Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(JackJack @ 2016 06 21, 13:52)
As ir jau puskuot pradedu biggrin.gif Uzlipti i virsu darosi sunkiau, zvengia jau visi is manes smile.gif Palaukit, sakau, kai paciom reikes puskuot tada ir pakalbesim biggrin.gif
As apie Mazylio gimdymo namus mastau. Dar Klinikos irgi mintyse zuja smile.gif

o tai mazylyje dabar lankaisi?
as po pirmo nesekmingo nestumo dar ir dabar negaliu pro Mazyli pravaziuoti,širdis plyšta.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
O kaip jusu termina gimdymo nustate, pagal mm dienas ar pagal apvaisinimo diena? Man beliko kelios savaiteles, bet neramu kazkaip del datos, nes mano gydytoja laikosi mm datos, o ji neatitinka 5 dienom. Tiek pagal echo, tiek pagal apvaisinimo data anksciau turetu but. Nenoreciau pernesiot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2016 06 21, 18:48)
Sveikos merginos  smile.gif
O kaip jusu termina gimdymo nustate, pagal mm dienas ar pagal apvaisinimo diena? Man beliko kelios savaiteles, bet neramu kazkaip del datos, nes mano gydytoja laikosi mm datos, o ji neatitinka 5 dienom. Tiek pagal echo, tiek pagal apvaisinimo data anksciau turetu but. Nenoreciau pernesiot  unsure.gif

as lankausi savo mieste pas gine kaip priklauso visoms nestukems,o i kauno klinikas vazineju ultragarsui,tai savo miesto ginei nieko nesakius apie pastojimo buda,tai ji nustate pagal memes data,bet kai isivedu i ivf kalkuliatoriu tai rodo 2 dienom anksciau termina gimdymo,tai su kliniku daktare apie tai kalbejau,tai ji sake kad 7 dienoms likus iki numatyto termino galiu nelaukt o atvaziuot gimdyti,tai vat man jau tos pora dienu neatitikimas kaip ir nieko gal nesudarys,bet kaip jums tuomet daryti tai nezinau jeigu jus lauksit kada vaikelis pats nores pasibelsti,nes ivf kalkuliatorius ir mm data neatitinka gimdymo datu.
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad netemsiu savaime ilgai, tik pergyvenu, kad leidzia pagal normas 2 savaites pernesiot, tad bijau, kad gausis tada ne dvi, o visos trys g.gif o mano daktare, pas kuria vaikstau, kazkaip nesureiksmina tu datu, gal kad nesitariu pas ja del gimdymo biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2016 06 21, 20:48)
Labai tikiuosi, kad netemsiu savaime ilgai, tik pergyvenu, kad leidzia pagal normas 2 savaites pernesiot, tad bijau, kad gausis tada ne dvi, o visos trys  g.gif  o mano daktare, pas kuria vaikstau, kazkaip nesureiksmina tu datu, gal kad nesitariu pas ja del gimdymo  biggrin.gif ...

As tai giniui paskutinę mm dieną pasakiau paskaiciavus pagal ivf skaičiuoklę, bet realiai tai skiriasi tik viena diena palygint skaičiuoklę ir mm blush2.gif vaikutis irgi kas mėn stebimas echoskopu, atitinką laiką, be to man planinis cp greičiausisi 38 sav tai dėl to galvos net nesuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 06 21, 20:56)
As tai giniui paskutinę mm dieną pasakiau paskaiciavus pagal ivf skaičiuoklę, bet realiai tai skiriasi tik viena diena palygint skaičiuoklę ir mm  blush2.gif vaikutis irgi kas mėn stebimas echoskopu, atitinką laiką, be to man planinis cp greičiausisi 38 sav tai dėl to galvos net nesuku  ax.gif

Man gavosi stimuliacija trumpoka, 9 cd jau dare punkcija, tad del to ir su mm toks neatitikimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2016 06 21, 21:04)
Man gavosi stimuliacija trumpoka, 9 cd jau dare punkcija, tad del to ir su mm toks neatitikimas  smile.gif

Oi 10 cd dare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Judesiuke @ 2016 06 22, 07:41)
Oi 10 cd  dare ax.gif

Aš ameniškai manau kad tokiu atveju reiktų skaičiuoti pagal įsodinimą, o ne pagal mm. Realiai tai nėra natūralus ciklas, jis įtakotas vaistais. Aš pastebėjau kad dažnai ginekologai, kurie nesusidūrę su ivf nelabai žino kaip ten kas vyksta, nors tūrėtų...
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 06 21, 14:09)
o tai mazylyje dabar lankaisi?
as po pirmo nesekmingo nestumo dar ir dabar negaliu pro Mazyli pravaziuoti,širdis plyšta.

Labas rytas. As lankausi Motinos ir vaiko klinikoje. Ten nepriima gimdymu. Ir as turejau nesekme, bet gydytoja pakeiciau, klinikos ne.
4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Judesiuke @ 2016 06 21, 17:48)
Sveikos merginos  smile.gif
O kaip jusu termina gimdymo nustate, pagal mm dienas ar pagal apvaisinimo diena? Man beliko kelios savaiteles, bet neramu kazkaip del datos, nes mano gydytoja laikosi mm datos, o ji neatitinka 5 dienom. Tiek pagal echo, tiek pagal apvaisinimo data anksciau turetu but. Nenoreciau pernesiot  unsure.gif

Nors daryta IUI, bet gimdymo data skaiciuoja pagal mm.
Atsakyti
Sveikos nestukes nestuke.gif Tingiai namuciai gyvena;) Gal del to, kad karsta!:)
Jus jau visos paaugusios su pilvukais, tai galit man pasakyti ka reiskia visai pilvuko apacioje, kaip suprantu ten gimdute, pradejo man atsirasti tai vienoje puseje, tai kitoje guzeliai. Ar cia gimdute susitraukineja ar leliukas taip jauciasi (abejociau)? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sterblinuke: 02 liepos 2016 - 08:47
QUOTE(sterblinuke @ 2016 07 02, 09:46)
Sveikos nestukes nestuke.gif  Tingiai namuciai gyvena;) Gal del to, kad karsta!:)
Jus jau visos paaugusios su pilvukais, tai galit man pasakyti ka reiskia visai pilvuko apacioje, kaip suprantu ten gimdute, pradejo man atsirasti tai vienoje puseje, tai kitoje guzeliai. Ar cia gimdute susitraukineja ar leliukas taip jauciasi (abejociau)? g.gif

Na del guzeliu tai nezinau kas ten galetu buti g.gif geriau jei pasikonsultuotum su priziurinciu gydytoju. Man asmeniskai jokiu guzeliu nebuvo. O tau jie momentiskai asiranda? Ra peasme iskyla ir vel susitraukia? Tai gal mazius taip stipriai duodas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sterblinuke @ 2016 07 02, 09:46)
Sveikos nestukes nestuke.gif  Tingiai namuciai gyvena;) Gal del to, kad karsta!:)

4u.gif
man ir jokių guzelių nebuvo g.gif
ale abejočiau dėl maziuko,juk jis dar maziukas wub.gif
Atsakyti