Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 29, 11:17)
labas busimos mamytes 4u.gif
mano stebuklelis jau buciuojamas mamytes smile.gif
gimem po planinio cp liepos 27 d.
visoms kuo nuosirdziausios sekmes, aciu Jums kad Jus esate 4u.gif

Kaip nuostabu! Sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 29, 10:17)

Nors ir ne man skirta temute, bet negaliu neparasyti - Liskaus, silciausi linkejimai sulaukus stebuklo wub.gif bukit sveiki, stiprus ir visada kartu wub.gif
Atsakyti

Liskaus, nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif aciu mergaites, asaros upeliais teka kai pagalvoji kokiu D stebuklu apadovanojo wub.gif
visoms Jums didziausios laimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 30, 12:22)
4u.gif  aciu mergaites, asaros upeliais teka kai pagalvoji kokiu D stebuklu apadovanojo wub.gif

Sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif Aukit sveikuciai wub.gif Toks mazas zmogeliukas, o tokia didele laime, ane? wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 30, 12:22)
4u.gif  aciu mergaites, asaros upeliais teka kai pagalvoji kokiu D stebuklu apadovanojo wub.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif kelintą sav tau darė cp? Man suplanuotas kai bus 38sav+1d ax.gif

Kas liečia gimdos kaklelį tai be abejo kiekvienas atvejis vis kitoks, bet pvz man tai nesiuvo nes sakė siūlai vistiek nelaikys, jei dėl gimdos randu bus stumiamas vaisius lauk tai išplėš visus siūlus. Bet čia tik mano atvejis, kitom žinoma kitaip buna.
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 07 30, 19:06)
Nuoširdžiausi sveikinimai  4u.gif  thumbup.gif kelintą sav tau darė cp? Man suplanuotas kai bus 38sav+1d  ax.gif

Kas liečia gimdos kaklelį tai be abejo kiekvienas atvejis vis kitoks,  bet pvz man tai nesiuvo nes sakė siūlai vistiek nelaikys,  jei dėl gimdos randu bus stumiamas vaisius lauk tai išplėš visus siūlus. Bet čia tik mano atvejis, kitom žinoma kitaip buna.

4u.gif aciu aciu mergaites.
man dare 39+2 wub.gif
Atsakyti

Sveikinu tapus MAMA. Lauksim mamyciu skyrelyje!!!
Atsakyti
Labas mergaites ar kuriai nestumo metu buvo padisejusi gliukoze kraujyje, vakar dariausi ta bjauru tyrima tai pakilus gliukoze siuncia pas endokrinologa sad.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 08 02, 12:22)
Labas mergaites ar kuriai nestumo metu buvo padisejusi gliukoze kraujyje, vakar dariausi ta bjauru tyrima tai pakilus gliukoze siuncia pas endokrinologa sad.gif

Sveikos. Nebuvo, bet kam buvo, tai ne tragedija smile.gif Dietinis maistukas tik laukia ir susitvarko smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes 4u.gif jungiuosi i jusu gretas nestuke.gif ziuriu temute lasai jau pasyvi paskutiniu metu,greit visai istustes,nes visu terminai einas i pabaiga smile.gif As tai laukiuosi dukrytes mums29sav.ivf dariausi cekijoj su dunorine kiausialaste,tai antras bandumas suFET bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 08 03, 11:34)
Sveikos nestukes 4u.gif jungiuosi i jusu gretas nestuke.gif ziuriu temute lasai jau pasyvi paskutiniu metu,greit visai istustes,nes visu terminai einas i pabaiga smile.gif As tai laukiuosi dukrytes mums29sav.ivf dariausi cekijoj su dunorine kiausialaste,tai antras bandumas suFET bigsmile.gif

4u.gif dziaugiuos labai labai,tu esi šaunuolė,mėgaukis savo pilvuku,greit pasauliui ir Dievui atmerks akis tavo rožinis stebukliukas wub.gif wub.gif
Atsakyti