Kalėdų dovana, labai happy
Maison Francis Kurkdjian À La Rose
Likutis
QUOTE(**Gin** @ 2017 01 02, 21:23)
nereali dovana
Seniai ant jų akį pakabinus buvau, bet Creminėj neradau. Atsiliepimai gan prieštaringi, tad laikau kumščius, kad tik nebūčiau skaudžiai prašovusi
QUOTE(theorema @ 2017 01 04, 14:30)
Na, galėjau purkštelti pabandymui Rizikingas pirkinys. Kai jau turėsite, būtų įdomu palyginti įspūdžius.
Tai vadinasi, nelabai jums patinka? Nes pastebėjau, kad kai žmonėms kažkas labai patinka, tai taip ir rašo, o kai nelabai - tai interesting ir pan.
Papasakokite daugiau apie juos Aš jų dėl žemuogių/braškių norėjau, bet iš atsiliepimų jaučiu, kad gali būti ir pramazas
QUOTE(theorema @ 2017 01 04, 14:57)
Nesakysiu dabar , nes manoji asociacija gali įtakoti pirmą įspūdį Bet nieko bjauraus neturiu omeny, be to žinau, kam net labai patinka.
Ok Svarbu, jaustųsi tos žemuogės/braškės - tada negali būti taip blogai
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 01 04, 16:16)
Ok Svarbu, jaustųsi tos žemuogės/braškės - tada negali būti taip blogai
Na kvapas tai visai ne mano ,bet man skanus pasirode ,malonus ,siltutis toks ,mikstutis ,biski duslus ..
Bet natu neisskirciau ,senai uosciau ,jei gauciau dovanu,retoms progoms tikrai noreciau tureti ...
[attachment=238390:etro_sandalo.jpg]
QUOTE(jottauute @ 2017 01 04, 19:42)
Na kvapas tai visai ne mano ,bet man skanus pasirode ,malonus ,siltutis toks ,mikstutis ,biski duslus ..
Bet natu neisskirciau ,senai uosciau ,jei gauciau dovanu,retoms progoms tikrai noreciau tureti ...
Man geriau be duslumo būtų Laukiu su baime Jau dabar galvoju, kur mano protas buvo tokius kontroversiškus kvepalus neuosčius pirkt Na, bet bus, kaip bus. Mano mėgstamiausi iš Montale - Roses Elixir
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 01 05, 21:19)
Man geriau be duslumo būtų Laukiu su baime Jau dabar galvoju, kur mano protas buvo tokius kontroversiškus kvepalus neuosčius pirkt Na, bet bus, kaip bus. Mano mėgstamiausi iš Montale - Roses Elixir
Vajei ,abejoniu nenorejau inesti ...
As visu Montale ,tik Mukhalat ir noreciau ..kazkuo faini man ..
Labai lauksiu atsiliepimu ,net smalsu kaip jums vistik jie pasirodys ..