QUOTE(theorema @ 2017 01 30, 14:33)
Oho, kaip įdomiai Jums suskambėjo Mukhallat
Tai dabar galiu ir aš pasakyti - man pirmas ir NEIŠMUŠAMAS įspūdis - tarybinių laikų muilas "Zemlianičnoje". Visaip bandžiau sukelti sau kitas asociacijas - niekaip. Draugių klausiau nuomonės, tai sakė, "Na nelabai, gal kažkiek..." O man 1:1, net pykino, žiauriai to kvapo nepernešiau Pasilikau kelis ml kvepalų specialiai, "dėl sportinio intereso" , kaip lakmusą galimai uoslės transformacijai.
Tai dabar galiu ir aš pasakyti - man pirmas ir NEIŠMUŠAMAS įspūdis - tarybinių laikų muilas "Zemlianičnoje". Visaip bandžiau sukelti sau kitas asociacijas - niekaip. Draugių klausiau nuomonės, tai sakė, "Na nelabai, gal kažkiek..." O man 1:1, net pykino, žiauriai to kvapo nepernešiau Pasilikau kelis ml kvepalų specialiai, "dėl sportinio intereso" , kaip lakmusą galimai uoslės transformacijai.
Va kai taip pasakėt, tai gal ir yra kažko muiliško, bet pati niekad nesugalvočiau. Laikosi įsikibęs nerealiai Nors ant riešo man paprastai trumpai laikosi kvepalai.
QUOTE(jottauute @ 2017 01 30, 23:19)
Nu va jus dar daugiau atradot juose ,as tik bendra debeseli atsimenu ,be natu .. Uogu irgi jame nelabai atsimenu ,bet faini ,silti .
O duslus jums jie ? Man taip .bet geraja prasme...
Visai noreciau kokio lasiuko ,jei kada sumislintumet dalintis ,paimciau pasibandymui atomika .
O duslus jums jie ? Man taip .bet geraja prasme...
Visai noreciau kokio lasiuko ,jei kada sumislintumet dalintis ,paimciau pasibandymui atomika .
O taip, duslumo sočiai
Pagalvosiu dar, pasilikt ar parduot, nes jei nuspręsiu parduot, tai norėčiau pilną buteliuką.