evora, ech tos netektys
ir pikta, ir liudna tuo metu buna. Ypac kai uzsilenkia katik atvykes. Man taip su prabangiu Wessner echinopsiu buvo
Bet uztat kiti kaip dziugina. Oi uzkretet mane sukulentomanija
o kas tas neriniuotas? Labai grazus.
Sikart as per naujo uzsisakiau dyckia. Labai idomus augalas. Ir dar ziuriu is rarecacti toki pat pasiemiau, kur zhany organizuoja
Dar is idomesniu alijosiu pasiemiau aloe somaliensis. Bet jau zinokit, kai as issirenku augalus, tai gaunu vos matomus pro mikroskopa. Ir visada taip
tik dyckia padoresnio dydzio.
Labai noriu sufotografuot savo kolekcija ir padaryt viesa albuma. Tik kur rast laiko? O dar per vasara kiek ziedu nuotrauku prikaupiau. Ech...
Na, o uzsakymu liko paskutinis italu ir nezinau ka jis ten veikia, kur dinges. Pinigus pasieme ir neskuba visai. Šiaip gana greitai issiusdavo.
Zhany, o kaip tavo pankas?
Nu, o slovenai tai galutinai "uzmuse". Skambutis i duris ir pastininke paduoda MINKSTA VOKA. Cia skaitos likusius, neidetus augalus atsiunte. Jau taip netvarkingai uzsakymus sudeda. Kai gavau deze, tai zemes per visus galus byrejo, viduj viskas issimaskatave
nenuostabu kad ne viska ir sudejo.
Eisiu ziuret kas cia viduj gyvo.
[attachmentid=235967]
Papildyta:Dar norejau paklausti ar jie cia man tikrai idejo monadenium echinulatum? Jie tokie buna?
as visai kitoki ji macius esu gyvai.
[attachmentid=235968]