Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(theorema @ 2017 01 17, 08:15)
Light Blue gal ką tik natūroje fotkinta? Ir šie gėriai iš tos pat natūros? ax.gif Vau, kai prisimenu tą atradimo džiaugsmą... wub.gif

Teip smile.gif Norejau kazka naujo nusipirkti, dar netureto, bet kitu patikusiu principai neleido pirkti uz retail kainas, kai zinai, kad kokiam b-a gali daug pigiau nusipirkti. Ir tada pamaciau, kad Lancome nuolaidos biggrin.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 17, 10:20)
AR GAVOTE JUOS ?
Vakar buvau creminei. Pardavejos apie Montale tik kalbejo ir kalbejo " oi kokie sintetiniai sie kvepalai "......Susidare ispudis, kad jie butu per klaida pateke i sia parduotuve. Sakau, tai vertinate Montale blogai ? Sako, na ne tai, kad blogai, bet cia gryyyyna sintetika.  unsure.gif

Gausiu men. gale arba kito men pradzioj. Man vienodai, ka pardavejos mano, nes dabar madinga kritikuoti Montale, bet sistetikos as nebijau, svarbu, kad kvapas patiktu smile.gif O man patinka, kad Montale turi daug skirtingu kvapu, ir neisivaizduoju, kaip VISI iki vieno gali nepatikti.
Atsakyti
Na, aš taip pat iš tų, nebrokijančių Montale. biggrin.gif Ir apskritai, kodėl sintetiškumas, kaip išraiškos priemonė, yra blogai? Stilistiškai sintetiniai kvapai man net labai patinka, pvz. vieni mėgstamiausių - CdG2, arba atvirkščiai - Montale Full Incense lyginant su Avignon, man būtent pirmasis skamba natūraliau. biggrin.gif
Atsakyti
pasidaviau masinei psichozei, baccarat rouge, jau tiek kvepejo viskas is kisesnes kurioj buvo bloteris kad neatsilaikiau biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 20 sausio 2017 - 12:09
Laukiu nesulaukiu parkeliaujant likucio bigsmile.gif
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 01 16, 23:00)
Visiškai neplanuoti seni, jau užsimiršę norai, suviliojo geros kainos

Gra=u =i8r4t smile.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 17, 10:20)
AR GAVOTE JUOS ?
Vakar buvau creminei. Pardavejos apie Montale tik kalbejo ir kalbejo " oi kokie sintetiniai sie kvepalai "......Susidare ispudis, kad jie butu per klaida pateke i sia parduotuve. Sakau, tai vertinate Montale blogai ? Sako, na ne tai, kad blogai, bet cia gryyyyna sintetika.  unsure.gif

biggrin.gif
O prie6 kiek tai metų - "ojej ojej, čia juose tiek dau NATŪRALIŲ ALIEJŲ,", "čia tik atsargiai purkškit, nes tie aliejai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 01 25, 09:32)
biggrin.gif
O prie6 kiek tai metų - "ojej ojej, čia juose tiek dau NATŪRALIŲ ALIEJŲ,", "čia tik atsargiai purkškit, nes tie aliejai"  biggrin.gif

Kazkur skaiciau, kad artimuju rytu rinkai skirti Montaliai labiau aliejiniai. Kazkas ten su alko ribojimu susije. Bet tikrai jie kai kurie nudazyt rubus gali, gal ta ir turejo omeny konsultantes.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 01 25, 10:16)
Kazkur skaiciau, kad artimuju rytu rinkai skirti Montaliai labiau aliejiniai. Kazkas ten su alko ribojimu susije. Bet tikrai jie kai kurie nudazyt rubus gali, gal ta ir turejo omeny konsultantes.

Tai gali būti, be abejo.
Mane tik kie pralinksmino, kad dabar jau jie "sintetitinia", o tada girti buvo kaip kad daug natūralumo savy turintys smile.gif.
Bet gal kas ir pasikeitė nuo tų laikų - čia tik kai Kaune Creminė atsidarė taip kažkaip panašiai man sakė.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 01 25, 10:27)
Tai gali būti, be abejo.
Mane tik kie pralinksmino, kad dabar jau jie "sintetitinia", o tada girti buvo kaip kad daug natūralumo savy turintys smile.gif.
Bet gal kas ir pasikeitė nuo tų laikų - čia tik kai Kaune Creminė atsidarė taip kažkaip panašiai man sakė.

Tai jau taip, nei klausau, nei tikiu biggrin.gif ne viena karta is ten dirbanciu pazistamu girdejau, kad blefas tie naturalumai daznu atveju. Realiai moki pinigus uz ideja, kompozicija, na ir dar uz tai, kad mazesnius kiekius gaminant isauga kastai. As nesijauciu apgauta ar kazka, nes niekad tuo ir netikejau, kad belenkokia nisa kokybiskesne uz Chanel, Dior, Hermes ir t.t. O kas nori didelio natūralumo, tai manau, ne ten ieško.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 25 sausio 2017 - 11:11
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 01 25, 11:10)
Tai jau taip, nei klausau, nei tikiu biggrin.gif ne viena karta is ten dirbanciu pazistamu girdejau, kad blefas tie naturalumai daznu atveju. Realiai moki pinigus uz ideja, kompozicija, na ir dar uz tai, kad mazesnius kiekius gaminant isauga kastai. As nesijauciu apgauta ar kazka, nes niekad tuo ir netikejau, kad belenkokia nisa kokybiskesne uz Chanel, Dior, Hermes ir t.t. O kas nori didelio natūralumo, tai manau, ne ten ieško.

smile.gif drinks_cheers.gif
Čia išvis tokia 'tusovkė' smile.gif - nuvarai ir klausai, ką tau konsultantės porina biggrin.gif - "Mhm, mhm... "
Nu čia net ne juokai gal. unsure.gif
Jau tokias 'senas krienes', taip lengvai neįtikinsi voskioms ten 'idėjom' biggrin.gif

Atsakyti

Tai, kad patys parfumeriai, kuriantys rimtiems brandams, ne sykį komentavo, kad kokybei natūralumas įtakos nebedaro. Pastaruoju metu daug sintetinių ingredientų yra brangesnį už natūralius. Ir nereikia svaigti, kad kokie pvz. Amouage tai jau tikrai iš natūralių maišyti, pats Christopher Chong juokėsi iš tokių mitų. Ir jau tikrai mūsų nosys nėra tiek išlavintos , kad atskirtų. biggrin.gif
Atsakyti

Dar į YSATIS temą. Man jie vieni iš tų kvepalų, kur gražiau skleidžiasi tepami. Turiu miniuką ir purškiamą 30-tuką, tai galėjau palyginti. Bet gal tiesiog nuo kiekio priklauso ? g.gif
Atsakyti