas kvapas buvo tooooooks jau kazkur "girdetas", iki skausmo. Kankinaus galvodama, kur ir ka identisko esu uoscius, kol viena diena BINGO.... Taigi turiu bambali St.Yves, pigaus kuno losjono, tai galiu pasakyt-kvapas tip top, juolab mane kremas biski erzina, nes kvapas ziauriai ilgai laikosi, o ir rubai dar juo persigeria ir kvepia dar ilgai Zodziu nebereik man tu kvepalu, galim sakyt turiu ju 400ml Juokas pro asaras.... Nulekiau rankas pasitept ir kaifuoju atsisedus...
Sitas pvz ant manes virsta kazkokiu pigiuku kvapeliu, pati pradzia gal ir nieko, bet pragaravus tokie fui palieka-man nepatiko
na kvapas nera kazkuo labai unikalus ir isskirtinis, bet man kaip serbentu gerbejai lipo, plius labai ilgai laiko kaip gaiviakas ir ilgai nenusivadeja, ta prasme as visa diena darbe jauciu butent tuos pirminius serbentus kvepinaus dar nedaug, bet pastebejau kad vyrams jis patinka, na bent mano aplinkos
neatsiliakiau beje ir pries pulp, savaitgalio pirkinys maniskiui sake smirda jie, bet who cares jei man kvepia
super ;) mano wishliste irgi jie yra, bet neskubu, kadangi turiu kitus figinius, gal kada nors.
[attachment=243091:o.29649.jpg]
[attachment=243092:s1886621-main-Lhero.jpg]
Kokius turite figininius jei nepaslaptis?
ir kaip? tikroviskas bijunas?
situ dar neuosciau bet noru sarase, dedu daug vilciu i juos
su bijunu pas mane kaip ir su frezija - dievinu geles kvapa, bet kvepalo kad mano nosiai butu naturalus dar neatradau
su bijunu pas mane kaip ir su frezija - dievinu geles kvapa, bet kvepalo kad mano nosiai butu naturalus dar neatradau
Turiu LAP Premier Figuier Extreme, bet Pulp man gal net labiau patinka.
O tų Peonia vienintelių iš AdP Le Nobili linijos nemačiau mūsų Cremėj, bet gal išpirkti buvo, nes kaip matau, niša užvaldžiusi Lietuvą
O mano paskutiniai pirkiniai - taip vadinamas "širpotrebas", bet patenkinta visais.
tai tikrai ne gaivus rytinis rasoto bijuno aromatas (butent toki ir isivaizdavau, pries prikisdama nosi) bet tai tikrai bijunas geokai paturbintas paciuliu ir pipiras, pirmas sekundes lyg ir nusivylimas buvo apemes, bet kuo toliau , tuo labiau trauke