Tai pasikoreguokit dar.
Wau O kas ten per augaliukai "Geriausia parodos kompozicija-II vieta" tokie kaip rožės žiedai? Gal pavadinimą pasakytumėte?
Aciu uz nuotraukas, dovanas ir silta bendravima parodos metu Uzbegau tik trumpam, bet geru ispudziu issinesiau ilgam
evora, alijosiu Asta siandien pasiims
evora, alijosiu Asta siandien pasiims
QUOTE(Nainai @ 2016 09 12, 14:02)
Wau O kas ten per augaliukai "Geriausia parodos kompozicija-II vieta" tokie kaip rožės žiedai? Gal pavadinimą pasakytumėte?
Ten aemonių kompozicija. Tas tamsiai rausvas dičkis-Aemonium Velour (dar randu ir taip parašyta-
Aeonium arboreum Velour). Parodoje buvo pardavinėjami ne to pačio pavadinimo, bet panašūs tamsūs juodai-raudoni. Greit išgrobstė.
Kas auginate PACHYPODIUM SAUNDERSii?
Parodoje iš Ryčio nusipirkau sekmadieny. Jau parsivežus namo dėžėje voliojosi nukritę dalis lapų. Dabar stovi toks išsigandęs, lapeliai susisukę beveik į vamzdelį. Kai pačiupinėji lapo viršutinę dalį -pirštas limpa.
Ar jo lapai turi būti tokie lipnūs ?
Aš jau pradedu galvoti, kad tas lipnumas kažkoks negeras, lyg nuo kenkėjų pasivaikščiojimo ar chemijos.
Bijau, kad užsilenks sandersiukas man dar nespėjus juo pasidžiaugti.
Parodoje iš Ryčio nusipirkau sekmadieny. Jau parsivežus namo dėžėje voliojosi nukritę dalis lapų. Dabar stovi toks išsigandęs, lapeliai susisukę beveik į vamzdelį. Kai pačiupinėji lapo viršutinę dalį -pirštas limpa.
Ar jo lapai turi būti tokie lipnūs ?
Aš jau pradedu galvoti, kad tas lipnumas kažkoks negeras, lyg nuo kenkėjų pasivaikščiojimo ar chemijos.
Bijau, kad užsilenks sandersiukas man dar nespėjus juo pasidžiaugti.
QUOTE(Daisoja @ 2016 09 12, 21:00)
Jei pasivoliojo, tai gerokai apsilamdė lapai ir pradėjo leisti ,,pieną", nuo to gali būti lipnumas. O patys lapai ir nevolioti turi lengvą lyg vaško apnašą. Aišku, reiktų palyginimui pačiupinėti voliotą ir nevoliotą.
Parvažiavo namo stačias, niekur nepavirtęs, nes kitų vazonų ir augalų tvirtai prilaikomas buvo. Pieno nepastebėta, sužeidimų jokių. Bet per pusdienį augalo išvaizda tragiškai pakito. O tas lipnumas lyg skydamarių pasivaikščiota būtų.
Na, žiūrėsim kaip toliau seksis-gal atsigaus. O lapai artėjant žiemai nukris, pavasariop naujus ataugins. Jei kokie įtartini buvo -pasikeis.