Beveik jau kišenėj Dear Rose I Love My Man..Po Montale Orange Flower šitie kiek saldesni bet vis abejoju ar laikys taip gerai. Gal kas turi žino??
by ki liepė ma nusipirkti Yves Rocher ''Accord Chic''. Pirkau ir dabar kvepiu. Jo, jo, jo YSL ''NU'' kuklus, mažiau pipirais pagardintas bendraklasis.
QUOTE(Cererakennel @ 2016 11 21, 17:16)
Beveik jau kišenėj Dear Rose I Love My Man..Po Montale Orange Flower šitie kiek saldesni bet vis abejoju ar laikys taip gerai. Gal kas turi žino??
Bandziau Dear Rose Nymphessence, laikosi mirtinai, ir labai panasus i AdP Magnolia Nobile
QUOTE(theorema @ 2016 11 27, 09:43)
Turiu šių limitkę, manau, panašūs, sveikinu Nuostabus kvapas
O aš tik paprastą La Panthere uosčiusi, tai su nekantrumu laukiu
Kibirą intensų :žiūrkėnaspūstaisžandaisšypsenėlė:
QUOTE(Ašara @ 2016 11 28, 23:35)
Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Dar sakykit, kad už pilną kaina...
Čia pavyyyydo protrūkis.
Bet iš tikrųjų tai respektas. Superinė naujiena.
QUOTE(Benicio @ 2016 11 25, 13:09)
by ki liepė ma nusipirkti Yves Rocher ''Accord Chic''. Pirkau ir dabar kvepiu. Jo, jo, jo YSL ''NU'' kuklus, mažiau pipirais pagardintas bendraklasis.
na, šiaip tik tik pasiūliau atkreipti dėmesį
[quote=by ki,2016 11 29, 00:10]
Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!
ne, ne uz pilna.ir buteliukas nepilnas, bet nedaug nunaudotas. uz pilna teks pirkt Takmalakan.bent jau kaina ju kuklesne. tarp kitko, abejus "nusiziurejau" nuo jusu...minejot, kad jums patiko sie du kvapai. nuejau i parduotuve, pasiuosciau ir iskart abu isimylejau:
Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!
ne, ne uz pilna.ir buteliukas nepilnas, bet nedaug nunaudotas. uz pilna teks pirkt Takmalakan.bent jau kaina ju kuklesne. tarp kitko, abejus "nusiziurejau" nuo jusu...minejot, kad jums patiko sie du kvapai. nuejau i parduotuve, pasiuosciau ir iskart abu isimylejau: