QUOTE(Pink Pepper @ 2017 01 30, 15:03)
Pirmas įspūdis užpurškus: kartūs migdolai su ambra (pagal natas - Peru balzamu). Tai kur tos braškės?
Paskui - panašu į pieno kokteilį ar vanilinius ledus. Kita fazė: nu va, jau atsiranda kažkas uogiško, kvepia lyg braškiniai ar avietiniai Fruittella saldaniai su duslia ambros nata. Galiausiai - taigi kvepia kaip saldainiai "Barbaris" (dar "Raugerškiu" vadinami) su gera doze ambros.
Vis dar nesu įsitikinusi, kad ten braškės
Kvapas nebanalus, šaltajam sezonui. Jis man toks įdomus, kad net nesigailiu "aklai" nusipirkusi, nors ir nėra 100% mano kvapas. Dar nespėjau jo "panešioti", bet kol kas nusiteikusi optimistiškai, manau, kad pasiliksiu, nes mėgstu barbarisus!
Nu va jus dar daugiau atradot juose ,as tik bendra debeseli atsimenu ,be natu .. Uogu irgi jame nelabai atsimenu ,bet faini ,silti .
O duslus jums jie ? Man taip .bet geraja prasme...
Visai noreciau kokio lasiuko ,jei kada sumislintumet dalintis ,paimciau pasibandymui atomika .
Papildyta:
QUOTE(ssimonyte @ 2017 01 27, 14:26)
Neragavus to encre, reiks kada pauostineti suzinojus kur ju yra
rudis geruliai, bet imciau nebent rasciau uz dauuug pigiau
nuo mano odos pabega greiciau nei noretusi
svelni oda (kazkaip tikejausi jos intensyvesnes), vetiveris ir citrusai guli ant mano rankos
o buteliukas tai joooo,ypac dailus- bus i kolekcija
Vaziuosiu kada i Kauna ,pasibandysiu dar . Lekiau kazkada ju testuot ,pernai atrodo ,kazkaip ziauriai daug tikejausi ,pradzia man buvo gan ispudinga ,paskui sakau i Encre panasus pasidare . Megstu Encre ,bet vyras naudoja jau ne pirma buteli kasdienai ..
Tikejausi ir as tokios kietesnes ,biski dervuotos kazkodel odos . Bet i kolekcija nuotabus kurinukas ,jis toks rudeninis man .,, Idomu ,kaip vasara jis skleistusi ..