Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2016 09 13, 14:21)
Aplamai jau noris pabandyt naujus tiekejus su nauju asortiment, tad darykit sarasiukus perziem  smile.gif o manes laukia daug darbelio dabar. Dar dezuciu pakavimui trukuma pastoviai jauciu... dabar jau visas esu sunaudojusi mazytes.

Jei nepamiršiu, tai dėžučių atvešiu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ožiukė: 14 rugsėjo 2016 - 15:15
QUOTE(Uranija5 @ 2016 09 14, 09:53)
thumbup.gif  wub.gif
O jis tik vieną dieną žydi?

Jei nesunku, parašyk kaip prižiūri, kas kiek laiko laistai  4u.gif. Aš saviškes avonijas auginu nuo pavasario, pokolkas lyg ir viskas gerai, tik artėjančios žiemos šiek tiek prisibijau  rolleyes.gif

As su ja dar tik pazindinuos. Kiek pastebejau, tai zydi tik viena diena ir tai pagaut reik. Daug ziedeliu liko tiesiog pumpuriuku stadijoj. Viena ziema jau perziemavojo. Laistau labai atsargiai, bet stipriai neperdziovinu, nes tada iskart jos "usai" liudnai linksta zemyn. Siaip labai mazas, trapus ir idomus augaliukas.

QUOTE(Ožiukė @ 2016 09 14, 16:12)
Jei nepamiršiu, tai dėžučių atvešiu  smile.gif

Buciau didziai dekinga, nes pastu dar ne visos dezutes tinka, turi but be reklaminiu uzrasu ir pan. Ka turejau nuo savo siuntiniu nedideles - viska jau sunaudojau. Reiks dar pro kokius Senukus su masina prasukt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 09 13, 13:21)

Gal kas turite echinopsis ICARUS vaikuciu pardavimui?
.

Aš turiu Icarus,bet dar be vaikų. Kai apsivaikuos,aprūpinsiu ;)
Atsakyti
ačiū evorai už reportažą. Aišku, per ekraną neprilaižysi, bet nors iš dalies pajusti nuotaiką galima.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2016 09 15, 14:46)
Aš turiu Icarus,bet dar be vaikų. Kai apsivaikuos,aprūpinsiu ;)

Aciu, @asta 4u.gif

O as noriu papasakot viena istorija, apie augaliuka, man padovanota Wessnerio. O uzsakiusi ji buvo viena mergina ir jau po visu paskaiciavimu apsigalvojo. Tai as ji dar atsaukiau pas vokiecius, o paskui radau dezeje wub.gif Atvyko pavarges, susisukes, o netrukus apdovanojo tikrai fantastiskais dideliais ziedais wub.gif wub.gif wub.gif Niekada nebuvau atkreipusi demesio i siningijas. Isties grazus augalai.

Jusu demesiui issizadetoji sinningia eumorpha. Tokius netiketai atsiradusius ir atrastus augalus as labai myliu. smile.gif

[attachmentid=235846]
[attachmentid=235847]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 09 15, 14:57)
Aciu, @asta  4u.gif

O as noriu papasakot viena istorija, apie augaliuka, man padovanota Wessnerio. O uzsakiusi ji buvo viena mergina ir jau po visu paskaiciavimu apsigalvojo. Tai as ji dar atsaukiau pas vokiecius, o paskui radau dezeje  wub.gif Atvyko pavarges, susisukes, o netrukus apdovanojo tikrai fantastiskais dideliais ziedais  wub.gif  wub.gif  wub.gif Niekada nebuvau atkreipusi demesio i siningijas. Isties grazus augalai.

Jusu demesiui issizadetoji sinningia eumorpha. Tokius netiketai atsiradusius ir atrastus augalus as labai myliu.  smile.gif

[attachmentid=235846]
[attachmentid=235847]

Super smile.gif manau ta kuri atsisakė dabar nagus graužia, šitoks grožis smile.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguosti.
Parkeliavo ispaniškas klajoklis Crassula falcata var minor labai gražutis miniatiūrinis. Pamačiau ir iš kart įsimylėjau. Nufotografavusi, didelėje foto per visą kompo ekraną pastebėjau kelis pažeidimus nuo kartu keliavusių kaktusų spyglių. Natūroje atrodė pažeidimai mažulyčiai įbrėžimai, labai nepergyvenau.
O dabar štai kaip viskas nuo tų pažeidimų pagedo. Tikrai neparodinis vaizdelis. Tik veislei ir tai, jei norės vaikuotis.

user posted image

user posted image

Lyg panašią siningiją ir aš turiu. Kai visa apsipila žiedais-labai miela.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 09 15, 21:10)
user posted image

Seniai jau supratau, kad su kaktusais vienas vargas doh.gif Tokią gražią Crassula sugadino...
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 09 15, 22:10)
Ateinu pasiguosti.
Parkeliavo  ispaniškas klajoklis Crassula falcata var minor labai gražutis miniatiūrinis. Pamačiau ir iš kart įsimylėjau. Nufotografavusi, didelėje foto per visą kompo ekraną pastebėjau kelis pažeidimus nuo kartu keliavusių kaktusų spyglių. Natūroje atrodė pažeidimai mažulyčiai įbrėžimai, labai nepergyvenau.
O dabar štai kaip viskas nuo tų pažeidimų pagedo. Tikrai neparodinis vaizdelis. Tik veislei ir tai, jei norės vaikuotis.

user posted image

user posted image

Lyg panašią siningiją ir aš turiu. Kai visa apsipila žiedais-labai miela.

user posted image
user posted image
ar čia pas pačia ne chirita ?
Atsakyti
Pirkau parduotuvėje be pavadinimo, tai visko gali būti.
Šiaip esu radusi tokiu pavadinimu-Chirita tamiana
Atsakyti
O kas gali būti mano vienai Crassulai?
Per vasarą visi lapai tokiais "spuogais" apėjo ir apatiniai lapai stipriai juoduoja... Ar čia kokia liga ar nuo per daug saulės? Nes kitam kambaryje, netiesioginėj saulėj augančios, visos labai gražiai žalios ir sveikos, o šita spuoguota ir daug geltonesnė. Gal ją reikia atskirai padėt, nes šalia daugiau įvairių Crassulų auga...

user posted image
user posted image
Atsakyti
evora, isties gaila ir nesmagu. Tikiuos cia ne mano kalte. Net galvoju ka ten kartu siunciau dezuteje. Jau nepamenu.

Rare Cati issiunte augalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 rugsėjo 2016 - 13:49