Ir plius dar nėra pardavime kuo tuos parazitus naikinti, nes man, tai tik actara padėdavo, o jis dabar nesilieja laisvai
Kai veža, kenkėjų ar ligų nesimato. Todėl geriau iškart pirkti. O jei laukiam nukainavimų, tai iš senųjų augalų pereina visi blogiai. Perkam prekybos centruose, nes pigiau, tai negalim norėti, kad jie samdytų gėlių prižiūrėtojus. O prie maisto purkšti augalų negalima. Apie Senukų konsultantus seniausiai anekdotai sklando, Ermitažo konsultantų lygio nežinau. Šiuose PC gal ir būtų sąlygos augalų priežiūrai, bet prie pirkėjų irgi negali purkšti, be to, neapsimoka. Šiaip jie labiau krovikų ieško, ne konsultantų.
Kaune Savanorių pr. Maximoje yra mažų kaktusiukų po 0,87 . Jokio blogio nesimato.
Kaune Savanorių pr. Maximoje yra mažų kaktusiukų po 0,87 . Jokio blogio nesimato.
Čia norėjau atkreipti dėmesį ne tik į parduodamus kaktusus maksėje ar kituose PC, bet ir vazonines gėles (miniatiūr.rožės, gerberos ir t.t.) kurias gauname dovanų - erkiuotos, su skydamariais-mutantais ir kit. Štai ir iš ten pavojus kolekcijoms.
Dėl italų pastebėjau, kad geriausia pas juos užsakinėti pavasarį ir vasarą. Tuomet kaktusai sveiki, kartą atsiuntė kupstą (kokių 10 kaktusų), vietoj užsakyto vieno. Rudenį, matyt, parduoda tai, kas liko ir erkę priedo:)))
Dėl italų pastebėjau, kad geriausia pas juos užsakinėti pavasarį ir vasarą. Tuomet kaktusai sveiki, kartą atsiuntė kupstą (kokių 10 kaktusų), vietoj užsakyto vieno. Rudenį, matyt, parduoda tai, kas liko ir erkę priedo:)))
Atejau pasirodyt ka gavau is panko (Zanetos uzsakymas).
Grazuole Crassula mesembryanthemopsis. Aisku, kaip ir priklauso tokiems jautruoliams, aptrinta kelioneje, bet dar parodys savo grazuma ateity Tiesa ir pagal kaina tikejaus didesnes. Kai darius daug uzsakymu, tai macius ir geriau, kur kas geriau
[attachmentid=236248]
Ta pati situacija su Haworthia CV. Frost japoniskuoju hibridu. Dydis neatitinka kainos, bet visumoj viskas gerai.
[attachmentid=236250]
Cintia knizei. Idetas sejinukas. Gal kas auginat ja? Kaip sekas? Kokios subtilybes?
[attachmentid=236251]
Deuterocohnia longipetala - labai idomus augalas. Visas lyg nupurkstas blizgiais dazais.
[attachmentid=236252]
Na ir per ziopluma per du uzsakymus uzsisakiau Dyckia marnier - lapostollei. Matyt labai jau vidinis poreikis didelis buvo
[attachmentid=236253]
Stai taip Idomu kokios naujienos pas kitus
Zaneta, pasirodyk
Grazuole Crassula mesembryanthemopsis. Aisku, kaip ir priklauso tokiems jautruoliams, aptrinta kelioneje, bet dar parodys savo grazuma ateity Tiesa ir pagal kaina tikejaus didesnes. Kai darius daug uzsakymu, tai macius ir geriau, kur kas geriau
[attachmentid=236248]
Ta pati situacija su Haworthia CV. Frost japoniskuoju hibridu. Dydis neatitinka kainos, bet visumoj viskas gerai.
[attachmentid=236250]
Cintia knizei. Idetas sejinukas. Gal kas auginat ja? Kaip sekas? Kokios subtilybes?
[attachmentid=236251]
Deuterocohnia longipetala - labai idomus augalas. Visas lyg nupurkstas blizgiais dazais.
[attachmentid=236252]
Na ir per ziopluma per du uzsakymus uzsisakiau Dyckia marnier - lapostollei. Matyt labai jau vidinis poreikis didelis buvo
[attachmentid=236253]
Stai taip Idomu kokios naujienos pas kitus
Zaneta, pasirodyk
QUOTE(Tina* @ 2016 10 20, 13:04)
Pasirodysiu po savaitgalio dar kitų užsakymų nepasirodžiau
Va susitvarkysiu galutinai palanges ir pasirodysiu
QUOTE(Tina* @ 2016 10 20, 15:04)
Atejau pasirodyt ka gavau is panko (Zanetos uzsakymas).
Grazuole Crassula mesembryanthemopsis.
Deuterocohnia longipetala - labai idomus augalas.
Grazuole Crassula mesembryanthemopsis.
Deuterocohnia longipetala - labai idomus augalas.
Crassula labai net gerai atrodo, haworthia atsigaus pavasario sulaukus-neužmušamos jos.
O kitos dvi lyg ir bromeliniam priklauso? Man jos labai gražios, bet labai kimba ir subraižo rankas, kai reikia persodinti ar šiaip netyčia užkliudai. Dar vietos reikia daugiau nei kaktusam. O ir sąlygos laikymo artimesnės orchidėjų-man netiktų. Ar laistai pildama vandenį į skrotelę? Apipurški?
Taip, bromelijiniai. Nezinau ar gerai padariau, kad i kaktusu zeme isodinau
Gavus nupurskiau, kad nuteketu ir i skrotele. Taip godziai sugere vandeni. Man jos nuostabios. Pirmoji tai su kailiuku, o antroji blizga. Interneto platybese macius isaugintas, neaplauzytas dideles, tai fantastika. Ir parodoj man jos labai labai patiko.
evora, o jus lyg turit tokia pat crassula? Aplamai pas jus grazi crassulu kolekcija turi but. Is uzsakymu tiek prisiziurejau
Gavus nupurskiau, kad nuteketu ir i skrotele. Taip godziai sugere vandeni. Man jos nuostabios. Pirmoji tai su kailiuku, o antroji blizga. Interneto platybese macius isaugintas, neaplauzytas dideles, tai fantastika. Ir parodoj man jos labai labai patiko.
evora, o jus lyg turit tokia pat crassula? Aplamai pas jus grazi crassulu kolekcija turi but. Is uzsakymu tiek prisiziurejau
[quote=Tina*,2016 10 21, 10:09]
Manau, kad gerai. Ne visi bromelijiniai auga drėgnuosiuose miškuose. Šitos sausamėgės sukulentinės.
http://davesgarden.c...es/pf/go/63764/
Jau yra lietuviškas pavadinimas - skruobenė. Neįsivaizduoju, ką tai reiškia, gal kas nors iš drožybos.
Manau, kad gerai. Ne visi bromelijiniai auga drėgnuosiuose miškuose. Šitos sausamėgės sukulentinės.
http://davesgarden.c...es/pf/go/63764/
Jau yra lietuviškas pavadinimas - skruobenė. Neįsivaizduoju, ką tai reiškia, gal kas nors iš drožybos.
QUOTE(Tina* @ 2016 10 20, 13:04)
[attachmentid=236250]
Jau šita haworthia...nuotraukoj nesimato viso grožio...kai pamačiau seilė net nutyso...nerealiai atrodo, tokia kaip šerkšnu padengta.... superinė
QUOTE(Tina* @ 2016 10 21, 11:09)
Ne, tokios gražutės kaip parsisiuntėt neturiu. Taip greit peržvelgiau savo foto, tai 15 skirtingų yra. Dvi dar esu praradusi po siuntimų per savaitę, daug atsikračiusi, nes per smulkios, želiančios lyg varputis ir žiemą man ištįsta.
Tai nežinau ar čia daug, ar mažai. Progai pasitaikius dar pripirksiu ką įdomesnio, standresnio ir atlaikančio kelionę.
zhany, ji dar neparode savo grazumo. Visa tokia vargsiskai susitraukus, bet jei neprarasiu, tai tikrai turi but nuostabi.
O cia kas per grozybe, jauciu kainele jos: https://www.google.l.....-jf68dttvm1M:
O cia kas per grozybe, jauciu kainele jos: https://www.google.l.....-jf68dttvm1M:
Panevėžietės, floristo Andriaus Plindino 'Kitokios gėlės' jau Panevėžyje, 'VASARIS' parduotuvėje, Aukštaičių gatvėje!!!
free image uploading
free image uploading