kokie grožiai, man nesiseka šiemet
Cekai keliauja link Lietuvos. Abu. Jei suspesiu, vakare padalinsiu musu bendras islaidas ir atsiusiu info. Bet kokiu atveju uzmeskit aki i e-mailus siomis dienomis.
Super naujienos!
Labas rytas visoms kaktusų ir sukulentų augintojoms
Noriu pasidžiaugti ir pasidalinti kartu su jumis, kad man pavyko sėklas išdaiginti, ko kitais atvėjai kai bandydavau nepavykdavo.
Aš daiginu ant vatos savo kaktusiukus nes kitais atvėjai aš paprasčiausiai į žemę kišdavau ir nieko
O jūs kaip daiginat savo kaktusiukus iš sėklų?
Gal aš blogai darau, kad juos daiginu ant vatos diskeliu ?
Galėsiu nuotrauką idėti
Noriu pasidžiaugti ir pasidalinti kartu su jumis, kad man pavyko sėklas išdaiginti, ko kitais atvėjai kai bandydavau nepavykdavo.
Aš daiginu ant vatos savo kaktusiukus nes kitais atvėjai aš paprasčiausiai į žemę kišdavau ir nieko
O jūs kaip daiginat savo kaktusiukus iš sėklų?
Gal aš blogai darau, kad juos daiginu ant vatos diskeliu ?
Galėsiu nuotrauką idėti
Ma asmeniskai sunkiau adaptuojasi zemese tokie daigeliai. Be to sunku istraukt nepazeistas sakneles is vatos.
Issiunciau e-mailus
As irgi negavau
Nemaisykit uzsakymu - siunciau tik Palkowitchia kolkas. Kito ceko reik pirma sulaukt, nes iki gavimo su juo niekada nebuna aisku kiek kam moket.
Gal pasakytumėte, kas auginate echinopsius-hibridus, kiek laiko žydi vienas žiedas? Mano vienas žydėjo tik vieną dieną. Nesupratau, ar čia normalu, ar kažkas jam nepatiko?