Pati netikiu, kad tokius nusipirkau. Nes man patinka sunkesni, rudeniški. Toks greitas pirkinys. Kristianoje jais kvepėjo konsultantė. Sakau neee nepirksiu juk dažnai greitai susižaviu naujais kvapais, o po to stovi kamputyje. Bet atėjau jau kitą dieną jų, nes neišėjo iš galvos. Pripurkštą ranką galėjau suvalgyti. Fragrantikoj rašo, kad vasariški, bet man jie tokie žiemiški, skanūs, baltos kalėdinės žiemos kvapas
QUOTE(Levanda81 @ 2016 11 13, 07:14)
Pati netikiu, kad tokius nusipirkau. Nes man patinka sunkesni, rudeniški. Toks greitas pirkinys. Kristianoje jais kvepėjo konsultantė. Sakau neee nepirksiu juk dažnai greitai susižaviu naujais kvapais, o po to stovi kamputyje. Bet atėjau jau kitą dieną jų, nes neišėjo iš galvos. Pripurkštą ranką galėjau suvalgyti. Fragrantikoj rašo, kad vasariški, bet man jie tokie žiemiški, skanūs, baltos kalėdinės žiemos kvapas
Nežinau, kaip kvapas, bet nuotrauka superinė
Kaip aklai vištai grūdas sena meilė papuolė
QUOTE(VVaiva @ 2016 11 03, 17:44)
Tiek laimės iškart turbūt net nepakelčiau!
Ir pavydžiu tai tikrai ne baltai...
QUOTE(bellete @ 2016 11 15, 20:16)
siandien kolekcija pasipildziau 3 buteliukais
Givenchy Dahlia Divin edp
Givenchy Live Irresistible, edp
Guerlain La Petite Robe Noire eau fraiche, edt
Givenchy Dahlia Divin edp
Givenchy Live Irresistible, edp
Guerlain La Petite Robe Noire eau fraiche, edt
nedideles lauktuves, bet patiko, mano nosiai kvepia misko zemuogem ir tuo labai panasus i givenchy ange ou demon le secret (ta senesni)
QUOTE(bellete @ 2016 11 15, 20:16)
Omg!!! Black oud mano meile!! Dievinu juos!!! Dar bonka beveik pilna mano:)
Mano naujieji! Labai malonios rožės, nors negalvojau, kad esu jų mėgėja, tačiau čia jos skamba neįkyriai, kažkaip pasteliškai. Turi paslapties, svajingumo šis kvapas...