Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Rimusios dovanėlė-Euphorbia Valida

user posted image

Vis dėl to gerai, kai į vieną siuntinuką sukrinta kelių žmonių augaliukai. Paskui yra proga susitikti, gal net kito kolekciją pamatyti, o svarbiausia dar ir kokiais augalais apsikeisti.
Rimusia, jei turi foto, parodyk dičkę Valida mamkę kaip visam gražume atrodo.
Atsakyti
Taigi, susumavus Echinopsis ir Lobivia, tai mano vasara buvo tokia ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lnndrute: 04 rugsėjo 2016 - 18:31
ryški buvo Inndrutes vasara thumbup.gif
Atsakyti
Ja, ir man seilė nutįso bevėpsant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 09 04, 12:19)
Rimusios dovanėlė-Euphorbia Valida

Rimusia, jei turi foto, parodyk dičkę Valida mamkę kaip visam gražume atrodo.

Deja neturiu foto, pati mama nėra didele, kaip geras kumštis o aplinkui krūva vaiku biggrin.gif Tiesa čia ne daugiavaike mama, o tėtis smile.gif
Atsakyti
Na, turėjau šiek tiek ir "smulkmės" thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Wau, kaip gražu bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Geras vakaro desertas...
Inndrute, jau kad sublizgėjai, tai sublizgėjai.
O, foto kokia kokybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 09 03, 14:51)
Tina, o kaip su paroda ar dalyvausi?
Gal žinai ką apie Astą, Dalelę, kitas kaunietes pas mus besilankančias?

Sita savaitgali turiu didele svente, nezinau net ar pavyks atvykt apziuret paroda. Bet labai stengsiuos.
O jus gal noretumet mano isauginto Brachychiton? Atvezciau parodon, jei pavyks. Vis dar jauciuos jums skolinga uz grazuolius sukulentus. Alavijas kaip zydejo pas mane. nai nai wub.gif
Su Asta senokai snekejau, o su Dalele mes nebendraujam.

Per savaitgali priplauke nauju uzsakymu, tai ryt susivesiu viska ir ziuresim gal jau gausis uzsakyt kazka. Buvau isvykus, tai tik patvirtinau visiems telefonu, bet daug nesigilinau.

lnndrute, kokie sveiki ir grazus augalai wub.gif

Su kokiu fotiku ir objektyvu darytos nuotraukos? jos nuostabios. As savo gerajam foto aparatui niekaip makro objektyvo nenusiperku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 04 rugsėjo 2016 - 23:17
QUOTE(Tina* @ 2016 09 04, 23:17)
Sita savaitgali turiu didele svente, nezinau net ar pavyks atvykt apziuret paroda. Bet labai stengsiuos.
O jus gal noretumet mano isauginto Brachychiton? Atvezciau parodon, jei pavyks. Vis dar jauciuos jums skolinga uz grazuolius sukulentus.  Alavijas kaip zydejo pas mane. nai nai  wub.gif
Su Asta senokai snekejau, o su Dalele mes nebendraujam.

Būtų gerai, kad pavyktų pačiai ištrūkti į parodą. Atvešiu kelis vazonikiukus gasterijų ir havortijų, jei nesusitiksim teks kažkam palikti, kad perduotų. Brachychiton atsisakysiu-baisus vietos trūkumas kur viską sustatyti. Esu neatsilaikiusi sanpauligei, nors ir labai tvirtai ilgai spyriojaus, bet...57 Pagrinde iš lapelių išaugintos ir pradedančios rodyti 10 cm. diametrą ir pirmus žiedus. Bet, kai tokia plantacija pradeda didėti, oi, kaip staigiai panika suėmė-KUR DĖT?

Kokios skolos gali būti tarp tikrų gėlininkų? Palaikyti reikia viena kitą, o ne skolas skaičiuoti. Aš niekada jokio augalo ar žuvyčių neįkainoju-davė man Dievulis išauginti, nieko nekainavo, tai už ačiū ir dalinu. Pati, Tina, savo echinopsiukus dovanotus tai pamiršai, o pinigėliais pavertus nemažai Wesneriui būčiau sumokėjus.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 09 05, 00:17)

lnndrute, kokie sveiki ir grazus augalai  wub.gif

Su kokiu fotiku ir objektyvu darytos nuotraukos? jos nuostabios. As savo gerajam foto aparatui niekaip makro objektyvo nenusiperku...

Ačiū!!! Prie nuotraukų ir prie pačios fotografijos dar reikėtų gerokai padirbėti, bet ne visada atrandu tam laiko ir noro. Ypač jeigu laukia persodinimo kokie kaktusiukai biggrin.gif

Naudoju 2008 ar 2009 pirktą Pentax K200D su Pentax 18-250mm F3.5-6.3 objektyvu. Kaip kažkas rašė dėl objektyvo - skirtas mėgėjui norinčiam turėti universalumą. Kai į profus netaikau ir objektyvus kaitaliot neturiu kantrybės - tai jis man idealus. Ypač kelionėse. Na ir visur kitur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lnndrute @ 2016 09 05, 08:08)
Ačiū!!! Prie nuotraukų ir prie pačios fotografijos dar reikėtų gerokai padirbėti, bet ne visada atrandu tam laiko ir noro. Ypač jeigu laukia persodinimo kokie kaktusiukai  biggrin.gif

Naudoju 2008 ar 2009 pirktą Pentax K200D su Pentax 18-250mm F3.5-6.3 objektyvu. Kaip kažkas rašė dėl objektyvo - skirtas mėgėjui norinčiam turėti universalumą. Kai į profus netaikau ir objektyvus kaitaliot neturiu kantrybės - tai jis man idealus. Ypač kelionėse. Na ir visur kitur  rolleyes.gif

Kukliniesi...
Mūsų temelė čia nuo neatmenamų laikų tokios kokybės nematė. O dar sakai ,,patobulinti"...

Kai prie mano fotiko malaletkos nagus prikišo, tai aš džiaugiuosi, jei randu pora neišskydusių kadrų iš ...20. Dar kompo pagalba patobulinus -vos, vos įmanoma rodyti. Man pačios ,,neprofesionalios" kaip parodinės.
Atsakyti