Siaip turetu pasirodyt naujas uzvezimas Maximose, nes reklama buvo kad sukulentams akcija. Traukiam medzioklen, dalinames laimikiu nuotraukom
Wesner uzsakymas jau uzdarytas.
Iki pirmadienio renkamas: http://www.cactusagroideas.com/es/ Norus siuskit i mano e-maila.
Iki pirmadienio renkamas: http://www.cactusagroideas.com/es/ Norus siuskit i mano e-maila.
QUOTE(Tina* @ 2016 07 19, 12:05)
Siaip turetu pasirodyt naujas uzvezimas Maximose, nes reklama buvo kad sukulentams akcija. Traukiam medzioklen, dalinames laimikiu nuotraukom
Maxima akcijas nuo pirmadienio pradėjo. Daugybė sukulentų po 2.59. Visko nereikėjo, nes daug ką ir turėjau, pasiėmiau šią echeveriją-lyg Sundancer vadinas.
Kaip Maxima nedarys akcijos, juk Lidl kaktusam ir sukulentam akciją darė tuo pačiu metu. Kaina buvo 2.49
Oi, patinka man tokia konkurencija, iš tokio beždžioniavimo tik mums nauda.
Kauno maximose visi sukulentai 1,49 Labai ieskau to idomaus budha gal Panevėžyj kas matėte, yra kas atvežtų.
Tokį nusipirkau šiandien:)
Gal kas noretų jungtis prie šio rinkinio http://www.vitaflora...kulentai-detail ?
QUOTE(Marija1 @ 2016 07 19, 21:32)
Kauno maximose visi sukulentai 1,49 Labai ieskau to idomaus budha gal Panevėžyj kas matėte, yra kas atvežtų.
Vakar Panevėžy klaipėdos maximoje mačiau nemažai rūšių po 1,49
Papildyta:
QUOTE(smiltute11 @ 2016 07 20, 09:23)
Rašo, kad nuotraukoje gali skirtis, aš gal ir norėčiau, bet jau turiu kelias rūšis, bijau, kad nebūtų tokie patys
O gal kas Panevėžyje norėtų pasimainyt lapeliais?
Wessneri vakar issiunciau. Dabar jau lauksim kol jis atsakys. Negreit atsakineja.
Sunkokai renkas uzsakymai matyt visos socios Dariau viska ka galejau, ir FB paskelbiau, kad tik maziau kainuotu siuntimas, daugiau augaliuku butu.
Sunkokai renkas uzsakymai matyt visos socios Dariau viska ka galejau, ir FB paskelbiau, kad tik maziau kainuotu siuntimas, daugiau augaliuku butu.
QUOTE(smiltute11 @ 2016 07 20, 08:23)
Visus tokių sukulentų rinkinius įmanoma rasti ,,Ermitaže". Nesakau, kad kartu visus atveža, bet pavieniai rinkinių variantai pastoviai pristatomi.
QUOTE(evora @ 2016 07 06, 10:08)
Nužydėjo Kalanchoa Thyrsiflora
Dar nemačius jos žydinčios Kur laikėt,juo lepinot,kad pražydo?
QUOTE(Gaske @ 2016 07 18, 16:56)
Tikrai kad geeeras
Labas.
Tina,tavo dovanotas didysis alijošius žydi,3 žiedynus išleidęs
QUOTE(@asta @ 2016 07 21, 11:37)
Tina,tavo dovanotas didysis alijošius žydi,3 žiedynus išleidęs
Smagu
Tavo dovaneles irgi puikiai prigijo.
QUOTE(@asta @ 2016 07 21, 10:37)
Dar nemačius jos žydinčios Kur laikėt,juo lepinot,kad pražydo?
Tupėjo visą vasarą ant pietinės palangės, rudeniop pradėjo stiebą auginti ir pumpurus krauti. Ši veikla užtruko net iki pavasario. Niekaip ypatingai nelepinau, gavo vandens ar trąšų kaip ir visi kiti sukulentai.
Asta, kažkada prieš 2 metus, sakei norėtum aloe spaider. Trys 9 cm. aukščio įsodintos į vazonėlį laukia kada susitiksim rugsėjo pabaigoje. Čia dovana
Ar dar nepraėjo noras turėti?