Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(LISKAUS @ 2016 05 30, 08:57)
wub.gif  kas bebutų linkiu ir toliau taip graziai augti  4u.gif
kaip mergaites jauciates?megaujates siltais orais ir perkat kraiteli  smile.gif

Savijauta puiki smile.gif Savaitgalis Nidoje buvo, i diena po 10 km nuzingsniuodavom ir nieko smile.gif Kad taip tik visada butu. Kraiteli dekretui paliksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JackJack @ 2016 05 30, 10:20)
Savijauta puiki smile.gif Savaitgalis Nidoje buvo, i diena po 10 km nuzingsniuodavom ir nieko smile.gif Kad taip tik visada butu. Kraiteli dekretui paliksiu smile.gif

nu šaunuoliai jūs 4u.gif aš jokių vaikščiojimų nenoriu doh.gif tik gulėčiau ir gulėčiau doh.gif energijos 0, per miegą nepaeinu,organizmas atsisakė kavos,tai ir prablūdinu visas dienas,nusipirkau siuvimo mašiną lotuliukas.gif tai siuvu pataliukus biggrin.gif jau + 20 kg,tai rituosi kaip kamuoliukas biggrin.gif
Atsakyti
mano savijauta kol kas tai nuostabi thumbup.gif vakar vakare sėdėjau terasoj, tokia gaiva ir gamtos garsai, tai net eiti miegot nenorėjau... bet kadangi dar reikia žygiuoti į darbą tai išsliūkinau, nes kai neišsimiegu tai tada kai priplota vaikštau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 05 30, 10:34)
nu šaunuoliai jūs  4u.gif  aš jokių vaikščiojimų nenoriu  doh.gif  tik gulėčiau ir gulėčiau  doh.gif  energijos 0, per miegą nepaeinu,organizmas atsisakė kavos,tai ir prablūdinu visas dienas,nusipirkau siuvimo mašiną  lotuliukas.gif  tai siuvu pataliukus  biggrin.gif  jau + 20 kg,tai rituosi kaip kamuoliukas  biggrin.gif

Ner ka noret, jau ir savaiteliu daugiau smile.gif
QUOTE(__777__ @ 2016 05 30, 10:39)
mano savijauta kol kas tai nuostabi thumbup.gif vakar vakare sėdėjau terasoj, tokia gaiva ir gamtos garsai, tai net eiti miegot nenorėjau... bet kadangi dar reikia žygiuoti į darbą tai išsliūkinau, nes kai neišsimiegu tai tada kai priplota vaikštau ax.gif

Jei ne darbas galeciau ir as naktinet. pats geriausias metas-vakaras. karstis nuslugsta, energijos padvigubeja smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites heart.gif Buvau kazkada siu namuciu gyventoja. Cia ilgai ir su kantrybe slinko mano dienos. Pasidaviau ir isejau.
Dabar sugrizau. Ne i skyreli Nesciosioms, bet pas jus.
Neabejoju, cia, lengviau viena kita suprasim wink.gif
Metams begant, keiciantis pacios asmeniniam gyvenimui isvydau stebukla. Du bruksniukus.. heart.gif Tas jausmas buvo kitoks.. nei tuomet, kai cia su jumis dalinausi savo isgyvenimais. Tikejausi busiu laimingiausias zmogus, galesiu saukti visam pasauliui! Dabar tyliai, su baime tunau.. tunau, nes bijau, kad stebuklas nesibaigtu.. Tikiu, kad nesibaigs!!!
Todel jeigu jus nieko pries, sugrisiu pas jus pasidalinti savo isgyvenimais ir uzduoti begale klausimu.
heart.gif
Atsakyti
Labas rytas, nors apniukes, bet siltas smile.gif Ryt laukia TA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sterblinuke @ 2016 06 20, 21:34)
Todel jeigu jus nieko pries, sugrisiu pas jus pasidalinti savo isgyvenimais ir uzduoti begale klausimu.
heart.gif

sveika prisijungus. Sveikinu su nuostabiu stebuklėliu 4u.gif

QUOTE(JackJack @ 2016 06 21, 08:20)

Sėkmingos TA, prasinešk kaip seksis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sterblinuke @ 2016 06 20, 21:34)
Labas mergaites heart.gif  Buvau kazkada siu namuciu gyventoja. Cia ilgai ir su kantrybe slinko mano dienos. Pasidaviau ir isejau.
Dabar sugrizau. Ne i skyreli Nesciosioms, bet pas jus.
Neabejoju, cia, lengviau viena kita suprasim wink.gif
Metams begant, keiciantis pacios asmeniniam gyvenimui isvydau stebukla. Du bruksniukus.. heart.gif Tas jausmas buvo kitoks.. nei tuomet, kai cia su jumis dalinausi savo isgyvenimais. Tikejausi busiu laimingiausias zmogus, galesiu saukti visam pasauliui! Dabar tyliai, su baime tunau.. tunau, nes bijau, kad stebuklas nesibaigtu.. Tikiu, kad nesibaigs!!!
heart.gif

sveika sugrizus 4u.gif linkiu ir tikiu kad si stebukliuka meilei glausi prie krutines wub.gif
Papildyta:
QUOTE(JackJack @ 2016 06 21, 08:20)

su pasimatymu ryt drinks_cheers.gif wub.gif
kaip pilvuziukes puskuojat???
as jau letai daikciukus kraunuos, kita men jau laukia procesas biggrin.gif jau susitariau su daktare del gimdymo, kadangi ji iseina atostogu rugp 1d. o as noriu tik pas ja, tai teks kelias dieneles paankstinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 06 21, 09:35)
kaip pilvuziukes puskuojat???
as jau letai daikciukus kraunuos, kita men jau laukia procesas biggrin.gif  jau susitariau su daktare del gimdymo, kadangi ji iseina atostogu rugp 1d. o as noriu tik pas ja, tai teks kelias dieneles paankstinti ax.gif

Puškuojam po truputi lotuliukas.gif kai lauke karšta ir dušniakas tai net nosies nesinori kišti, vakare atgaiva ax.gif man procesas greičiausiai nusimato rugpjūčio pirmomis dienomis thumbup.gif
Kur ruošiesi gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 06 21, 09:42)
Puškuojam po truputi  lotuliukas.gif kai lauke karšta ir dušniakas tai net nosies nesinori kišti, vakare atgaiva  ax.gif  man procesas greičiausiai nusimato rugpjūčio pirmomis dienomis  thumbup.gif
Kur ruošiesi gimdyti?

kauno klinikose,
man jau kuo toliau tuo sunkiau darosi ir puskuoti, apie karscius net galvoti negaliu, jau noriu buti vel kuda lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir jau puskuot pradedu biggrin.gif Uzlipti i virsu darosi sunkiau, zvengia jau visi is manes smile.gif Palaukit, sakau, kai paciom reikes puskuot tada ir pakalbesim biggrin.gif
As apie Mazylio gimdymo namus mastau. Dar Klinikos irgi mintyse zuja smile.gif
Atsakyti
Sveikos puškuoriukės nestuke.gif , jūs jau greit pasimatysite su savo stebukliukais 2.gif . Nors ir pati pastebėjau, kad laikas greit pradėjo bėgti doh.gif . Penktadienį buvau TA, mažylis duodasi kaip reikiant wub.gif , dar kartą patvirtino, kad turėsim sūnelį wub.gif wub.gif . Esame labai laimingi heart.gif heart.gif
Atsakyti