Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2016 10 14, 22:50)
Tikra tiesa. Dar gal, kad ruduo ipusejes, tai sudejo kas liko. Nes taip ilgai delse, neiisiunte ir tai dar ne viskas sudeta vienam zmogui buvo.

Tai jau matyt , kad pakniopstom tuščią puodą gramdė hihihi.gif
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaip, Tina, tavo išvirtusi po kelionės Grenovia? Ar pradėjo augimo požymius rodyti?
Maniškės, jos sesės dvynės, atrodo taip-išsipleitė lyg pleže bambą kaitintų.

user posted image
Atsakyti
evora, isitvirtino ji bigsmile.gif visa tokia stangri, grazi.
Atsakyti
Akims paganyti, ypač Dotai

http://www.massonia....c...ents&page=2

Nelabai aš angliakalbė-gal ir parduoda?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 10 15, 15:26)
Akims paganyti, ypač Dotai

http://www.massonia....c...ents&page=2

Nelabai aš angliakalbė-gal ir parduoda?

Tikrai yra į ką paganyti thumbup.gif wub.gif wub.gif Labai gražios nuotraukos ir daug nematytų augalų
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 10 14, 19:01)

A variantas atkeliavo:

user posted image
user posted image

Evora, pasižiūrėkite ar nėra erkučių. Paskutinis mano siuntimas iš jų buvo su priedais: erkutėmis ir dar kažkokia liga buvo, tokie kaip apsnigę, pabalę.

Žodžiu, nepamirškite palaikyti naujokų karantine ;).

Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2016 10 15, 18:50)
Evora, pasižiūrėkite ar nėra erkučių. Paskutinis mano siuntimas iš jų buvo su priedais: erkutėmis ir dar kažkokia liga buvo, tokie kaip apsnigę, pabalę.

Žodžiu, nepamirškite palaikyti naujokų karantine ;).

Buvo abu dvyniai astrophytumai nuo apačios link viršūnės lyg apsnigę balsvai gelsvomis apnašomis. Taip supratau, kad nuo laistymo nuosėdos, lengvai nusivalė. O dėl erkių neįžiūriu be spec mikroskopo.
Atsakyti
Massonia ir as gavau nesenai. Bandysiu augint, labai idomus augalas.

Evora, stai jusu grozis:
[attachmentid=236085]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 15 spalio 2016 - 22:42

Bendras įspūdis-italai atsiunčia labai skirtingus augalus. Vieni labai gražūs, kiti tikrai galėtų būti geresni ir neteršti jų reputacijos. Kažkaip pas kitus augintojus pastovesnis bendras augalų vaizdas.
Ar norėsiu ateityje užsisakyti? Taip, nes gal bus koks retesnis astrophytumas ir žinau, kad rizikuosiu. Tik didelio skaičiaus neužsakinėsiu.
[r

Nepergyvenkite, mano abu kaktusėliai su labai geromis šaknimis, bet gymnas bruchii vos 2cmx2cm dydžio, erkiuotas (erkės matomos plika akimi) ir aprudavęs, kaip ir pas jus. Mamillaria shiedeana var giselae su geromis šaknimis, bet stipriai uždžiūvusi. Pasodinau, apipurkšiu nuo erkiu, bet jei neįsibėgės, jaučiu, kad skris viskas į šiukšliadėžę. Gal kitą kartą geriau pavyks
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2016 10 16, 11:40)
Bendras įspūdis-italai atsiunčia labai skirtingus augalus. Vieni labai gražūs, kiti tikrai galėtų būti geresni ir neteršti jų reputacijos. Kažkaip pas kitus augintojus pastovesnis bendras augalų vaizdas.
Ar norėsiu ateityje užsisakyti? Taip, nes gal bus koks retesnis astrophytumas ir žinau, kad rizikuosiu. Tik didelio skaičiaus neužsakinėsiu.
[r

Nepergyvenkite, mano abu kaktusėliai su labai geromis šaknimis, bet gymnas bruchii vos 2cmx2cm dydžio, erkiuotas (erkės matomos plika akimi) ir aprudavęs, kaip ir pas jus. Mamillaria shiedeana var giselae su geromis šaknimis, bet stipriai uždžiūvusi. Pasodinau, apipurkšiu nuo erkiu, bet jei neįsibėgės, jaučiu, kad skris viskas į šiukšliadėžę. Gal kitą kartą geriau pavyks 
cray.gif

Oho, kuo daugiau atsiliepimų, tuo prastėja bendras italų reitingas. Ar neatsidurs jie nepopuliariausių sąrašiuke?
Atsakyti
Evora, jūs teisingai pastebėjote, kad labai skirtingų parametrų italų kaktusai. Kartą siunčiausi Lobiviją - didžiausią kupstą su vaikais atsiuntė, kitąkart rebutijos krainziana retą variantą atsiuntė, o šįkart kažkaip menkoki kaktusėliai. Gal čia tik keli tokie nusibaigę pakliuvo tongue.gif ...
Atsakyti
Eisiu net ryt savus per naujo apiuret. Bijau tu erkiu, eina sau. Kaip manot, reiktu jiems surest laiska del to? Nu negalima taip!
Atsakyti
Rarecacti jau pašte. Pranešimo negavau, šeštadienį neatnešė, bet rodo sistema, kad ryt galėsiu pasiimt smile.gif
Atsakyti