Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(__777__ @ 2016 07 02, 09:14)
Na del guzeliu tai nezinau kas ten galetu buti  g.gif geriau jei pasikonsultuotum su priziurinciu gydytoju.  Man asmeniskai jokiu guzeliu nebuvo. O tau jie momentiskai asiranda? Ra peasme iskyla ir vel susitraukia? Tai gal mazius taip stipriai duodas  unsure.gif

Na taip, iskyla, paglostau paglostau ir po kiek laiko dingsta. Arba pagulineju, ar ant sono pasisuku ir pradingsta g.gif
Papildyta:
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 02, 09:42)
4u.gif
man ir jokių guzelių nebuvo g.gif
ale abejočiau dėl maziuko,juk jis dar maziukas wub.gif

Tai va.. Gal cia greiciausiai gimda susitraukineja unsure.gif
Ech.. pas gydytoja dar tik kita savaite!

Pasiskambinciau, bet jau geda blush2.gif Jei tik kas, tai ir lekiu..
Atsakyti
Sveikos, atleiskit, kad isibroviau i jūsų namucius. Gal kuri galit pagelbėti. As tokiu klausimu, kurios leidziates skystinancius, koki clexane geriau 0.2 ml ar 0.4 ml? Jei buvo skirtas fraxiparinas 0.3 ml. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės kaunietės, patarkit 4u.gif Pas kokį ginekologą toliau lankotės po IVF ir kuriam patikėjot prižiūrėti jūsų nėštumą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 07 20, 23:17)
Mergaitės kaunietės, patarkit  4u.gif Pas kokį ginekologą toliau lankotės po IVF ir kuriam patikėjot prižiūrėti jūsų nėštumą?  smile.gif

4u.gif aš ne kauniete,bet vazineju i Kauno klinikas pas gyd.Simanaviciute,nu man ji super,pas ja ir gimdyt susitariau wub.gif

mergaites auuu,kur visos busimos mamytes pradinge ? 4u.gif kaip jūs laikotės?
jau tuoj atidarysim lukštenimosi sezona mūsų skyrelyje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 21, 13:52)
mergaites auuu,kur visos busimos mamytes pradinge ? 4u.gif  kaip jūs laikotės?
jau tuoj atidarysim lukštenimosi sezona mūsų skyrelyje  wub.gif  wub.gif  wub.gif

na pas manereikalai tokie, kad rugpjūčio 4 d numatytas mažylio gimtadienis wub.gif tai jau ne kažkas liko ax.gif
Kaip jūs jaučiatės?
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 21, 13:52)
4u.gif  aš ne kauniete,bet vazineju i Kauno klinikas pas gyd.Simanaviciute,nu man ji super,pas ja ir gimdyt susitariau  wub.gif

As pas šita gydytoja irgi lankiausi ir gimdziau. Geresnes nesu dar sutikusi. Rekomenduoju , man ji irgi super wub.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip greitai jau pasimatysim su savo mazyliais smile.gif As lankausi Kaune pas L. Ciaplinskiene. Bet nerekomenduoju, kakaip sunkiai su ja susisneku. Nesueina mus biolaukai biggrin.gif Pas ja tikrai negimdysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 07 21, 16:23)
na pas manereikalai tokie, kad rugpjūčio 4 d numatytas mažylio gimtadienis wub.gif tai jau ne kažkas liko ax.gif
Kaip jūs jaučiatės?

oho,jau labai greitai wub.gif
as jau kita savaitele lotuliukas.gif
jetau kaip jau atsibodo puskuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 07 21, 18:47)
oho,jau labai greitai  wub.gif
as jau kita savaitele  lotuliukas.gif
jetau kaip jau atsibodo puskuoti doh.gif

Liskaus - uzejau pasiziureti kaip nestukems sekasi ir kagi pamaciau - ogi jau visai finiso tiesiojoje esi! bigsmile.gif wub.gif Linkiu sklandaus to finiso, ramaus ir sveiko mažiuko! 4u.gif Visai netrumpas kelias tavo iki jo nueitas, tuoj pamesi ta visa sunku pilvuka ir prasides naujas etapas bigsmile.gif thumbup.gif lauksim pas mamytes mirksiukas.gif

Visoms kitoms nestukems taip pat sekmes! Kadangi temutes neseku tai net nzn ar like cia pazistamu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 07 25, 00:49)
Liskaus - uzejau pasiziureti kaip nestukems sekasi ir kagi pamaciau - ogi jau visai finiso tiesiojoje esi!  bigsmile.gif  wub.gif Linkiu sklandaus to finiso, ramaus ir sveiko mažiuko!  4u.gif Visai netrumpas kelias tavo iki jo nueitas, tuoj pamesi ta visa sunku pilvuka ir prasides naujas etapas  bigsmile.gif  thumbup.gif lauksim pas mamytes  mirksiukas.gif

Visoms kitoms nestukems taip pat sekmes! Kadangi temutes neseku tai net nzn ar like cia pazistamu  blush2.gif

aciu aciu 4u.gif kaip trokstu greiciau laikyti stebukla rankose,kaip trokstu greiciau pamirsti ta beproto sunku kelia,kaip trokstu kad visos turkaites ir ne tik taptu paciomis laimingiausiomis mamytemis wub.gif
Krown 4u.gif as vis dar skaitau kaip tau sekasi,nepamirstu musu starto Tr, aukite laimingi ir sveiki wub.gif wub.gif
labai oi kaip labai prasysiu kad priimtut mane i mamyciu skyreli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal kuri turi genetikiu Beniusienes arba Krasovskojos tel. Nr. Mobilu? Buciau dekinga jei parasytumet i az. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 07 25, 10:26)
Sveikos, merginos, gal kuri turi genetikiu Beniusienes arba Krasovskojos tel. Nr. Mobilu? Buciau dekinga jei parasytumet i az. Aciu.

Beniusienes radau pas save, jei kuri turit Krasovskajos parasykit butinai, labai reikia, aciu.
Atsakyti