Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 04, 22:01)
nuuu, ir kaip? 4u.gif
Papildyta:

Adjatay cuir narcotic

Tikrai tokie narkotiski bigsmile.gif parasyt, kad labai patinka, naivoka. Saldi tuberoza ir vos smilkalo oda - toks "uzkabinantis", itraukiantis kvapas. Ant mano odos dregnu oru atsiskleidzia taip minkstai, karsciu metu astrus lakoniskas. Zodziu, labai vykes pirkinys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 06 rugpjūčio 2016 - 08:27
QUOTE(by ki @ 2016 08 05, 23:06)
O kokie gražus, bet visiškai neįperkami O Hira (609€ už 50ml.)

user posted image
Atsakyti
BY KI ,jus nerealiai apibudinat aromatus ..! Del to taip smalsu isgirsti man jusu nuomone .. wub.gif drinks_cheers.gif

Šiausiu i Creme dar testuot ... Gundziausi Une nuit a Doha ,tokio kvapo mano kvepalyne nera .... Dar ir iperkami jie labiau ,nereiks laukt progos ypatingos ..pasimsiu kada wub.gif
Kitiems pasitaupyt reikia ...
Oi,O Hira - tai unikalus ! Tikri ,gryni ir tt ... Baisiai brangus tai jau tikrai ....

Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 06, 09:30)

Koks geras veidukas !!! biggrin.gif labai i tema biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 06, 09:30)

va būtent... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 06, 08:30)

biggrin.gif thumbup.gif
QUOTE(jottauute @ 2016 08 06, 11:55)
[...]
Papildyta:
Koks geras veidukas !!!  biggrin.gif labai i tema  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Buvau Kauno Kristutej Akro - nebuvo juodulio Salvador Dali.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 03, 16:05)
ką pirkot? cikava gi 4u.png

dior jadore edt
Atsakyti
vis tik užsisakiau butelką Histoires de Parfums 1969 Parfum de Revolte. Tuoj atvės visai - galėsiu pilstytis-laistytis smile30x30.png

jėrgau, kokios negražios ikonėlės blink30x30.png
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 10, 10:17)
vis tik užsisakiau butelką Histoires de Parfums 1969 Parfum de Revolte. Tuoj atvės visai - galėsiu pilstytis-laistytis smile30x30.png

jėrgau, kokios negražios ikonėlės  blink30x30.png

O ,kaip faina..
O as kuiciau ,uosciau ,testavau ir nezinau ,daug visko labai grazaus Histoires ,bet va sau kad labai liptu ir nerandu ...
Man dar tas ananasinis krito i aki ir 1926 patinka ,tik nezinau ar tiek ,kad pirkt ... Nors noreciau kazko visai kitokio ,naujo ..

Bet Puredistance Black ,vel sugrazino nora ,juos kada nors isigyti ...Grazus juodulys ...
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 08 10, 11:34)
O ,kaip faina..
O as kuiciau ,uosciau ,testavau ir nezinau ,daug visko labai grazaus Histoires ,bet va sau kad labai liptu ir nerandu ...
Man dar tas ananasinis krito i aki ir 1926 patinka ,tik nezinau ar tiek ,kad pirkt ... Nors noreciau kazko visai kitokio ,naujo ..

Bet Puredistance Black ,vel sugrazino nora ,juos kada nors isigyti ...Grazus juodulys ...

ai, nesakyčiau, kad tie Histoires kažkas ypatingo, stulbinančio, bet yra ką pauostyti.. aš tai tik tuos nusipirkau, kitų neveizėsiu kol kas..

Ir dar pasiskųsiu - nusipirkau tuos Hitoires iš kvepalų salos, rodė, kad yra sandėlyje, o kai apmokėjau, parašė, kad suruoš per 7 d.d. ką ten ruošti? rolleyes.png
Atsakyti
O aš labai džiaugiuosi per šią savaitę išlydėjusi iš namų 7 normalius buteliukus ir vieną didesnę miniatiūrą.. Du išsivežė sūnus, tris - dukra, 1 - pabaigė vyras ir du padovanoti smile30x30.png
Laikas mesti asmenis.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2016 08 10, 13:21)
O aš labai džiaugiuosi per šią savaitę išlydėjusi iš namų 7 normalius buteliukus ir vieną didesnę miniatiūrą.. Du išsivežė sūnus, tris - dukra, 1 - pabaigė vyras ir du padovanoti smile30x30.png
Laikas mesti asmenis.

10 smile30x30.png
2 parduoti smile30x30.png
Atsakyti