QUOTE(theorema @ 2017 01 17, 08:15)
Light Blue gal ką tik natūroje fotkinta? Ir šie gėriai iš tos pat natūros? Vau, kai prisimenu tą atradimo džiaugsmą...
Teip Norejau kazka naujo nusipirkti, dar netureto, bet kitu patikusiu principai neleido pirkti uz retail kainas, kai zinai, kad kokiam b-a gali daug pigiau nusipirkti. Ir tada pamaciau, kad Lancome nuolaidos
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 17, 10:20)
AR GAVOTE JUOS ?
Vakar buvau creminei. Pardavejos apie Montale tik kalbejo ir kalbejo " oi kokie sintetiniai sie kvepalai "......Susidare ispudis, kad jie butu per klaida pateke i sia parduotuve. Sakau, tai vertinate Montale blogai ? Sako, na ne tai, kad blogai, bet cia gryyyyna sintetika.
Vakar buvau creminei. Pardavejos apie Montale tik kalbejo ir kalbejo " oi kokie sintetiniai sie kvepalai "......Susidare ispudis, kad jie butu per klaida pateke i sia parduotuve. Sakau, tai vertinate Montale blogai ? Sako, na ne tai, kad blogai, bet cia gryyyyna sintetika.
Gausiu men. gale arba kito men pradzioj. Man vienodai, ka pardavejos mano, nes dabar madinga kritikuoti Montale, bet sistetikos as nebijau, svarbu, kad kvapas patiktu O man patinka, kad Montale turi daug skirtingu kvapu, ir neisivaizduoju, kaip VISI iki vieno gali nepatikti.