Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Dar truputi parodos sukulentų smile.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
o mano vienas žydėjo parodoje šeštadienį
user posted image
kitas pradėjo skleistis sekmadienį
user posted image
ir šiandien namuose
user posted image
Atsakyti
Visi uzsakymai nupirkti, tik su italais vedu derybas del siuntimo mokescio, kuris tragiskai didelis. Tokio dar neteko matyt blink.gif Bet uzsakymas jau pateiktas, tik jie liepe nemoket, ziures kiek gali duot nuolaida.
Atsakyti
Šiandien pusryčiauju, vėpsau į astrophytumų palangę ir...o, siaube, vienas pražuvėlis-atsiradėlis ispaniukas pajuodavęs. Patikrinau-visas jau supuvęs ir vos, vos formą laiko. Gerai, kad kitą tokį pat iš Wessnerio parsisiunčiau. Palaistytas buvo tik vieną kartą ir negausiai.
Nesiseka man su ispaniškais kaktusais-vis pastoviai per 2-4 savaites puvinį pasigauna. Iš kitur parsisiunčiu-gyvena ir vargo nemato.
Matyt teks riboti pirkimo pasirinkimus iš jų.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 09 13, 06:27)
Nesiseka man su ispaniškais kaktusais-vis pastoviai per 2-4 savaites puvinį pasigauna. Iš kitur parsisiunčiu-gyvena ir vargo nemato.
Matyt teks riboti pirkimo pasirinkimus iš jų.

Labai gaila verysad.gif O kokios dar rūšies nusibaigdavo? visi astrophytumai? Aš pažiūrėjau pas juos tokie gražūs superkabutų ketvertukai parsidavė, manieji superkabutai tokie visai neįdomūs, paprasti.
Evora, labai greit po parodos atsigavai smile.gif nesitikėjau , kad po tokio nuovargio.. smile.gif arba atvirkščiai - mes parodoje akumuliatorius užsikraunam biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kad atsigauti ir nereikėjo. Kaip buvau sekmadieny įsigazavusi, taip niekaip negalėjau be pirmos val. nakties atsigulti. Visai nuovargio nejaučiau ir šiandien vėl noriu parodos su visu kuom.
Paroda-dopingas visiems metams. Būčiau ir būčiau.

O nusibaigdavo bet kokie kaktusai, nebūtinai tik astrophytumai. Šis irgi buvo dailutis-nuostabutis. Tikrai nesitikėjau, kad iškeliaus anapilin. Matyt mano auginimo sąlygos drastiškai skiriasi nuo ispaniškų. Kitas variantas-atkeliauja jau su puvinio pirmine stadija.
Atsakyti
evora, o mano echinopsis Icarus uz 6 eurus gigantas supuvo verysad.gif negali zinot kada is kokio tiekejo uzsilenks. Aplamai man is Wessnetio daugiausiai ir uzsilenkia paskutiniu metu. verysad.gif

Gal kas turite echinopsis ICARUS vaikuciu pardavimui?

Nupirkau paskutini uzsakyma ir jau tegul bus gana siems metams. Kaip manot? Ar dar silta? biggrin.gif

Aplamai jau noris pabandyt naujus tiekejus su nauju asortiment, tad darykit sarasiukus perziem smile.gif o manes laukia daug darbelio dabar. Dar dezuciu pakavimui trukuma pastoviai jauciu... dabar jau visas esu sunaudojusi mazytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 rugsėjo 2016 - 13:23
Gaila netekčių,... bet su augalais visada jų būna, savotiška loterija.
Man tik įdomu ar aš kalta, ar tokį jau ligoniuką gavau. Lyg ir neturėčiau laikydama ant saulės, vieną kart negausiai palaisčiusi, supūdyti g.gif Per trumpas laikas taip staigiai visam išpūti.

Geriausiai sekasi su gasterijomis ir havortijomis-nei viena nenusibaigia iš kur bepirkčiau.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Man naujų pirkimų gana iki pavasario. Paskui bandysiu rinktis kažką ypatingesnio, nes jau darosi sudėtinga rasti įvairesnių. Iš parodos parsitempiau 22 naujokėlius. Iš jų 4 sanpaulijos.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prieš išvažiuojant į parodą pražydo Hamatocactus Hamatacanthus-man patinka jo žaliai-geltona spalva, tik žydi trumpai.

user posted image
Atsakyti
Ačiū tau Tina už užsakymus smile.gif didelį darbą padarei smile.gif šitiek užsakymų thumbup.gif

Aš vis tik pati darysiu užsakymą iš www.rarecacti.com , nes su jais ten problematiška, bandysiu "gaudyti" keletą augalų kurių labai labai noriu ir kurie greitai dingsta iš pardavimo arba parduoda tik po vieną vienetą. Ir kol suvedi užsakymą žiū jau ir nebėra ko norėjai.
Jeigu bus norinčių galėsiu prijungti prie savo užsakymo.
Užsakymą darysiu 09.20 kai tik paleis atnaujinimus (jie ten naktimis paleidžia), tad jei kas norės rašykit į man A.Ž. iki 09.19 pietų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhany @ 2016 09 13, 23:02)
Jeigu bus norinčių galėsiu prijungti prie savo užsakymo.
Užsakymą darysiu 09.20 kai tik paleis atnaujinimus (jie ten naktimis paleidžia), tad jei kas norės rašykit į man A.Ž. iki 09.19 pietų smile.gif

Is cia as irgi noriu bent jau vieno augaliuko tikrai, jei dar liks iki 20 d.

Ilgai medziotas ziedelis, nes vis praziopsau doh.gif

[attachmentid=235841]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 09 13, 23:22)
Ilgai medziotas ziedelis, nes vis praziopsau  doh.gif

Koks mielas! Aš saviškį pražiopsojau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 09 14, 00:22)

thumbup.gif wub.gif
O jis tik vieną dieną žydi?

Jei nesunku, parašyk kaip prižiūri, kas kiek laiko laistai 4u.gif. Aš saviškes avonijas auginu nuo pavasario, pokolkas lyg ir viskas gerai, tik artėjančios žiemos šiek tiek prisibijau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 14 rugsėjo 2016 - 08:53
QUOTE(Tina* @ 2016 09 13, 22:22)
Is cia as irgi noriu bent jau vieno augaliuko tikrai, jei dar liks iki 20 d.

[attachmentid=235841]

Aš kaip šitų avonia ir noriu na ir dar kai ko smile.gif
Su šitom avonia bėda, jų vienam pirkimui leidžia paimti tik 1 ar 2 vienetus. Retesnių augalų neduoda po 3 ar 4 vnt užsakyti.
Atsakyti