QUOTE(Brima* @ 2016 08 08, 23:01)
Jo, mate... Tik tada as nezinojau ka reiskia ta piltuvelio forma... Bet pas mane toks patologinis kraujamias atsirasdavo nei is sio, nei is to.. Tiesiog pvz stoviu virtuvei ir pasileidzia gyvas kraujas, tai tada rado ta darini. Bet ir veliau budavo..
Dar nepaminejau kad apie 20sav ir drumzles lyg nuosedas pamate kaklelyje - kas reiske kazkokias zarazas (ureaplasmas pvz, ) ape pasekmes galimas ir taip manau zinot. Antibais sutvarke ta reikala....
Bet as sakau, nesigasdinkit tik as toks egzempliorius esu... Gal kad rengena gavau nestumo pradzioj...
Tikrai nebutinai viskas bus ka as cia surasiau...
Utrogestan gal iki 35sav naudojau, po biski retindama..
Dar nepaminejau kad apie 20sav ir drumzles lyg nuosedas pamate kaklelyje - kas reiske kazkokias zarazas (ureaplasmas pvz, ) ape pasekmes galimas ir taip manau zinot. Antibais sutvarke ta reikala....
Bet as sakau, nesigasdinkit tik as toks egzempliorius esu... Gal kad rengena gavau nestumo pradzioj...
Tikrai nebutinai viskas bus ka as cia surasiau...
Utrogestan gal iki 35sav naudojau, po biski retindama..
As ana nestuma irgi turejau.. kad priesui nepalinketum.. kraujavimai. Ligonines. Anksti kamstis isejo. Hm kad va man nesake del to piiltuvelio formos nieko. Pradejo matytis jis kai pradejo kaklas trumpet. Tafavir kamstis isejo. O turejau du didelius kraujavimus u ir 13 sav. Kai bego tiesiog.. realaii niekas is nepaaiskino kas ir kodel. Visi ale hematomai nurase. Nors bent 13 sav jos tikria nieks nemate.