Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

[attachmentid=235560]
[attachmentid=235561]
Atsakyti
Bandau parodyti ir čia. Kas nemato facebooke smile.gif
jei bus labai didelio formato nepykit. Nes ne per kompą keliu nežinau kaip čia gausis. Taigi šių dienų žiedai

user posted image
user posted image
Atsakyti
Nuostabi rebutiju pievele wub.gif
Atsakyti
Oi, moterys, kaip čia spalvinga. Šimtąjį kartą ploju sau per petį, kad ir aš juos myliu, ir aš jų turiu, ir pas mane kai kurie žydi lotuliukas.gif
evora, Tina, Migmig, ar laiko darbui atsiranda? ar tik rymot prie vazonų? Aš rymau tongue.gif
Atsakyti
Jei atvirai, tai dabar mane pasiglemzes laukas su savo darbais. Kaktuseliai gauna minimalios butinosios prieziuros. Net visu ziedu fotkint nera kada.
Atsakyti
Tina, rožiniai žiedai superiniai.

Po Migmig fotosesijos mano psichika sutrikus. Eilinį kartą nuleidžiu sparnelius...
Atsakyti
Labas vakaras,
nelabai į temą, bet vis dėl to kreipiuosi į jus - profesionales. Gal galit pasakyti, koks čia sugyventinis pas mane atsirado. Ar žiedais pradžiugins? Norėčiau susirasti apie informacijos. Ačiū.
Na o Jūsų fotosesijos tai žadą atima. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ----: 13 gegužės 2016 - 21:59
Astrophytum ornatum.
Atsakyti
Tikrai nudziugins ziedais, tik reikia kantrybes. As auginu ji jau apie 8 metus, tai praejusia vasara pirma karta prazydo... biggrin.gif Visa vasara auga balkone, saule visa diena, ir kai subrendo-nudziugino apie 5 cm skersmens skaisciai geltonu ziedu. Gaila nemoku foto ikelt... blush2.gif O jau galvojau kad jie nezydi, matomai turi subresti, tad apsisarvuokim kantrybe ir laukim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 05 14, 00:04)
Astrophytum ornatum.

Labai ačiū. Jau galėsiu pasiskaitinėti apie šį dygliuką.
QUOTE(Lina04 @ 2016 05 14, 00:34)
Tikrai nudziugins ziedais, tik reikia kantrybes. As auginu ji jau apie 8 metus, tai praejusia vasara pirma karta prazydo... biggrin.gif  Visa vasara auga balkone, saule visa diena, ir kai subrendo-nudziugino apie 5 cm skersmens skaisciai geltonu ziedu. Gaila nemoku foto ikelt... blush2.gif  O jau galvojau kad jie nezydi, matomai turi subresti, tad apsisarvuokim kantrybe ir laukim... smile.gif

Tikiuosi, kad padovanos žiedelį, kad ir po 7 metų smile.gif

Niekada nemėgau kaktusų ir sukulentų, bet kažkaip jie pas mane pradeda apsigyventi, kai pradėjau patyliukais grožėtis jūsų augintiniais, tai visai mieli pasirodė. Šiuo metu atsirado dar ir crassula buddha Tikiuosi, kad jų "nenuskandinsiu". Gražių žiedų visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2016 05 13, 23:34)
Tikrai nudziugins ziedais, tik reikia kantrybes. As auginu ji jau apie 8 metus, tai praejusia vasara pirma karta prazydo... biggrin.gif  Visa vasara auga balkone, saule visa diena, ir kai subrendo-nudziugino apie 5 cm skersmens skaisciai geltonu ziedu. Gaila nemoku foto ikelt... blush2.gif  O jau galvojau kad jie nezydi, matomai turi subresti, tad apsisarvuokim kantrybe ir laukim... smile.gif

Man šie astrophitumai vieninteliai iš visų astrophitumų, kurie nerodo noro žydėti. Vienam 8 m., bet komplikuotas jo gyvenimas-katinas numetė, tai net briaunos naujame augime pradėjo įstrižai suktis. Kitam 7m. -gražuoliukas išpampėlis, ...bet tinginys. Reiks duot drausmės-išbarti.
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2016 05 14, 00:34)

Įkelti nuotrauka labai paprasta, jei rašant žinute yra papildamas langelis, kad galite prisegti failą, tai gali įkelti per forumą, jei nėra tokio langelio, tada per failu talpyklą. Pvz. www.part.lt
http://vfl.ru/
http://radikal.ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 14 gegužės 2016 - 14:37