Rimusios dovanėlė-Euphorbia Valida
Vis dėl to gerai, kai į vieną siuntinuką sukrinta kelių žmonių augaliukai. Paskui yra proga susitikti, gal net kito kolekciją pamatyti, o svarbiausia dar ir kokiais augalais apsikeisti.
Rimusia, jei turi foto, parodyk dičkę Valida mamkę kaip visam gražume atrodo.
ryški buvo Inndrutes vasara
Ja, ir man seilė nutįso bevėpsant
QUOTE(evora @ 2016 09 04, 12:19)
Rimusios dovanėlė-Euphorbia Valida
Deja neturiu foto, pati mama nėra didele, kaip geras kumštis o aplinkui krūva vaiku Tiesa čia ne daugiavaike mama, o tėtis
Wau, kaip gražu
Geras vakaro desertas...
Inndrute, jau kad sublizgėjai, tai sublizgėjai.
O, foto kokia kokybė
Inndrute, jau kad sublizgėjai, tai sublizgėjai.
O, foto kokia kokybė
QUOTE(evora @ 2016 09 03, 14:51)
Tina, o kaip su paroda ar dalyvausi?
Gal žinai ką apie Astą, Dalelę, kitas kaunietes pas mus besilankančias?
Gal žinai ką apie Astą, Dalelę, kitas kaunietes pas mus besilankančias?
Sita savaitgali turiu didele svente, nezinau net ar pavyks atvykt apziuret paroda. Bet labai stengsiuos.
O jus gal noretumet mano isauginto Brachychiton? Atvezciau parodon, jei pavyks. Vis dar jauciuos jums skolinga uz grazuolius sukulentus. Alavijas kaip zydejo pas mane. nai nai
Su Asta senokai snekejau, o su Dalele mes nebendraujam.
Per savaitgali priplauke nauju uzsakymu, tai ryt susivesiu viska ir ziuresim gal jau gausis uzsakyt kazka. Buvau isvykus, tai tik patvirtinau visiems telefonu, bet daug nesigilinau.
lnndrute, kokie sveiki ir grazus augalai
Su kokiu fotiku ir objektyvu darytos nuotraukos? jos nuostabios. As savo gerajam foto aparatui niekaip makro objektyvo nenusiperku...
QUOTE(Tina* @ 2016 09 04, 23:17)
Sita savaitgali turiu didele svente, nezinau net ar pavyks atvykt apziuret paroda. Bet labai stengsiuos.
O jus gal noretumet mano isauginto Brachychiton? Atvezciau parodon, jei pavyks. Vis dar jauciuos jums skolinga uz grazuolius sukulentus. Alavijas kaip zydejo pas mane. nai nai
Būtų gerai, kad pavyktų pačiai ištrūkti į parodą. Atvešiu kelis vazonikiukus gasterijų ir havortijų, jei nesusitiksim teks kažkam palikti, kad perduotų. Brachychiton atsisakysiu-baisus vietos trūkumas kur viską sustatyti. Esu neatsilaikiusi sanpauligei, nors ir labai tvirtai ilgai spyriojaus, bet...57 Pagrinde iš lapelių išaugintos ir pradedančios rodyti 10 cm. diametrą ir pirmus žiedus. Bet, kai tokia plantacija pradeda didėti, oi, kaip staigiai panika suėmė-KUR DĖT?
Kokios skolos gali būti tarp tikrų gėlininkų? Palaikyti reikia viena kitą, o ne skolas skaičiuoti. Aš niekada jokio augalo ar žuvyčių neįkainoju-davė man Dievulis išauginti, nieko nekainavo, tai už ačiū ir dalinu. Pati, Tina, savo echinopsiukus dovanotus tai pamiršai, o pinigėliais pavertus nemažai Wesneriui būčiau sumokėjus.
QUOTE(Tina* @ 2016 09 05, 00:17)
lnndrute, kokie sveiki ir grazus augalai
Su kokiu fotiku ir objektyvu darytos nuotraukos? jos nuostabios. As savo gerajam foto aparatui niekaip makro objektyvo nenusiperku...
Ačiū!!! Prie nuotraukų ir prie pačios fotografijos dar reikėtų gerokai padirbėti, bet ne visada atrandu tam laiko ir noro. Ypač jeigu laukia persodinimo kokie kaktusiukai
Naudoju 2008 ar 2009 pirktą Pentax K200D su Pentax 18-250mm F3.5-6.3 objektyvu. Kaip kažkas rašė dėl objektyvo - skirtas mėgėjui norinčiam turėti universalumą. Kai į profus netaikau ir objektyvus kaitaliot neturiu kantrybės - tai jis man idealus. Ypač kelionėse. Na ir visur kitur
QUOTE(lnndrute @ 2016 09 05, 08:08)
Ačiū!!! Prie nuotraukų ir prie pačios fotografijos dar reikėtų gerokai padirbėti, bet ne visada atrandu tam laiko ir noro. Ypač jeigu laukia persodinimo kokie kaktusiukai
Naudoju 2008 ar 2009 pirktą Pentax K200D su Pentax 18-250mm F3.5-6.3 objektyvu. Kaip kažkas rašė dėl objektyvo - skirtas mėgėjui norinčiam turėti universalumą. Kai į profus netaikau ir objektyvus kaitaliot neturiu kantrybės - tai jis man idealus. Ypač kelionėse. Na ir visur kitur
Kukliniesi...
Mūsų temelė čia nuo neatmenamų laikų tokios kokybės nematė. O dar sakai ,,patobulinti"...
Kai prie mano fotiko malaletkos nagus prikišo, tai aš džiaugiuosi, jei randu pora neišskydusių kadrų iš ...20. Dar kompo pagalba patobulinus -vos, vos įmanoma rodyti. Man pačios ,,neprofesionalios" kaip parodinės.