Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(theorema @ 2017 01 30, 14:33)
Oho, kaip įdomiai Jums suskambėjo Mukhallat hmm.gif
Tai dabar galiu ir aš pasakyti - man pirmas ir NEIŠMUŠAMAS įspūdis - tarybinių laikų muilas "Zemlianičnoje".  hihihi.gif  doh.gif Visaip bandžiau sukelti sau kitas asociacijas - niekaip. Draugių klausiau nuomonės, tai sakė, "Na nelabai, gal kažkiek..." O man 1:1, net pykino, žiauriai to kvapo nepernešiau biggrin.gif  Pasilikau kelis ml kvepalų specialiai, "dėl sportinio intereso" biggrin.gif , kaip lakmusą galimai uoslės transformacijai.

Va kai taip pasakėt, tai gal ir yra kažko muiliško, bet pati niekad nesugalvočiau. Laikosi įsikibęs nerealiai blink.gif Nors ant riešo man paprastai trumpai laikosi kvepalai.

QUOTE(jottauute @ 2017 01 30, 23:19)
Nu va jus dar daugiau atradot juose ,as tik bendra debeseli atsimenu ,be natu .. Uogu irgi jame nelabai atsimenu ,bet faini ,silti .
O duslus jums jie ? Man taip .bet geraja prasme...
Visai noreciau kokio lasiuko ,jei kada sumislintumet dalintis ,paimciau pasibandymui atomika .

O taip, duslumo sočiai smile.gif

Pagalvosiu dar, pasilikt ar parduot, nes jei nuspręsiu parduot, tai norėčiau pilną buteliuką.
Atsakyti
Molinard Vanille Fruitee EDP šimtukas ax.gif
Tik klausimas kiek tas "fruitee" pavadinime buvo reikalingas biggrin.gif ant mano odos nusėda kaip šildanti vanilė su karamele smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Amouage Epic smile.gif
Kažkaip užkabino amouagai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2017 02 01, 12:41)
Amouage Epic smile.gif

Geras Epic wub.gif

As turesiu Amouage Myth ,bandysiu draugaut pavasari ..
Atsakyti
Atsakyti

pirma asociacija pauoscius - kazkodel vyresnio amziaus moteris biggrin.gif kvapas malonus bet kai tik pauostau riesa taip man moteriske prie akis, tokia jauki namine, ka tik is virtuves isejus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 02 vasario 2017 - 10:42
QUOTE(krr @ 2017 02 01, 12:41)
Amouage Epic smile.gif

Mane irgi drinks_cheers.gif biggrin.gif
Todel mano naujausi sie wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka ir vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2017 02 02, 10:39)

pirma asociacija pauoscius - kazkodel vyresnio amziaus moteris biggrin.gif kvapas malonus bet kai tik pauostau riesa taip man moteriske prie akis biggrin.gif

Hm, kaip įdomiai, man jie grynai unisex.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 02, 08:44)
Hm, kaip įdomiai, man jie grynai unisex.

nu vyruko as su jais nelabai isivaizduoju, bet dar reikes normaliau pratestuot, nes db tai tik ant rieso pasitepliojau, bet toks saldus, duslus, kremininis, savotiskai jaukus kvapas
as turiu itarima, kad man jie tiesiog primena kazkokius kvepalus is 90, todel ir kelia asociacijas su mamom, tetom ir siaip moteriskem smile.gif
Papildyta:
pakisau kolegei po nosim - sakau nu ar tau cia panasu i unisex?
tai sako nu zinok galjo, kazkur giliai islenda senu pensininku vyru kvepalai, nu zinai ten tie saldus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vot tai tau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 02 vasario 2017 - 10:53
QUOTE(mimi88 @ 2017 02 02, 10:56)
nu vyruko as su jais nelabai isivaizduoju, bet dar reikes normaliau pratestuot, nes db tai tik ant rieso pasitepliojau, bet toks saldus, duslus, kremininis, savotiskai jaukus kvapas
as turiu itarima, kad man jie tiesiog primena kazkokius kvepalus is 90, todel ir kelia asociacijas su mamom, tetom ir siaip moteriskem smile.gif
Papildyta:
pakisau kolegei po nosim - sakau nu ar tau cia panasu i unisex?
tai sako nu zinok galjo, kazkur giliai islenda senu pensininku vyru kvepalai, nu zinai ten tie saldus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
vot tai tau

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2017 02 01, 13:36)
Geras Epic wub.gif

As turesiu Amouage Myth ,bandysiu draugaut pavasari ..

Dairausi ir as i ji ax.gif
Atsakyti
Opus VI ir III, Enchanted forest ir TDC de Bachmakov smoke.gif ziuresim kas per draugystes bus smile.gif
Atsakyti