Tikrai yra labai smagu, kad www.eurocore.eu ne tik Ovaboost , tačiau ir kitiems produktams, kaip Inofolic, ar Ovuliacijos mikroskopui neblogas nuolaidas taiko. Taip pat turi visą spektrą papildų neštukėms, bei vaisiaus sound monitorių.
Jau neapsimoka užsisakinėt per tarpininkus iš JAV.
Manau tai tik mums į gerą
Reklamuoju
QUOTE(LISKAUS @ 2016 08 03, 18:46)
dziaugiuos labai labai,tu esi šaunuolė,mėgaukis savo pilvuku,greit pasauliui ir Dievui atmerks akis tavo rožinis stebukliukas
Aciu uz palinkejimus as prisijungiau i sia temute,kad pasidalinti savo dziaugsmu su jumis ir tuo paciu ikvepti vilties toms kurios nenuleidziate ranku,siekiate savo tikslo man asmeniskai labai padedavo sekmingos istorijos
QUOTE(unika46 @ 2016 08 03, 10:34)
Sveikos nestukes jungiuosi i jusu gretas ziuriu temute lasai jau pasyvi paskutiniu metu,greit visai istustes,nes visu terminai einas i pabaiga As tai laukiuosi dukrytes mums29sav.ivf dariausi cekijoj su dunorine kiausialaste,tai antras bandumas suFET
Kaip smagu skaityti tokias zinias Kad tik gyvuotu tokios temos
QUOTE(Ingbri @ 2016 07 21, 17:42)
As pas šita gydytoja irgi lankiausi ir gimdziau. Geresnes nesu dar sutikusi. Rekomenduoju , man ji irgi super
O pas ją gal ir genetinius tyrimus darėtės?
QUOTE(Cit @ 2016 07 28, 20:28)
Pas man su dviem piltuvelis buvo jau nuo 25sav. Nuo 20sav 5cm kaklo sutrumpejo iki 2.85. Paskui tas pultuvelis vis gilejo. Ligoninej prasivarciau bendria sudejus 2 men. Gulejau 4sav. Savaite namie ir dar 4 sav. Speju del ro piltuvo man 25sav kamstis pasisalino. Gimdziau 35+3 stebuklas man, kad tiek datempiau. Nuo 31sav su 1cm kaklu vaiksciojau. O mazo vandwnmaisis ilindes i ta piltuva buvo. Gruodzio 22 turejau apziura. Sako 1 cm prasiverimas. 26 nubego vandenys.
Db vel kaklas beveik 5cm. Tikiuos si kart nebus kazko panasaus.. po kiek geret progesterono jus? As db gerii 2x2. Gal keist i 3x2?
Papildyta:
Vokietijoj tai apie zieda pasajoji. Kai kuriom moterim skiria uzdedama. Nzn as kazkaip paklausiua 20sav ar nereik jei du. Sake ne.. tai nelabai ir gilinaus
Db vel kaklas beveik 5cm. Tikiuos si kart nebus kazko panasaus.. po kiek geret progesterono jus? As db gerii 2x2. Gal keist i 3x2?
Papildyta:
Vokietijoj tai apie zieda pasajoji. Kai kuriom moterim skiria uzdedama. Nzn as kazkaip paklausiua 20sav ar nereik jei du. Sake ne.. tai nelabai ir gilinaus
Pas mane tik kazkur 16sav pamate piltuvelio forma, bet tada ziauriai pradejau kraujuoti, galvojo kad jau vandenys teka vaisiaus tokia nukvakus gyd. Cia mane isgasdino, tada svarste ar hematoma bet lyg buvo kitas darinys -lacuna.. Tai dar geras 2sav eidavo vos, ne juodos isskyros tada vartojau berods po 200mg x2k utrogestano, pries tai leidausi prg. Ta piltuvelio forma niekur nedingo, tik man, ne viska pasakydavo mano gyd kaklelis, irgi toks 2-1.5cm 30 sav brandino plauciukus kaklelio nei cm nebeliko. Isviso gal 6k skyriui gulejau, o dar neskaiciuoju dienu kai "tik del stebejimo".Toliau naudojau po 100mg 2k , paskui 1k utrogestano. 39sav dare CP, beja cia 3ias lelius;) .tik po tu visu, brandinimu labai apgaulingi paruosiamieji uzeidavo kaklelis atsidares 4cm o as dar 5dienas praeidavau po 2km del plikytu pyragaiciu (nezinau is, kur jegu isvis turejau) ...
QUOTE(smile4theworld @ 2016 08 05, 18:04)
O pas ją gal ir genetinius tyrimus darėtės?
Taip , ji ir tuo pačiu yra ir genetikė. Sekmės
gal kas turite genetikės Eglės Butkevičienės mobilų?
Merginos, ateinu pasisakyti, jog jau supuojame savo stebukleli.
Visoms lengvai nesioti ir gimdyti!
QUOTE(spinsa @ 2016 08 08, 09:24)
gal kas turite genetikės Eglės Butkevičienės mobilų?
I az brukstelsiu
Vasarosziedai,sveikinimai!
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 08 08, 19:19)
Merginos, ateinu pasisakyti, jog jau supuojame savo stebukleli.
sveikinimai mamytei, supuok, myluok, buciuok, kaip gera :-)
QUOTE(Brima* @ 2016 08 07, 19:46)
Pas mane tik kazkur 16sav pamate piltuvelio forma, bet tada ziauriai pradejau kraujuoti, galvojo kad jau vandenys teka vaisiaus tokia nukvakus gyd. Cia mane isgasdino, tada svarste ar hematoma bet lyg buvo kitas darinys -lacuna.. Tai dar geras 2sav eidavo vos, ne juodos isskyros tada vartojau berods po 200mg x2k utrogestano, pries tai leidausi prg. Ta piltuvelio forma niekur nedingo, tik man, ne viska pasakydavo mano gyd kaklelis, irgi toks 2-1.5cm 30 sav brandino plauciukus kaklelio nei cm nebeliko. Isviso gal 6k skyriui gulejau, o dar neskaiciuoju dienu kai "tik del stebejimo".Toliau naudojau po 100mg 2k , paskui 1k utrogestano. 39sav dare CP, beja cia 3ias lelius;) .tik po tu visu, brandinimu labai apgaulingi paruosiamieji uzeidavo kaklelis atsidares 4cm o as dar 5dienas praeidavau po 2km del plikytu pyragaiciu (nezinau is, kur jegu isvis turejau) ...
Oho... matai net 16 savaite... ***** bijosiu as dabar na man realiai kaip su dviem ir pavyko neblogai isnesiot. Db viliuos,kad bienas ir nebebus tu nesamoniu... as utrogestana irgi geriu. 2x100 di kart dienoj. Sake galima 3 kart dienoj. Utrogestana iki galo naudojai.
QUOTE(Cit @ 2016 08 08, 20:22)
Oho... matai net 16 savaite... ***** bijosiu as dabar na man realiai kaip su dviem ir pavyko neblogai isnesiot. Db viliuos,kad bienas ir nebebus tu nesamoniu... as utrogestana irgi geriu. 2x100 di kart dienoj. Sake galima 3 kart dienoj. Utrogestana iki galo naudojai.
Jo, mate... Tik tada as nezinojau ka reiskia ta piltuvelio forma... Bet pas mane toks patologinis kraujamias atsirasdavo nei is sio, nei is to.. Tiesiog pvz stoviu virtuvei ir pasileidzia gyvas kraujas, tai tada rado ta darini. Bet ir veliau budavo..
Dar nepaminejau kad apie 20sav ir drumzles lyg nuosedas pamate kaklelyje - kas reiske kazkokias zarazas (ureaplasmas pvz, ) ape pasekmes galimas ir taip manau zinot. Antibais sutvarke ta reikala....
Bet as sakau, nesigasdinkit tik as toks egzempliorius esu... Gal kad rengena gavau nestumo pradzioj...
Tikrai nebutinai viskas bus ka as cia surasiau...
Utrogestan gal iki 35sav naudojau, po biski retindama..