Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Kada planuojat Cactus-art. ? Siaip maciau mane sudominusius kaktusus, bet tik keli vienetai ju yra pardavime. Tad ir galvoju laukt ar nelabai... g.gif ax.gif
Papildyta:
Nors ir kakteen-plapp domina, maciau visai nieko Trichopsiu... Patiko... blink.gif
Atsakyti
Visi uzsakymai yra atidaryti (renkami) ir tik nuo jusu priklausys ar susirnks.

Agroideas visoms issiunciau. Atakuokit ryt savo pastus biggrin.gif

daivike, kaip jusiskiai jums pasirode?
Atsakyti
Oi, aš tai labai patenkinta. wub.gif Visi tokie rubuiliai,tvirti, gerai paauginti ir nuaugę gražiai. Vienos sulcorebucijos viršūnėlė tįstelėjus nuo ilgos kelionės tamsoje, bet nieko, gaus saulės ir išsitaisys. Kitą sezoną norėsiu vėl iš šio augintojo užsisakinėt. Ryt būtinai pafotkinsiu ir parodysiu.
Atsakyti
Man tai jo augaliukai maziukai pasirode po Wessnerio :)

Dziaugiuos, kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Pasiėmiau siuntinuką. user posted image

4 kaktusai atrodo puikiai. Astrophytumas coahuilense gerokai didesnis už Wesnerio tokį patį.
Crassula-liux.
3 havortijos atrodo prasčiausiai. Jų plonosios šaknytės nudžiųvę-nutrupėjo, bet storosios gyvos sveikos. Haworthia magnifica v. maior -toli gražu nuo parodinės formos, bet du vaikiukai šalia. Išvaizda tikrai ne tokia kaip foto įdėta buvo ir abejoju ar tokią kada pasieks.
Labiausiai nukentėjusi Haworthia Manda's-visa suvytusi lyg guminė, išgarinusi visą savo lapelių storį.
Tikiuosi, kad atsigaus vandenėlio įsiurbusi.

Visumoje augalai po tokios extremalios kelionės atrodo gerai ir labai gerai. Ateityje apsipirkti turėsiu noro ir iš ispano. Aišku Wessneriui augalų dydžiu ir neskūpumu, turbūt jau nieks neprilygs.

Tinai paminklas už išbandymus su dingusiu siuntiniu....bet jau viskas baigėsi. Ačiū user posted image

________________________________________________________________________________

Nuotraukų nekeliu, nes kitų dalyvių foto taip ir nesulaukiau..., nors tikrai esu ciekauna Zosė ir labai norėjau pamatyti...
Atsibodo vienai išsišokėlei girmokšlei būti. Kažkaip ta mūsų temelė labai jau paliko nuobodi-tik pirkimų organizavimai (KAS YRA LIUX). Visai nebeliko jokio poreikio ją palaikyti savo augintinių foto. user posted image
Atsakyti
Pasirodom:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man pasirodė dičkiai gal kad iš wessnerio neužsisakinėjau. Bet echinocereusa davisii jau ketvirtą kartą perku tai šis didžiausias iš turėtų ir s.rauchi ir puna didžiausios kiek esu pirkus.
Ot tai augintoja, tik nuostolius su kaupu atstatinėju blush2.gif
Atsakyti
Labai gražus vaizdelis user posted image
Pasižiūrėjus-pasigrožėjus, mano besotiškumo slibinas vėl prabudo.

Žinok, ir aš ne geresnė augintoja-prisiperku, o per žiemą ir nelieka kokio gražuolio kaktusiuko. Kaip nesistengsi atstatyti prarasta, jei gražutis-įdomutis buvo.
Su havortijom ir gasterijom tokių problemų nebūna. Tik katė vieną havortiją prisitaikius iš vazono iškrapštė-pūkuota!-ko ne žaisliukas? Taip ir numūčijo, kol iš darbų parsiradau.
Dar pasitaikė, kad turėt turiu, bet pamiršau ką turiu, tai užsipirkau kaip neturėtą -čia dabartiniam pirkimui kur renkam user posted image Nu, pasitaiko pasiklysti tarp virš 400 augintinių, o ir natur-kompiuteris jau ne taip veikia kaip žalioj jaunystėj. user posted image
Atsakyti
Pirkau tokią

user posted image

Persodinta pradėjo vaikuotis , mesti lapus, centras didėjo, pūtėsi, išaugo idealios kiaušinio formos ir nuo birželio taip laikėsi. Atsibodo laukti pokyčių, nulupinėjau nuo stiebo visus vaikus, perkėliau į kitą vazoną ir olia!-kiaušinis staigiai pradėjo skleistis. Štai kokią vandens leliją ar rožės žiedą, šiandien turiu. Bet kokiu atveju įdomus augalas ir man buvo intriga kas čia su juo darysis. O gal nusibaigs? Bet dabar gal jau gyvens ir klestės.

user posted image
user posted image
user posted image

Nulupinėti vaikai atrodo taip, bandom augintis šaknytes. Nežinau ar pasiseks, bijau supūdyti, o vis rūpi atkasti ir patikrinti-o gal jau?...

user posted image
Atsakyti
evora, nereikia rūstaut :) Gražus kiaušinio gyvenimas.

O aš šiemet keletą išmečiau. Ar erkės, ar kokie skydamariai sučepsėjo. Nespėjau actara palaistyt... Sode gyvenom, o kai jau pamačiau, buvo visai parudavę.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Oi, negaliu, koks šaunuoliukas! thumbup.gif Toks mažylis, o žydi. 10 balų tau Vijana 4u.gif

Aztekiai sena mano svajonė, tik vis niekaip nesugebu įsigyti, o ir nepigūs.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 08 29, 18:10)
Oi, negaliu, koks šaunuoliukas! thumbup.gif  Toks mažylis, o žydi. 10 balų tau Vijana 4u.gif

Aztekiai sena mano svajonė, tik vis niekaip nesugebu įsigyti, o ir nepigūs.

Ačiū
Tikras mazylis, per 3 metus mano akim ziurint nepaaugo, bet ziedelis dziugina.
Atsakyti