Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2016 09 16, 13:48)
evora, isties gaila ir nesmagu. Tikiuos cia ne mano kalte. Net galvoju ka ten kartu siunciau dezuteje. Jau nepamenu.

Rare Cati issiunte augalus.

Kodėl turėtų būti tavo kaltė? Juk tiek kelionėje iškentėjo. Ir aš pati siunčiausi kartu kaktusus. Tiesiog atsitiktinumas. Norėsiu-užsisakysiu kitą. Tik šito augaliuko gaila, bet gal pradės vaikus auginti. Jo giminaitis crassula falcata, tai labai noriai vaikuojasi.
Papildyta:
JURKINAI, man taviškės crassulos išvaizda visai vilčių neteikianti. Spėju grybinė liga ir aš ją mesčiau lauk. Juo labiau, kad turi kitų gražių prisiauginusi. Nors gaila, nemaža, sultingai nuaugusi.

Gal kas kitką patars, tik nemanau, kad guziukai išnyktų.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 09 16, 15:28)
Kodėl turėtų būti tavo kaltė? Juk tiek kelionėje iškentėjo. Ir aš pati siunčiausi kartu kaktusus. Tiesiog atsitiktinumas. Norėsiu-užsisakysiu kitą. Tik šito augaliuko gaila, bet gal pradės vaikus auginti. Jo giminaitis crassula falcata, tai labai noriai vaikuojasi.

Is tiesu sita kelione buvo neeiline. Isvis dar gerai, kad gyvi augalai liko. Galvojau bus tikrai blogiau. Idomu kaip pas kitus ispanai laikos? Mano kadangi numiro kelioneje augalas, tai negaliu ne nujaust kaip jie jaucias pas kitus.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 09 16, 14:52)
Is tiesu sita kelione buvo neeiline. Isvis dar gerai, kad gyvi augalai liko. Galvojau bus tikrai blogiau. Idomu kaip pas kitus ispanai laikos? Mano kadangi numiro kelioneje augalas, tai negaliu ne nujaust kaip jie jaucias pas kitus.

Puikiai laikosi. Kaktusai gražūs, suvytusios havortijos atsigavo, išpampo.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 09 15, 21:10)

O dabar štai kaip viskas nuo tų pažeidimų pagedo. Tikrai neparodinis vaizdelis. Tik veislei ir tai, jei norės vaikuotis.

Nuaugs ir viskas bus gerai. Vaikuosis irgi garantuotai. Net jeigu lapą į žmę įkišit. Turiu ne vieną auginuką. Ir bent pas mane visai ne miniatiūrinis augalas išaugo. Buvau atvežus žydinčią priešpaskutinėje parodoje ;)

Pagaliau pasiėmiau iš Tinos Jūsų alijošių wub.gif o jau dysis...o jau grožis wub.gif Ačiū labai 4u.gif lieku skoloje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2016 09 16, 19:30)
Nuaugs ir viskas bus gerai. Vaikuosis irgi garantuotai. Net jeigu lapą į žmę įkišit. Turiu ne vieną auginuką. Ir bent pas mane visai ne miniatiūrinis augalas išaugo. Buvau atvežus žydinčią priešpaskutinėje parodoje ;)

Pagaliau pasiėmiau iš Tinos Jūsų alijošių  wub.gif o jau dysis...o jau grožis  wub.gif  Ačiū labai  4u.gif  lieku skoloje smile.gif

Smagu, kad patiko. Dydis mažas, matytumėt mamytę-koks 40 cm. aukščio krūmas.
Gražiai augti. Ir jau sakiau-kokios skolos gali būti tarp gėlininkų? ...jokios. Turiu duodu ir džiaugiuosi, neturiu-soriukas...
Atsakyti
Albert Plapp irgi issiustas.
Atsakyti
Pagaliau mano besotiškumas priėjo liepto galą. blush2.gif

Susinešiau kaktusus iš balkono žiemoti į kambarį. Kaišiojau labai išradingai, pirmą kartą beviltiškai netilpau. Išmesti nėra ką-irgi pirmas toks atvejis...
Dar sanpaulijų prisiveisiau. Teko joms užleisti lentynas kaktusams. Pastačiau kambaryje taburetę, uždėjau medžio plokštę ir sustačiau mažyles. Bet tai kas bus, kai užaugs?... g.gif
Nu, galutinai prisidirbau. nestuke.gif Teks rimtai susimąstyti ką daryti.

Svarbiausia, kad atėjus pavasariui, vėl bus nauji augalų užsakymai... g.gif

Ne, taip ir infarktą įmanoma gauti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Evora, kaip aš jus suprantu... mirksiukas.gif
Pas mane panašiai...gelbėja darbas...keletą išsinesiu į darbą smile.gif liūdniausia, jog draugai žinodami apie pomėgius dovanoja vazonines gėles...ir visai ne į temą...o jos sunaudoja kaktusiukų vietą...ech schmoll.gif išmest gaila o ir padėt nėra kur......

Atsakyti
Neramumai prasideda hmm.gif biggrin.gif

Nesijaudinkit, as su jumis. Uzteko siandien orchidejas namo is lauko parsitempt ir jau palanges perkrautos doh.gif o sukulentai tai pas mane labai saikingai telpa balkoniuke. Paskutiniu metu stipriai apsvarstau savo pirkinius, nors ir labai sunku buna atsilaikyt darant uzsakymus.
Atsakyti
Teks ir man mažinti užsakymų vienetus. Geriau retesni, ypatingesni augalai, nei viskas ko neturiu. Nors aš jau ir taip atskiromis grupėmis augalus renku, daug nesiblaškau.
Na, gal vasariop sukrapštysiu euriukus naujam balkono įstiklinimui, tada keliaus visi sukulentai į pastovius namučius. Atsilaisvins plotai sanpaulijoms.

Och, vargas neturėti ir vargas per daug turėti...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 09 16, 15:52)
Mano Delosperma sphalmanthoides,gauta iš ispano, iškeliavo į kaktusų rojų verysad.gif Pradėjo vysti verysad.gif galu gale visai nunyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2016 09 18, 15:29)
Mano Delosperma sphalmanthoides,gauta iš ispano, iškeliavo į kaktusų rojų  verysad.gif Pradėjo vysti  verysad.gif galu gale visai nunyko  verysad.gif

verysad.gif o toks grazus augalas turejo but... Ech. Sitiem trapiem tokia ilga kelione buvo nepakeliama.
Atsakyti