Aš mažytis, o gal mažytė
aš po tavo širdim gyvenu
aš dar nieko nemoku prašyti
aš tiktai dar gyvent ateinu
Tu girdi?
plaka mano širdelė
aš iš tavo svajonių, sapnų
greit jau, greit aš galėsiu, Mamyte,
pasisupti ant Tavo delnų.
Lyg pro šydą regiu Tavo veidą
Tu siuvi man dailius rūbelius...
jei suklupsi, Tave aš pakelsiu
Tau padėsiu nudirbt darbelius
Tau ir man sodo obelys šlama
saulė tiesia rankas auksines
aš matau Tavo šypseną, mama,
ir prašau...
palūkėk dar manęs....
Nauja temute, aciu
Nauja temutė aš jau galvojau eit kaip nors googlint kaip čia ta tema sukurti reikia
Man mažius tai jau spardo, duoda apie save žinot buvau ketvirtadienį pas giniu, šlapimo tyrimas ok, kitąsyk eisiu gliukozės tirti kažkaip nepaprašiau tuo pačiu ir hemaglobiną išsitirti, reiks gal pasiskambint kad paskirtų ir hmg tyrimą tuo pačiu dūriu (saugau jau venas, nes kiek duria tiek visosseselės sako kad randuotos venos ) , jei neduos reiks savarankiškai tirtis, man su hemaglobinu pastoviai problemos būdavo
Man mažius tai jau spardo, duoda apie save žinot buvau ketvirtadienį pas giniu, šlapimo tyrimas ok, kitąsyk eisiu gliukozės tirti kažkaip nepaprašiau tuo pačiu ir hemaglobiną išsitirti, reiks gal pasiskambint kad paskirtų ir hmg tyrimą tuo pačiu dūriu (saugau jau venas, nes kiek duria tiek visosseselės sako kad randuotos venos ) , jei neduos reiks savarankiškai tirtis, man su hemaglobinu pastoviai problemos būdavo
QUOTE(LISKAUS @ 2016 04 23, 17:12)
Spardo, spardo! Jau kartais net skaudziai
Gliukoze ir manes laukia kita savaite. Galvoju kur geriau eiti priduoti.
Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2016 04 23, 17:43)
Nauja temutė aš jau galvojau eit kaip nors googlint kaip čia ta tema sukurti reikia
Aisku saugok venas, kek cia galima badyti- vienu durimu gali gi padaryti ir gelezi, jei ne- primokek, vis ne 2 duriai
Ar jau geriat gelezi? Jei taip - kokia? as kol kas bandau miltukus, idomu ar pasisavina, reiks darytis krauja taip nuo pradziu kaip krinta, taip ir nukritau jau visai
Sveikos naujuose namuose nespardo. Sake apie 20 sav. galiu pardet tiketis judesiu Ta gera, tyrimai geri, rami laukiu geguzes galo tada jau isduos kas pilvelyje gyvena
Labuka pilvinukės , mūsų irgi dar nespardo , po paskutinės apžiūros, esam savaitę didesni , o šiaip irgi viskas gerai
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 04 23, 19:40)
Aisku saugok venas, kek cia galima badyti- vienu durimu gali gi padaryti ir gelezi, jei ne- primokek, vis ne 2 duriai
Ar jau geriat gelezi? Jei taip - kokia? as kol kas bandau miltukus, idomu ar pasisavina, reiks darytis krauja taip nuo pradziu kaip krinta, taip ir nukritau jau visai
Taip vat ir aš taip galvoju, kad vienu dūriu viską pasidaryti na man ginius liepė jau vitaminus gerti, tai gariu elevit, papildomai daugiau nieko negeriu. Gal kai pasidarysiu geležį matysiu ar jos trūksta ir ar reikia papildomai. Jau prasideda visokios šviežios daržovės tai gal to užteks
QUOTE(LISKAUS @ 2016 04 25, 08:24)
greitai jus visos ir pajusite spyriukus
bet kaip laikas pilvinukes bega pasiziurejau i savo liniuote tai net akis išsproginau
kita savaite įžengsiu į trečia trimestra o atrodo tika tr operacinej gulejau
smagu girdet kad viskas visoms gerai ir augat sekmingai gera kai mums visoms gera
bet kaip laikas pilvinukes bega pasiziurejau i savo liniuote tai net akis išsproginau
kita savaite įžengsiu į trečia trimestra o atrodo tika tr operacinej gulejau
smagu girdet kad viskas visoms gerai ir augat sekmingai gera kai mums visoms gera
iš tikrųjų tai laikas labai greitai lekia, man ir rodos, dar tik neseniai su mv po Stambulą šliaužiojom ir apartamentuose pilvą badėm, o va dabar jau ir man 24 sav. ant nosies lipa tik kai dekretinių vis laukiu, tai atrodo, kada gi jos ateis, bet įtariu, kad nespėsiu net pajausti kaip gegužė praeis
QUOTE(__777__ @ 2016 04 25, 09:21)
Taip vat ir aš taip galvoju, kad vienu dūriu viską pasidaryti na man ginius liepė jau vitaminus gerti, tai gariu elevit, papildomai daugiau nieko negeriu. Gal kai pasidarysiu geležį matysiu ar jos trūksta ir ar reikia papildomai. Jau prasideda visokios šviežios daržovės tai gal to užteks
iš tikrųjų tai laikas labai greitai lekia, man ir rodos, dar tik neseniai su mv po Stambulą šliaužiojom ir apartamentuose pilvą badėm, o va dabar jau ir man 24 sav. ant nosies lipa tik kai dekretinių vis laukiu, tai atrodo, kada gi jos ateis, bet įtariu, kad nespėsiu net pajausti kaip gegužė praeis
O as tai labai laukiu kuo daugiau savaiciu, kad ramiau butu, jeigu kas
O stambului man sentimentai, ziuriu turkiskus serialus atpazistu stambulo vietas, ir gera taip ...
Del judesiu- as velai pajutau, tai manau kad dar ir pirmas vaikas, nes pradzioje silpnai jauciasi, ir neaisku kad tai judesiai. Be to, as laukiau drugeliu, o man judesiai visai i drugelius nepanasu- panasiau i sirdi plakancia pilve
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 04 25, 18:54)
O as tai labai laukiu kuo daugiau savaiciu, kad ramiau butu, jeigu kas
O stambului man sentimentai, ziuriu turkiskus serialus atpazistu stambulo vietas, ir gera taip ...
Del judesiu- as velai pajutau, tai manau kad dar ir pirmas vaikas, nes pradzioje silpnai jauciasi, ir neaisku kad tai judesiai. Be to, as laukiau drugeliu, o man judesiai visai i drugelius nepanasu- panasiau i sirdi plakancia pilve
Savaites tai ir aš skaičiuoju ščyriai, kai tik persiverčia savaitės vis pasidžiaugiu ir mintyse braukau pagaliukus kiek čia tų savaitėlių liko iki 30, nes dabar dar labai anksti gimti ir labai baisu kitą sav važiuosiu apžiūrai tai vėl kuruam laikui nutimsiu gaila mv negalės važiuot kartu aš kai tik viena išvažiuoju man vi d okie nuotykiai nutinka mv sakė mistika kažkokia tai man stovėjimo aikštelėj šoną mašinai nubraukia, tai signalizacijos pultelio elementai nusėda..
O dėl drugeliu pilve tai joo... man taip pat visiškai nei į drugelius nei į žuvytes nebuvo panašu..buvo kažkoks jsusmas kaip kad žarnokai judėtų
QUOTE(__777__ @ 2016 04 25, 19:50)
Savaites tai ir aš skaičiuoju ščyriai, kai tik persiverčia savaitės vis pasidžiaugiu ir mintyse braukau pagaliukus kiek čia tų savaitėlių liko iki 30, nes dabar dar labai anksti gimti ir labai baisu kitą sav važiuosiu apžiūrai tai vėl kuruam laikui
O tave ziuri ranka, ar tik vag. echo?