Siaip Italai po savaites issiuncia gave apmokejima, o kai paraso siuntos numeri, kai issiuncia augalus, tai ateina po mazdaug desimties dienu. Rugsejo 25 gavau augalus, 7 d. uzsisakius, problemu nematau. Dariausi 2 uzsakymus ir viskas kaip pagal laikrodi, jiems issiuntus per 10 dienu jau buna paste... Jei viskas gerai kelionej...
Man irgi iki siol taip budavo. Dabar nesuprantu kas su jais nutiko. Gal laukia kokiu augalu, negauna. Pinigus gavo 09.13, o augalai iki dabar neiisiusti. Praeita savaite i paklausimus atsake, o sia jau nei to nebedaro. Jo is ko, bet is ju sito nesitikejau.
anril, nuostabus žiedas, lyg bučinys Aistringas
Na jeigu neturi kokiu augalu, tai ju ir uzsakyt neduoda. Nesuprantu kodel net neatsako... Kiek esu uzsisakinejus ir vasara ir ziema visad bent atsakyma duoda. Buvo toks atvejis kai mano siunta is cactus.art. buvo sulaike muitinej 2013 metais, muitininkas paskambines pareiske kad ieskociaus dokumentu jei nenoriu but apkaltinta kontrobanda. Rasiau Italams man i kiekviena laiska buvo atsakyta... Manau ir jums viskas pasiseks, maza kas atsitiko, pabandykit dar parasyt jiems, maza gal negavo jusu laiskelio...
Super zinios
Siandien mano italai irgi issiunte. Laukiam.
Siandien mano italai irgi issiunte. Laukiam.
O as noriu pasiguost netektim. Is evoros dovanu buvau gavus grazuoli aloe humilis. Zydejo jis pas mane nesustodamas, nepavargdamas ir ka manot - staiga bac ir nunyko, jokiu nauju vaiku neisleides Prisiskabiau dar lapuku, bet kazin ar is ju eina alavijus daugint. Kaip manot?
Kad ne, alijošiai iš lapukų neužaugs. Ir laistymui jie daug jautresni už kitus sukulentus, nors ir panašius. Lyg ir vienodai laistau juos, avortijas, Gasteraloe (atrodo dar neišvertė lietuviškai), bet alijošiai kažkaip staiga supliūra. A.humilis pas mane irgi prieš kelis metus krito, kai rudenį dauginau. Šiemet vėl, lyg nepasimokius, skirsčiau 'Snowflake' ir visi ištižo, tik kelis lašus gavę. O kitiems nieko.
QUOTE(Tina* @ 2016 10 11, 11:06)
O as noriu pasiguost netektim. Is evoros dovanu buvau gavus grazuoli aloe humilis. Zydejo jis pas mane nesustodamas, nepavargdamas ir ka manot - staiga bac ir nunyko, jokiu nauju vaiku neisleides Prisiskabiau dar lapuku, bet kazin ar is ju eina alavijus daugint. Kaip manot?
O aš kaip tik penktadieny nuo motininio krūmo nupjoviau atžalą, padžiovinau ir į vazoniką įkišau. Jei per žiemą nesupūdysiu, kol šaknis išleis, bus taviškis.
Aišku, gaila tokį nemažą krūmą prarasti. Gal neperliejai, tik orams atvėsus drėgmė užsilaikiusi davė pradžią puviniui. Man aloes nepasitaikė kažkaip supūdyti. Tik kaktusus rudeniui prasidėjus sugebu prarasti.
QUOTE(Daisoja @ 2016 10 11, 15:09)
Kad ne, alijošiai iš lapukų neužaugs. Ir laistymui jie daug jautresni už kitus sukulentus, nors ir panašius. Lyg ir vienodai laistau juos, avortijas, Gasteraloe (atrodo dar neišvertė lietuviškai), bet alijošiai kažkaip staiga supliūra. A.humilis pas mane irgi prieš kelis metus krito, kai rudenį dauginau. Šiemet vėl, lyg nepasimokius, skirsčiau 'Snowflake' ir visi ištižo, tik kelis lašus gavę. O kitiems nieko.
Pas mane tas pats su huernia pilansii nu niekaip neprisijaukinu. Kai tik ateina ruduo pora lašų ir tižta....šiandien radau ir vėl ištižusią..o jau džiaugiausi, kad pajudėjo...reiks vėl ieškot....
Taip, evora, labai labai gaila. Kai pamaciau - tai net zada ateme. Taip ir numire dar viena zieda beleisdamas Pas mane balkoniuke dabar 16. Alavijams per salta? Oi tie jautruoliai augalai.
Vakar gaudziau italus po pasto terminala. As netolies to logistikos centro gyvenu. Tupejau namie, o kurjeris nerado. Buna cirku. Tai paskui jau palei nakti beveik po sandelius blaskiaus ir iki isnaktu rusiavau Jie grazuoliai issiunte penktadieni ir tyli. Ir dar - ne viskas sudeta. Ko ir reikejo tiketis, ne veltui taip delse. Tai dabar noriu kuo greiciau isisaiskinti situacija ir issiuntineti siuntas. O gal sakau dar antra dezute keliauja? Nes karta taip jau buvo. Blogiausia, kad neatsakineja i e-mailus. Sakau gal savo anglakalbi kur pragane, nes pas italus prastokai su anglu kalba. Zodziu neismanau kas cia nutiko su jais
Vakar gaudziau italus po pasto terminala. As netolies to logistikos centro gyvenu. Tupejau namie, o kurjeris nerado. Buna cirku. Tai paskui jau palei nakti beveik po sandelius blaskiaus ir iki isnaktu rusiavau Jie grazuoliai issiunte penktadieni ir tyli. Ir dar - ne viskas sudeta. Ko ir reikejo tiketis, ne veltui taip delse. Tai dabar noriu kuo greiciau isisaiskinti situacija ir issiuntineti siuntas. O gal sakau dar antra dezute keliauja? Nes karta taip jau buvo. Blogiausia, kad neatsakineja i e-mailus. Sakau gal savo anglakalbi kur pragane, nes pas italus prastokai su anglu kalba. Zodziu neismanau kas cia nutiko su jais
[
Vakar gaudziau italus po pasto terminala. As netolies to logistikos centro gyvenu. Tupejau namie, o kurjeris nerado. Buna cirku. Tai paskui jau palei nakti beveik po sandelius blaskiaus ir iki isnaktu rusiavau Pralinksminote, Tina, tokiu aprašymu. Tikėkimės, kad viskas bus gerai.
Vakar gaudziau italus po pasto terminala. As netolies to logistikos centro gyvenu. Tupejau namie, o kurjeris nerado. Buna cirku. Tai paskui jau palei nakti beveik po sandelius blaskiaus ir iki isnaktu rusiavau Pralinksminote, Tina, tokiu aprašymu. Tikėkimės, kad viskas bus gerai.