Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(ssimonyte @ 2017 03 17, 16:53)
Paskutinis pirkinys  wub.gif  wub.gif ir vsio, reik sustot kazkuriam laikui  wacko.gif smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Noreciau situ wub.gif
As turbut African Leather imsiu vistik ax.gif
Papildyta:
Tesiasi Amouage manija biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2017 04 04, 19:15)
Noreciau situ  wub.gif
As turbut African Leather imsiu vistik  ax.gif
Papildyta:
Tesiasi Amouage manija  biggrin.gif
http://www.atrbazan....Opus-VIII-3.jpg
https://thecandyperf..._opus_ix_01.png[/img]

biggrin.gif tamstai jau irgi reiktu doctor.gif kaip ir man lotuliukas.gif friends.gif grazus visi pirkiniai wub.gif apie VIII & IX ir as mintiju ax.gif doctor.gif
Atsakyti
Taip, ssimonyte biggrin.gif Jau gal ir doctor.gif nepadetu, liga rimta biggrin.gif Viliuosi, kad bent 2 savaites nauju nepirksiu, nes busiu vacation1.gif Arba ten prisipirksiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2017 04 04, 20:21)
Taip, ssimonyte  biggrin.gif Jau gal ir  doctor.gif nepadetu, liga rimta  biggrin.gif  Viliuosi, kad bent 2 savaites nauju nepirksiu, nes busiu  vacation1.gif Arba ten prisipirksiu  biggrin.gif  biggrin.gif

Sakiau ir as nepirksiu, bet va skridau is vno ir creminej negalejau nepirkt 20% pigiau sito memo lotuliukas.gif vos atsilaikiau pries bracken, bet pabijojau pirkt normaliai nepratestavus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2017 04 04, 20:34)
Sakiau ir as nepirksiu, bet va skridau is vno ir creminej negalejau nepirkt 20% pigiau sito memo  lotuliukas.gif vos atsilaikiau pries bracken, bet pabijojau pirkt normaliai nepratestavus  smile.gif

Nu va, as irgi planuoju oro uoste Memo imt biggrin.gif Tik African Leather ko gero... Nors ir Italian noreciau... Tokia gera kaina Memo as niekur nemacius, tai tikrai, kaip neimti rolleyes.gif

Na, manieji dar sie wub.gif ir viskas, reikia koduotis wacko.gif

Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2017 04 05, 09:08)
Nu va, as irgi planuoju oro uoste Memo imt  biggrin.gif Tik African Leather ko gero... Nors ir Italian noreciau... Tokia gera kaina Memo as niekur nemacius, tai tikrai, kaip neimti  rolleyes.gif

Na, manieji dar sie  wub.gif  ir viskas, reikia koduotis  wacko.gif

https://www.alzd.de/...ma-763x1080.jpg[/img]

Eik sau!!! karsta.gif biggrin.gif mano #1, labai labai myliu ir taupau ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tai va, taupyt reikes biggrin.gif Mane jie is pirmo papurskimo uzbure wub.gif Tobuli arabiski, jau kuri laika tokio kvapo ieskojau wub.gif
Atsakyti
Rinkausi tarp pulp ir sito, kazkaip kolkas sitas bet jauciu bus ir pulp biggrin.gif
Atsakyti
Pirmieji mano kolekcijoje is Sospiro, tikiu, kad nepaskutiniai biggrin.gif wub.gif Glostau kvapnuju pukuotuka biggrin.gif
Atsakyti
Mano naujausi 4u.gif

Atsakyti
Senai cia lankiausi ,neilendu niekaip ,neatidaro man paskutinio psl ..o ten karsciausios naujienos juk !! wub.gif biggrin.gif
Su Vaivuku viskas aisku man .. biggrin.gif Viska zinau ... bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif

O va ssimonyte sveikinu ,kokie skanus pirkinukai!! Kaip Meliora skleidziasi ? Jauciu ,kvepia sauletu pavasariu,vasara ... wub.gif

Kad jau ilindau ,i tema biggrin.gif Serge Lutens Louve wub.gif gavau naujuteli ...
Atsakyti
Dar vieni is paskutiniu, pamirsus net buvau, kad uzsisakiau biggrin.gif wub.gif
Daug kur iskritikuoti, bet man jie wub.gif
Atsakyti