QUOTE(Brima* @ 2016 07 28, 20:03)
Cit. Sveikinu
T. P Keberiokst - pagalvodavau apie tave
natur pavyko?
del apsiuvimo, tai ji dar atlieka. Bent jau man pora kartu svarste delto, bet pats klinikos direktorius nusprende kad galiu tempti ir taip, nors nuo 16sav jau ziotys formavo piltuvelio forma, ir dar n+ bedu turejau.. Prg vartojau iki galo, laime- viskas ok.
Pas man su dviem piltuvelis buvo jau nuo 25sav. Nuo 20sav 5cm kaklo sutrumpejo iki 2.85. Paskui tas pultuvelis vis gilejo. Ligoninej prasivarciau bendria sudejus 2 men. Gulejau 4sav. Savaite namie ir dar 4 sav. Speju del ro piltuvo man 25sav kamstis pasisalino. Gimdziau 35+3
stebuklas man, kad tiek datempiau. Nuo 31sav su 1cm kaklu vaiksciojau. O mazo vandwnmaisis ilindes i ta piltuva buvo. Gruodzio 22 turejau apziura. Sako 1 cm prasiverimas. 26 nubego vandenys.
Db vel kaklas beveik 5cm. Tikiuos si kart nebus kazko panasaus.. po kiek geret progesterono jus? As db gerii 2x2. Gal keist i 3x2?
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 07 28, 20:31)
20 sav kai buvo ekstra,tai 2 cm.
12 sav planinis 2.5 cm.labai riba.bet kai eme siulus pries cezari,sake kazin ar butu iki galo islaike bet siuvimo.
Papildyta:
Aha,natur...kaip ir antras.beje,abu ir maitinant
Man taip baisu,kad tempt tai tempt,bet ramiai gyvent auginant du vijurkus tai man nerealu.tai jei kokia rizika ir sakys pagulinek,tai as nezinau ka daryciau.bet zinau atveju kai siuvimas neapsaugo.
Vokietijoj tai apie zieda pasajoji. Kai kuriom moterim skiria uzdedama. Nzn as kazkaip paklausiua 20sav ar nereik jei du. Sake ne.. tai nelabai ir gilinaus