Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(by ki @ 2016 08 10, 13:21)
O aš labai džiaugiuosi per šią savaitę išlydėjusi iš namų 7 normalius buteliukus ir vieną didesnę miniatiūrą.. Du išsivežė sūnus, tris - dukra, 1 - pabaigė vyras ir du padovanoti smile30x30.png
Laikas mesti asmenis.
[B]

bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 10, 21:29)

Sorry. AKMENIS smile30x30.png
Mano telefonas man padėjo oh.png
Atsakyti
user posted image
Geriau veliau, negu niekad..
Ne giriuosi-dziaugiuosi..;-)
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 08 10, 23:35)
user posted image
Geriau veliau, negu niekad..
Ne giriuosi-dziaugiuosi..;-)

smile30x30.png
Atsakyti
Rudeniui smile30x30.png
user posted image
Atsakyti
Seku temą, bet kažkaip neparašydavau...
Nedaugžodžiausiu, atradau Amouage kvepalus. Tikrai neeiliniai, kai kurie kvapai arba labai atstumia arba be galo įtraukia. Naujausias mano pirkinys, jokia ne naujena, tačiau man jie atradimas, koks, dar tik bus matyti po ilgesnė patirties su jais, tai SUNSHINE. smile30x30.png Kvapas nėra įpareigojantis, tačiau labai gaiviu jo nepavadinsi. Tai rytietiškas gėlių aromatas, savyje slepiantis šiltas spalvas. Jaučiasi migdolas ir vanilė, tačiau jie nėra rėksmingi, baltasis tabakas sugroja svarbų ir juntamą akordą. Šie kvepalai ant odos skleidžiasi maloniai, išsilaiko stabiliai ir ilgai! Man jie dieninis variantas arba vakarinis, kuomet norisi save sušildyti ir atpalaiduoti.
smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriele741: 19 rugpjūčio 2016 - 20:40
QUOTE(Gabriele741 @ 2016 08 19, 21:39)
Seku temą, bet kažkaip neparašydavau...
Nedaugžodžiausiu, atradau Amouage kvepalus. Tikrai neeiliniai, kai kurie kvapai arba labai atstumia arba be galo įtraukia. Naujausias mano pirkinys, jokia ne naujena, tačiau man jie atradimas, koks, dar tik bus matyti po ilgesnė patirties su jais, tai SUNSHINE.  smile30x30.png Kvapas nėra įpareigojantis, tačiau labai gaiviu jo nepavadinsi. Tai rytietiškas gėlių aromatas, savyje slepiantis šiltas spalvas. Jaučiasi migdolas ir vanilė, tačiau jie nėra rėksmingi, baltasis tabakas sugroja svarbų ir juntamą akordą. Šie kvepalai ant odos skleidžiasi maloniai, išsilaiko stabiliai ir ilgai! Man jie dieninis variantas arba vakarinis, kuomet norisi save sušildyti ir atpalaiduoti.
smile30x30.png

Grazus aprasymas ,fainas pirkinys 👍
Pritariu del Amouage daugiausia ten favoritu ir mano ,ir del Sunshine 😊
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 10, 09:17)
vis tik užsisakiau butelką Histoires de Parfums 1969 Parfum de Revolte. Tuoj atvės visai - galėsiu pilstytis-laistytis :)

jėrgau, kokios negražios ikonėlės  blink.gif

is kur? ;)
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 08 27, 17:48)
is kur? ;)

iš kvepalų salos testerį paėmiau.. Bet mačiau Seeme pardavinėja ir dalinasi į atomikus.. jei būčiau kokiom 3 savaitėms anksčiau pamačiusi - būčiau iš Seeme pirkusi.. g.gif likau ne itin patenkinta aptarnavimu (kvepalas puikus, priekaištų neturiu jokių), nes rašė, kad yra sandėlyje, o siuntė savaitę..
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 07 21, 12:58)
Oho kokie saunus visu pirkiniai :super

O man stogas matyt nuvaziavo, uzsisakiau meginuku rinkini is Jav smulkaus gamintojo Meshaz Natural Perfumes. Kodel ir kaip juos radau, neklauskit, pati nezinau :D

Mano meginukai patapo aukso vertes. Siandien gavau lapuka, kad muitine priskaiciavo 17 eur mokesti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 27 rugpjūčio 2016 - 23:05
QUOTE(Monmorensis @ 2016 08 28, 01:05)
Mano meginukai patapo aukso vertes. Siandien gavau lapuka, kad muitine priskaiciavo 17 eur mokesti  biggrin.gif

tai jei virš 22 eur vertė, tai taip...
Atsakyti
O tuos 22eur, su siuntimu skaičiuoja ar be? ax.gif

Alaia 10ml. Testuojant parduotuvėje visai neužkabino. Bet parsinešiau bloterį, tas ant darbastalio tarp popierių užkrito, kvapas kartas nuo karto ateidavo. Vis geresnis ir geresnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theorema: 28 rugpjūčio 2016 - 11:36