Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Rutule @ 2016 10 23, 21:04)
Seniai ką bepirkau  ax.gif
Ir mainais gauti Aramis (paskutiniu metu pastebėjau, kad kuo toliau, tuo rožės patinka)
user posted image

va šitie ir man prie širdies. Turėjau originalų mėginuką, tai labai wub.gif - nors aš rožių mylėtoja, bet šitas tikrai patinka ir ne tokiems mylėtojams smile.gif
jei panorėsi dalintis ar keistis - gal susigundysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 10 23, 22:02)
va šitie ir man prie širdies. Turėjau originalų mėginuką, tai labai  wub.gif  - nors aš rožių mylėtoja, bet šitas tikrai patinka ir ne tokiems mylėtojams smile.gif
jei panorėsi dalintis ar keistis - gal susigundysiu rolleyes.gif

Pasidalint, tai tikrai galiu.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 10 23, 14:08)
Nepagavau as juose gerio tiek kiek tikejausi .. pardaviau ,bet dabar manau ,kad paskubejau ,gailiuosi teisybe pasakius .
As sunkiaja altilerija susipirkus is LM  wub.gif
Sveikinu su pirkinuku !

man tai antrasis buteliukas iš eilės smile.gif geresnio kvapo nesu uosčiusi smile.gif Buvau nusipirkus "YLANG in gold", bet pardaviau, nes nesusidraugavau ax.gif o šitie-tai kažkas nepaprasto wub.gif yra jų stipresnė versija- "Sensual and decadent", bet kaina 395 eurai..kol kas per didelė man unsure.gif
Atsakyti
mmmmmmm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 10 24, 16:25)

Kokia naujiena bigsmile.gif Dar net netestavus ,dumsiu ... wub.gif
Ir Lonesom Rider nuostabus ! wub.gif
Sveikinu..
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2016 10 23, 19:04)

mano paskutinis irgi sitie smile.gif
Atsakyti
Shiseido Ever Bloom EDP

user posted image
Atsakyti
Chabaud Mysterious oud wub.gif netiketas neplanuotas pirkinys, konsultantei pasiulius ax.gif parduotuvej suzavejo, grizus i namus jau neapsisprendziu ar labai zavi, bet darbe susieis smile.gif neikyrus, ofisinis, bet idomus kvapas smile.gif
Atsakyti
Senai norejau ,rudenio paskatinta biggrin.gif nusipirkau LM Black Oud ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saida86 @ 2016 10 26, 21:43)
Chabaud Mysterious oud  wub.gif netiketas neplanuotas pirkinys, konsultantei pasiulius  ax.gif parduotuvej suzavejo, grizus i namus jau neapsisprendziu ar labai zavi, bet darbe susieis smile.gif neikyrus, ofisinis, bet idomus kvapas smile.gif

Oi, labai jie geri. Sunus mano lb.juos isgyre. Sako : nesuprantu, kokie jie ar mot.ar vyriski. Sako: kad netgi teciui tiktu. smile.gif) bigsmile.gif
Atsakyti
Sugrįžėliai, kol dar įmanoma rasti ne už milijoną wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(London @ 2016 10 27, 10:42)
Sugrįžėliai, kol dar įmanoma rasti ne už milijoną wub.gif

Geruliai thumbup.gif
Atsakyti