Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Brima* @ 2016 08 08, 23:01)
Jo,  mate... Tik tada as nezinojau ka reiskia ta piltuvelio forma...  Bet pas mane toks patologinis kraujamias atsirasdavo nei is sio, nei is to.. Tiesiog pvz stoviu virtuvei ir pasileidzia gyvas kraujas, tai tada rado ta darini. Bet ir veliau budavo..
Dar nepaminejau kad apie 20sav ir drumzles lyg nuosedas pamate kaklelyje - kas reiske kazkokias zarazas (ureaplasmas pvz,  ) ape pasekmes galimas ir taip manau zinot. Antibais sutvarke ta reikala....
Bet as sakau, nesigasdinkit tik as toks egzempliorius esu... Gal kad rengena gavau nestumo pradzioj...
Tikrai nebutinai viskas bus ka as cia surasiau...
Utrogestan gal iki 35sav naudojau, po biski retindama..

As ana nestuma irgi turejau.. kad priesui nepalinketum.. kraujavimai. Ligonines. Anksti kamstis isejo. Hm kad va man nesake del to piiltuvelio formos nieko. Pradejo matytis jis kai pradejo kaklas trumpet. Tafavir kamstis isejo. O turejau du didelius kraujavimus u ir 13 sav. Kai bego tiesiog.. realaii niekas is nepaaiskino kas ir kodel. Visi ale hematomai nurase. Nors bent 13 sav jos tikria nieks nemate.
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 08 08, 18:19)
Merginos, ateinu pasisakyti, jog jau supuojame savo stebukleli.

Visoms lengvai nesioti ir gimdyti!

Labas rytas. Sveikinimai smile30x30.png Kaip smagu smile30x30.png aukit ir stiprekit smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2016 08 07, 19:54)
Taip , ji ir tuo pačiu yra ir genetikė. Sekmės wink.png

Dėkoju už atsakymą. Aš pas ją jau anksčiau užsirašiau kaip pas genetikę, o dabar gavau siuntimą prenatalinei patikrai. Tai įdomu man čia reikia skambintis ir registruotis pas kažką kitą ar ši gydytoja galės ir tą prenatalinę patikrą atlikt? hm.png Nelabai aš gaudausi tuose tyrimuose oh.png
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 08 12, 14:47)
Dėkoju už atsakymą. Aš pas ją jau anksčiau užsirašiau kaip pas genetikę, o dabar gavau siuntimą prenatalinei patikrai. Tai įdomu man čia reikia skambintis ir registruotis pas kažką kitą ar ši gydytoja galės ir tą prenatalinę patikrą atlikt?  hm.png Nelabai aš gaudausi tuose tyrimuose  oh.png

As pas ją lankiausi visą nėštumą, taip pat ir gimdžiau. Taip, kad jei patinka ši gydytoja, tai ji atliks prenatalinę patikrą visą nėštumą. Man ji superinė wink.png
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2016 08 13, 13:48)
As pas ją lankiausi visą nėštumą, taip pat ir gimdžiau. Taip, kad jei patinka ši gydytoja, tai ji atliks prenatalinę patikrą visą nėštumą. Man ji superinė wink.png

Supratau. Tada nebesuksiu galvos ir tikėsiuos,kad 13 sav ir 4 d dar nebus per vėlu šiai patikrai,nes ankstesnio laiko nėra :-(
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2016 08 08, 20:22)
Oho... matai net 16 savaite... ***** bijosiu as dabar verysad.gif na man realiai kaip su dviem ir pavyko neblogai isnesiot. Db viliuos,kad bienas ir nebebus tu nesamoniu... as utrogestana irgi geriu. 2x100 di kart dienoj. Sake galima 3 kart dienoj.  Utrogestana iki galo naudojai.

Cit , kaip jauties 4u.gif
Kaip kaklas ? Gal si kart nera jokiu piltuveliu ?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ar čia dar yra gyvų temutėj?? biggrin.gif

Gal galit, mergaitės, primint, iki kada PRISCA reikia pasidaryti? Iki 13 sav? Ir pries kiek laiko ir kur registruotis? 🤔 ar yra tik Vilniuj,kazkas lyg ir i Kauna vaziavo? Man Vilniuj tada labai nepatiko gydytoja...
Ir dar-ka jums gydytoja rase ant siuntimo?? Nes man tada gyd.visa pikta pareiske,kad "IVF ne diagnoze ir cia ne siuntimas" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 08, 10:12)
Labas rytas  4u.gif
Ar čia dar yra gyvų temutėj??  biggrin.gif

Gal galit, mergaitės, primint, iki kada PRISCA reikia pasidaryti? Iki 13 sav? Ir pries kiek laiko ir kur registruotis? 🤔 ar yra tik Vilniuj,kazkas lyg ir i Kauna vaziavo? Man Vilniuj tada labai nepatiko gydytoja...
Ir dar-ka jums gydytoja rase ant siuntimo?? Nes man tada gyd.visa pikta pareiske,kad "IVF ne diagnoze ir cia ne siuntimas"  blink.gif

Iki 12+5 berods.
Man vizito metu padarė kmuk gyd.E.Machtejeviene . per sergu.Lt galima pažiūrėti laisvas vietas.
O šiaip jei tik kraują ,daro synlab ir kitos labes.
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2017 02 08, 12:15)
Iki 12+5 berods.
Man vizito metu padarė kmuk gyd.E.Machtejeviene . per sergu.Lt galima pažiūrėti laisvas vietas.
O šiaip  jei tik kraują ,daro synlab ir kitos labes.

Tai ne tik krauja, noriu, kad ir echo padarytu wub.gif ir parodytu, lyti paziuretu, ismatuotu..nes PRISCA vertina ir krauja, ir echo duomenis kaip suprantu 🤔
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 08, 13:39)
Tai ne tik krauja, noriu, kad ir echo padarytu  wub.gif ir parodytu, lyti paziuretu, ismatuotu..nes PRISCA vertina ir krauja, ir echo duomenis kaip suprantu 🤔

Kauno klinikose reik registruotis į rizikingi nestumai, berods nuo 11 sav iki 13 sav. Bent mane apžiūrėjo oboleviciute, viska išmatavo viska papasakojo, kai gulėjau prieš gimdymą, tai dar žiūrėjo ir simanavičiūtė, ji irgi daro genetinius ir irgi berods prie rizikingų dirba. O su IVF tai būtini genetiniai, net sveikatos ministerijos normose yra parašyta, kad nėštumas po nevaisingumas gydymo, po pagalbinio apvaisinimo yra įtraukti prie rizikingu. Jei reiks galėsiu surast nuorodas iš ministro įsaku ( man gine davė, kad zinociau kas man priklauso ir ko galiu reikalaut )
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2017 02 08, 23:23)
Kauno klinikose reik registruotis į rizikingi nestumai, berods nuo 11 sav iki 13 sav. Bent mane apžiūrėjo oboleviciute, viska išmatavo viska papasakojo, kai gulėjau prieš gimdymą, tai dar žiūrėjo ir simanavičiūtė, ji irgi daro genetinius ir irgi berods prie rizikingų dirba. O su IVF tai būtini genetiniai, net sveikatos ministerijos normose yra parašyta, kad nėštumas po nevaisingumas gydymo, po pagalbinio apvaisinimo yra įtraukti prie rizikingu. Jei reiks galėsiu surast nuorodas iš ministro įsaku ( man gine davė, kad zinociau kas man priklauso ir ko galiu reikalaut )

Ačiū, Šifonyte 😘 parašiau tai a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš Kaune privačioje dariausi - 100€. Nebuvo laiko jau Kauno klinikose vietos ieškoti  :oh: ultragarsas + kraujo tyrimas. Atsakymą pateikė po savaitės.

Atsakyti