Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(zhany @ 2016 09 26, 09:28)
Šita Crassula nerealiai gražus augalas net ir be žiedų smile.gif, tik nesuprantu kodėl nėra populiarus...
user posted image

Pas mane ši Crassula net labai populiari thumbup.gif Man atrodo, jau dvi numarinau, trečias kartas, tikiuosi, bus sėkmingas lotuliukas.gif Man jos be galo mielos, tik žiedeliai turi tokių pastovėjusių kojinių kvapą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 10 01, 19:19)
Oh, gera naujiena thumbup.gif
Jau niežti rankos pačiupinėt naujokus...

Nedaug liko laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dota @ 2016 10 01, 18:55)
Pas mane ši Crassula net labai populiari  thumbup.gif Man atrodo, jau dvi numarinau, trečias kartas, tikiuosi, bus sėkmingas  lotuliukas.gif Man jos be galo mielos, tik žiedeliai turi tokių pastovėjusių kojinių kvapą  rolleyes.gif

Pas mane tuo pat metu gigantea žydėjo, tai visas šiltnamis smirdėjo, tad šitos kvapo net neužuodžiau...
Atsakyti
Nustebau ant palangės radusi žiedelį

user posted image

Dar labiau nustebau radusi TAI

user posted image
user posted image

Tokios baisybės dar neteko per visą gėliukų auginimą patirti. Prieš savaitę perkėliau naujokėlį į didesnį vazoną ir po palaistymo toks sprogimas.
Atsakyti
evora, ten pelėsis? barstyk angliuku trintu ar smėliu sausu
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 03, 12:57)
evora, ten pelėsis? barstyk angliuku trintu ar smėliu sausu

Ką barstyti, jei visas augalas supuvęs-košė. Dėjau į maišelį ir į šiukšlyną. Buvau vaiką atskyrusi į kitą mažą vazonėlį, tai ir to vaizdelis toks pat. Toks įspūdis, kad palaisčiusi išleidau džiną iš butelio. Tik to atrodo ir reikėjo.
Atsakyti
Mano numylėtinė Haworthia attenuata var. variegate pradėjo dar ir raudonuoti. Matyt per langą nusižiūrėjo spalvas iš rudeniškų klevų biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Ir truputėlis nėrinukų....

user posted image
user posted image
Atsakyti
Parvežė man dovanų iš užsienio 3 augaliukus. Niekad nesu šių rūšių turėjus, tai ir klausiu.
Ta haworthia labai "sausa", tokie kieti kieti lapai. Ar taip ir turi būti ar jinai jau numirus čia skaitosi? Tos 2 echeverios tai tokios mėsingos...
user posted image
Atsakyti
evora, ech tos netektys console.gif ir pikta, ir liudna tuo metu buna. Ypac kai uzsilenkia katik atvykes. Man taip su prabangiu Wessner echinopsiu buvo verysad.gif

Bet uztat kiti kaip dziugina. Oi uzkretet mane sukulentomanija wub.gif o kas tas neriniuotas? Labai grazus. wub.gif

Sikart as per naujo uzsisakiau dyckia. Labai idomus augalas. Ir dar ziuriu is rarecacti toki pat pasiemiau, kur zhany organizuoja doh.gif

Dar is idomesniu alijosiu pasiemiau aloe somaliensis. Bet jau zinokit, kai as issirenku augalus, tai gaunu vos matomus pro mikroskopa. Ir visada taip tongue.gif tik dyckia padoresnio dydzio.

Labai noriu sufotografuot savo kolekcija ir padaryt viesa albuma. Tik kur rast laiko? O dar per vasara kiek ziedu nuotrauku prikaupiau. Ech...

Na, o uzsakymu liko paskutinis italu ir nezinau ka jis ten veikia, kur dinges. Pinigus pasieme ir neskuba visai. Šiaip gana greitai issiusdavo.

Zhany, o kaip tavo pankas?

Nu, o slovenai tai galutinai "uzmuse". Skambutis i duris ir pastininke paduoda MINKSTA VOKA. Cia skaitos likusius, neidetus augalus atsiunte. Jau taip netvarkingai uzsakymus sudeda. Kai gavau deze, tai zemes per visus galus byrejo, viduj viskas issimaskatave unsure.gif nenuostabu kad ne viska ir sudejo.
Eisiu ziuret kas cia viduj gyvo.

[attachmentid=235967]
Papildyta:
Dar norejau paklausti ar jie cia man tikrai idejo monadenium echinulatum? Jie tokie buna? hmm.gif as visai kitoki ji macius esu gyvai.

[attachmentid=235968]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 04 spalio 2016 - 09:35
evora, kaip gaila, kad pražuvo. O havortija stebuklinga, ir tie voriukai kokie bigsmile.gif
Jurkinas, viskas su augaliukais gerai. Neperlaistykit. havortija tokia kieta ir turi būti.
Tina, aš apakus, kaip gali sukulentus voke minkštam siųsti?
Atsakyti
vija_zemaite, pasirodo viska gali biggrin.gif keisciausia, kad nenukentejo, o galejo supresuot tiek lophophora, tiek matucana, tiek tas pacias tavaresijas.
Atsakyti
Gal kas turite evoros tel.nr.? ax.gif Laukciau AZ.
Atsakyti