Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Jurkinas @ 2016 09 16, 11:55)
O kas gali būti mano vienai Crassulai?

Dar gali būti kad trąšų perdaug, žemė derlinga, bet tada ir grybelinės ligos daugiau puola. Ant naujų lapų nesimato tų gumbelių, gal tereikia pakeisti auginimo sąlygas

QUOTE(evora @ 2016 09 17, 19:51)

Susinešiau kaktusus iš balkono žiemoti į kambarį. Kaišiojau labai išradingai, pirmą kartą beviltiškai netilpau. Išmesti nėra ką-irgi pirmas toks atvejis...

Ko taip anksti sunešei? Balkone vis tiek jiems geriau, gal ir nebus tų žadėtų šalnų, dar galima uždengti
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2016 09 19, 12:33)
Dar gali būti kad trąšų perdaug, žemė derlinga, bet tada ir grybelinės ligos daugiau puola. Ant naujų lapų nesimato tų gumbelių, gal tereikia pakeisti auginimo sąlygas

Dėkui visoms už komentarus. Trašom tik vieną kartą per vasarą palaisčiau, lyg ir neturėtų būt per daug... Gal dar nemesiu... Bandysiu į kitą kambarį išnešt, kur nėra tiek tiesioginės saulės.
O to grybelio nėra kaip išnaikint?
Atsakyti
Apie rarecacti.com užsakymą. SIAUBAS.. esu susinervinusi ir užsiutusi ant jų. Užsakymą padariau, bet jų sistema naktį pradėjo rodyti nesąmones ir augalų kurių norėjau sau negavau....žiauriai žiauriai pikta... Kėliausi pusę pirmos nakties... prasikankinau iki beveik 3 valandos.. kaip visada jie vėlavo. Prieš pat startą visą eilę augalų jie perkėlė į 2017...taigi net teoriškai jų neglaima buvo užsakyti.
Pradžioj buvo beveik visi augalai kurių tik norėjom, bet užlūžus sistemai teko iš naujo daryti užsakymą ir ... deja deja, dabar lauksim ką jie pasakys, nes bent 3 augalai jau rodo prie užsakymo sold out... taigi tiek, parašysiu kas ir kaip kai tik gausiu jų patvirtinimą. Kurių augalų nebuvo galit pasižiūrėti prie New items 2017...
Atsakyti
QUOTE(zhany @ 2016 09 21, 11:55)
Prieš pat startą visą eilę augalų jie perkėlė į 2017...taigi net teoriškai jų neglaima buvo užsakyti.
Kurių augalų nebuvo galit pasižiūrėti prie New items 2017...

Na bet jis tikras indėnas lotuliukas.gif , ką parašė: This items will be available 2017, when ? Nobody knows including big Manitou, HOWGH !
Atsakyti
As sakau, kad jis tikras PANKAS biggrin.gif pamenat mano pernyksti uzsakyma tongue.gif as visad linkus paprasyti, kad siuntimas mums mazesnis butu ir normalus tiekejai pasako sorry no, jei negali, o sis kad uzsivede, tai zemes dulke pries jo didybe pasijauciau doh.gif

O aplamai tai kiekvienas uzsakymas kainuoja kazkiek nervu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhany @ 2016 09 21, 12:55)
Pradžioj buvo beveik visi augalai kurių tik norėjom, bet užlūžus sistemai teko iš naujo daryti užsakymą ir ... deja deja, dabar lauksim ką jie pasakys, nes bent 3 augalai jau rodo prie užsakymo sold out... taigi tiek, parašysiu kas ir kaip kai tik gausiu jų patvirtinimą. Kurių augalų nebuvo galit pasižiūrėti prie New items 2017...

Jei augalus pavyko užsakyti, o vėliau atsirado 'sold out' tai manau turėtumėt gauti g.gif. Aš pavasarį užsakinėjau sau kelis augalus tai irgi buvo panaši situacija, kad užsakiau, sumokėjau, o kadangi jie išsiunčia tik po kelių savaičių po kurio laiko įlendu į krepšelį pažiūrėti, prie augalų sold out ir visai kita suma, keli eurai suma pabaigoj.. aišku parašiau ir paklausiau, atsakymas buvo ar skaičiau taisykles? biggrin.gif čia turbūt turėjo omenyje kad jei prie augalo 'sold out' tai jis kitiems išparduotas, o užsisakę gaus.. sakau skaičiau, bet kodėl suma kita.. nebepamenu ar atrašė, bet po kelių dienų gavau laišką kad išsiuntė.. vieno augalo neįdėjo, tai parašius atsiprašė ir po savaitės atsiuntė smile.gif

Ai, įlindau senų laiškų pažiūrėti, tokį atsakymą gavau kai parašiau kad vieno augalo trūksta lotuliukas.gif

'oh God, thatś the problem us-alcoholics...
sorry, I“ll satisfact you on Monday with second one...

Stupid Rudy'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 21 rugsėjo 2016 - 19:26
Uranija5 lotuliukas.gif nu geras jis fruktas. O as ji bandziau mandagumo mokyt doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif

Na bet, kai supratau jog cia jo toks juodas humoras pleasantry.gif o augalu labai norejos, tai vis tiek padariau ta uzsakyma irnesakyk.gif kolkas tik viena vieninteli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 21 rugsėjo 2016 - 22:28
Jis mane kiek sunervino, porą dienų negaliu atsigauti, bet kadangi Avonias naktimis sapnuoju, tai audžiu planą siųstis iš jo sėklas kai tik pradės prekybą. Jei bus norinčių galėsiu prijungti, preliminariai bus apie lapkričio mėnesį.
Atsakyti
zhany, isvazduok kaip as buvau sunerimus Agroideas atveju, eina sau... o cia dar niekoblogo nenutiko, neimk sirdin 4u.gif
Atsakyti
Kadangi ne visos matyt tikrinat e-mailus, tai rasau dar cia - gauti Albert Plapp kaktusai. Jau dalinu.
Rare Exotic - jau LT, bet kolkas i mano pasta neatiduotas.
Palkowitchia - ruosiamas, issius kita savaite.
Cactus Art Biz - ruosiamas, issius kita savaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 22 rugsėjo 2016 - 22:14
Naujas rarecacti bajaris.... sėklų šiais metais nebus.... tipo visas pasėjo... laukit 2017... blink.gif nu bet kaip taip galima.....avonios teks kur nors kitur ieškot arba kokius metus vėl laukti...
Atsakyti
QUOTE(zhany @ 2016 09 23, 15:27)
Naujas rarecacti bajaris.... sėklų šiais metais nebus.... tipo visas pasėjo... laukit 2017... blink.gif  nu bet kaip taip galima.....avonios teks kur nors kitur ieškot arba kokius metus vėl laukti...

Patvirtino jau tau uzsakyma?

Ne nu jis rimtai... neiisiblaivo doh.gif

O musu Rare Exotic Vilniuj skirstymo centre tupi. Ilgokai g.gif
Atsakyti