Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Carolina Herrera Good Girl wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2017 02 02

[img)
https://fimgs.net/images/perfume/nd.15295.jpg[/img] ir vartotojo įkelta nuotrauka

Abu nuostabus:)
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2017 02 07, 14:28)
<!--QuoteBegin-VVaiva+2017 02 02

Abu nuostabus:)

wub.gif
Su Amouage uzsikabinau jau biggrin.gif Dar Sunshine turbut imsiu vasarai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 07 vasario 2017 - 13:40
QUOTE(VVaiva @ 2017 02 07, 13:40)
wub.gif
Su Amouage uzsikabinau jau biggrin.gif Dar Sunshine turbut imsiu vasarai  wub.gif

Ir mane jie domina:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 09 vasario 2017 - 09:37
QUOTE(VVaiva @ 2017 02 07, 14:40)
wub.gif
Su Amouage uzsikabinau jau biggrin.gif Dar Sunshine turbut imsiu vasarai  wub.gif

eisiu vel i Cremine testuot biggrin.gif . Kazkaip nepavyksta man su jais susidraugaut unsure.gif O gal ir gerai biggrin.gif , pinigai tauposi biggrin.gif
Atsakyti
Mano paskutiniai wub.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 10, 19:53)
eisiu vel i Cremine testuot  biggrin.gif . Kazkaip nepavyksta man su jais susidraugaut  unsure.gif O gal ir gerai  biggrin.gif , pinigai tauposi  biggrin.gif

Man jie grynai vasarai, toks linksmas kvapas, prie suknuciu, spalvu ryskiu biggrin.gif As siaip isvis nemegeja vaisiu ir geliu kvepalu, bet sitie visai kas kita wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2017 02 05, 19:34)
Opus VI ir III, Enchanted forest ir TDC de Bachmakov  smoke.gif  ziuresim kas per draugystes bus  smile.gif

Oho kaip ne kukliai rolleyes.gif bigsmile.gif
Bet kokiu idomybiu bigsmile.gif wub.gif Paskanaut idomu butu dvejus paskutinius ax.gif

Atsakyti
Gavau labai norėtus Amouage Myths, bet nesuprantu,ar patinka, nes kažkokie labai jie aštrūs man pasirodė.. unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
yahoo.gif
Atsakyti
Nei planavau, nei ką. Pasipainiojo geras deal'as. Iš tikrųjų net ne sau rinkau, o dovanai, bet taip išėjo, kad pristatys tik kitą savaitę (o man reikia dovanos savaitgalį), tai kaip ir lieka man biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Fleur Universelle

[attachment=240141:nd.28254.jpg]

irTerres Aromatiques is tos pacios linijos

Atsakyti