Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(dangog @ 2016 10 22, 11:40)
Panevėžietės, floristo Andriaus Plindino 'Kitokios gėlės' jau Panevėžyje, 'VASARIS' parduotuvėje, Aukštaičių gatvėje!!!
user posted imagefree image uploading

Nu čia nesąmonę parašėt...kitokios gėlės ir Andrius...Andriaus parduotuvė yra Gėlės ir gvazdikai...jei ką..greičiau taisykit savo komentarą.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 10 21, 23:58)

O cia kas per grozybe, jauciu kainele jos: https://www.google.l.....-jf68dttvm1M:

Šitą ir dar panašių grožybių esu prisirinkusi atskirą aplanką-vėpsau, seilę varvinu, ateičiai planuoju... Blogai, kad tokių nėra pirkti kur mes apsipirkinėjam. Jau geriau sumokėčiau brangiai už vieną tokią retenybę-grožybę, nei pirkčiau dešimt neturimų, bet per daug neišsiskiriančių.

Gal kas žino kur tokių grožių galėtume ieškoti nusipirkti (išskyrus http://succulent-tis...ure.com/EN/home )?
Atsakyti
Merginos, prasau, patarkite - noriu persodinti kaktusus, kiek domejausi internete, zeme turetu buti sausa. Bet ta, kuria nusipirkau Ermitaze yra dregna, plius maisysiu su zvyru, kuris irgi yra dregnas. Ar reikia laukti, kol paruosta zeme su zvyru isdzius, ar galima ir taip sodinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2016 10 22, 18:14)
Merginos, prasau, patarkite - noriu persodinti kaktusus, kiek domejausi internete, zeme turetu buti sausa. Bet ta, kuria nusipirkau Ermitaze yra dregna, plius maisysiu su zvyru, kuris irgi yra dregnas. Ar reikia laukti, kol paruosta zeme su zvyru isdzius, ar galima ir taip sodinti?  4u.gif

Man irgi toks klausimas kilo. Bet va pasodinau į drėgną, lauksiu kas bus...
Ir dar klausimas, kaip žinot, kada laistyti, jei yra užpilti akmenukai ir nesimato ar žemė jau sausa?
Dėkui zhany už akmenukų idėją iš Aqua parduotuvės 4u.gif
Čia mano naujokėliai iš rarecacti, tik kažkokia labai nevykus foto gavosi...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2016 10 22, 19:12)
Man irgi toks klausimas kilo. Bet va pasodinau į drėgną, lauksiu kas bus...

Man gaila butu, jei tokie groziai numirtu... unsure.gif
Atsakyti
As i kaktusu zeme, maisau, trupintu raudonu plytu, nedaug zvyriuko, agrovermikulito 2mm frakcijos. Labai gera gaunasi zeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2016 10 22, 23:03)
As i kaktusu zeme, maisau, trupintu raudonu plytu, nedaug zvyriuko, agrovermikulito 2mm frakcijos. Labai gera gaunasi zeme  4u.gif

Kaip ir ka susimaisyti as zinau, klausimas yra, ar nieko tokio, jei ta sumaisyta zeme dregna? Ar neturetu buti visiskai sausa? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 10 20, 14:04)
Atejau pasirodyt ka gavau is panko (Zanetos uzsakymas).

Grazuole Crassula mesembryanthemopsis. Aisku, kaip ir priklauso tokiems jautruoliams, aptrinta kelioneje, bet dar parodys savo grazuma ateity  wub.gif 

Jau kaip apie šitą pasvajoju... wub.gif Buvau kažkada gavus ir nupūdžiau doh.gif

Jurkinas, ta Lapidaria jau ir taip sutrūkinėjus nuo vandens pertekliaus, siūlyčiau atsargiai elgtis su laistymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dota @ 2016 10 23, 20:55)

Jurkinas, ta Lapidaria jau ir taip sutrūkinėjus nuo vandens pertekliaus, siūlyčiau atsargiai elgtis su laistymu  mirksiukas.gif

Oi, dėkui už pastebėjimą. Nežinojau tokio niuanso. Bet aš ją pamatysiu tik po savaitės, tai tikriausiai nieks ir nepalaistys, jei neliepsiu...
Atsakyti
Išgyvenu sukulentholizmo paūmėjimą.
Staigiai reikia haworthia truncata.
Gal turit pardavimui ?

Atsakyti
Maximos uzsiveze sukulentu miksu.

Ciupau aloe humilis, dar kazkokia idomia havortija ir havaju palmike tokio ispudingo dydzio uz neitiketina kaina. Galvojau vyras isgins mane is pardes, bet pamates kad numirsiu cia tiesiai tos palmes pavesy jos negavus, numojo ranka irnesakyk.gif Fotosesija pazadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 10 23, 21:49)
Galvojau vyras isgins mane is pardes, bet pamates kad numirsiu cia tiesiai tos palmes pavesy jos negavus, numojo ranka  irnesakyk.gif Fotosesija pazadu  biggrin.gif

Daviau savo vyrui perskaityti jūsų postą, kad žinotų, jog "mirti" dėl augalų yra normalu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvide: 23 spalio 2016 - 22:07