Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2016 08 10, 00:00)
Parasiau siek tiek info del Agroideas i e-mailus ir pradedam rinkti, gal atsiras norinciu, is mano favoritu:
http://www.palkowits...ty/en/offer.php
Reikia tikėtis kad bus augalams viskas gerai.
O aš noriu pasiūlyti dar viena puslapi, gal kam bus idomu ir susidarys norinčiu užsakyti
http://www.conos-par...us/adromischus/
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2016 08 10, 08:15)
Reikia tikėtis kad bus augalams viskas gerai.
O aš noriu pasiūlyti dar viena puslapi, gal kam bus idomu ir susidarys norinčiu užsakyti
http://www.conos-par...us/adromischus/

Tikekimes, nes ilgokai keliauja. Ryskiai jau kazkur klajoja. Bus mums pirmas kartas kai kas nors nutiks. Na bet tikimes geriausio.
Atsakyti
Pagaliau issikuite Wessner smile30x30.png veliau atsiusiu i el. pastus kas gavos, dabar dar biski kitu darbeliu turiu.
Atsakyti
Issiunciau laiskucius 4u.png
Atsakyti
Tai kad nelabai ka turi... Norejau kaktusiuku... verysad.png
Atsakyti
Wessneriui sumokejau, laukiam dabar smile30x30.png

O ka manot del ispanu? Sekimo nuoroda vis dar nerodo nieko gero. Gal skelbt ta mokama paieska per pasta, ar dar laukiam? Bet kokiu atveju moketa per PayPal, tai tikiuos atgaut bent pinigus blogiausiu atveju. Nors skaiciau zmoniu atsiliepimus, kad is Ispanijos ilgai keliauja, kartais net ilgiau nei is JAV. Nepamenu kurio tiekejo mes kazkada irgi ilgai laukem, jau issigandus buvau.
Atsakyti
Peržiūrėjau visus kiek dalyvavau užsakymus ir pagal augaliukus atsekiau, kad tie patys ispanai ir keliavo kažkada ilgiausiai. Beje ir augalų iš to siuntimo praradau daugiausiai. user posted image Aišku ir pati buvau dalinai kalta, nes visokių gležnų spirgučių prisisakiau. Dabar jau pasimokiau ir į tokius net nežiūriu.

Tikėkimės, kad atkeliaus po ilgojo savaitgalio. user posted image

Jei atvirai, tai man išgaravo visas džiugus laukimo jaudulys. Ir ispanų, ir Wesnerio. Taip ilgai vyko abiejų užsakymų visos stadijos, kad jau ir vasara baigiasi. Man kaip tam vaikui-ilgai laukiant saldainio ir noras praėjo. Net pamiršau ką užsisakiau. user posted image
Atsakyti
O jis tikrai ispanas ax.png pagal mane tai portugalas rolleyes.png
Atsakyti
evora, uztai kad vasara daug kas atostogauja ir vangiai renkas uzsakymai. pavasari / rudeni viskas vyksta sparciau.
Atsakyti
Visi laukimi mirksiukas.png

Šį rudenį vyks tarptautinė egzotinių augalų paroda „Žali horizontai“. Parodos tema „Gamtoje ir kolekcijose“.
Parodoje bus eksponuojami orchidėjos, kaktusai, sukulentai, gesnerijiniai, vabzdžiaėdžiai, bonsai ir kiti augalai.

Parodos data: 2016 m. rugsėjo 9–11 d.
Parodos vieta: Raudondvario dvaro menų inkubatorius, Pilies takas 1, Raudondvaris, Kauno r.

Parodos darbo laikas:
9 d., penktadienis, 10–20 val.
10 d., šeštadienis, 10–20 val.
11 d., sekmadienis, 10–17 val.

Ypatingai laukiami sukulentų ir kaktusų, sanpaulijų, vabzdžiaėdžių, orchidėjų kolekcionieriai. Taip pat kviečiame bonsų, lapinių ir kitų augalų augintojus. Kaip ir kiekvienais metais, pristatysime iš augalų kurtas kompozicijas, atskirus augalus, kolekcijas, įmonių prisistatymus.
Kviečiame ne tik atvykti pažiūrėti, bet ir dalyvauti.

Į visus rūpimus klausimus Jums atsakysime el. paštu zalihorizontai@gmail.com, Daugiau informacijos
Atsakyti
Wessner jau kelyje. Tikiuos sis nepastrigs.
Atsakyti
Uuuu-u-u... kokia netikus rugpjūtinė vasara...

Ateinu pasidžiaugti.

Dioskorėja vis mumija apsimetus gyvybės požymių nerodė nuo pat pavasarinio parvykimo. Buvau atkasus pašikniuką patikrinti-sveikas ir lyg šaknikės miniatiūrinės augti bando. Prieš savaitę pradėjo gelsti 3 išlikę lapeliai. Susinervinau, kad jau amen augaliukui. Smarkiai išbariau, kad tokia netikus, liepiau pasitaisyti, pagrasinau rudeniui atėjus išmesti. Žodžiu-trumpai ir drūtai išsiaiškinom kas čia gaujos vadas.
Žolinėm bac ir ištįso naujas stiebelis.

user posted image

Šiaip jau pastebėjau, kad sukulentams visai patinka toks vėsesnis oras-tiesiog akyse auga, ko nebuvo per karščius.Žiedams saulės mažai, bet štai rebutia nustebino visai netikėtu oranžiniu švystelėjimu. Iš paskos ir raudonoji kaimynė neatsiliko. Visada manydavau, kad jos tik pavasary žydi, o va ir antrasis vasarinis pasirodymas.

user posted image
user posted image

Ir pabaisiukas-
user posted image
user posted image
Atsakyti