Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(vija zemaite @ 2016 07 09, 12:05)
evora, atsiliepiu, Tu ne viena, Tu ne viena, ne viena, ne viena (dainuoju  lotuliukas.gif ). Labai fainos nuotraukos. Ir tas kopūstas gražus.
Tavo dovanos pas mane gražiai balkone gyvena. Paskui parodysiu, ką tam milžinui padariau...

O, viena dar gyva atsirado lotuliukas.gif
Sveikatytės sunegalavusiems 4u.gif wub.gif 4u.gif
Tavo Aloe chocolat irgi puikiai jaučiasi. thumbup.gif
Šiandien susimedžiojau Gasteria carinata var. verrucosa-einu persodinėt. biggrin.gif
Oi, laukiam, laukiam foto reportažo... drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Rasau del uzsakymu, kad negalvotumet jog pamirsau jus 4u.gif

Siuo metu renkam Wessner. Kolkas tik 3 zmogiukai tai dar paskelbiau FB. Noriu, kad kuo pigiau butu siuntimas. Pirmadieni jau bandysiu uzsakyt, nes kaip niekad ilgai jau renkam.

Sekantis Cactusagroideas.

Laukiu jusu noru i e-maila. 4u.gif
Atsakyti
Dar turiu minti rast profesionaliu trasu kaktusams. Gal matet tokiu pirkt kur? Galetume irgi padaryt uzsakyma.

Tokias esu atradusi orchidejoms, tai kaip diena ir naktis nuo eiliniu, is parduotuviu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 07 15, 14:58)
Dar turiu minti rast profesionaliu trasu kaktusams. Gal matet tokiu pirkt kur? Galetume irgi padaryt uzsakyma.

Tokias esu atradusi orchidejoms, tai kaip diena ir naktis nuo eiliniu, is parduotuviu.

As tresiu su SCHULTZ, sudetis 2.7.7 , bet pas Uhlig yra ju trasos kitokios sudeties, be to sukulentams skirtingos, adeniumams irgi http://www.uhlig-kak...roduct_id=44330 . Siustis tikriausiai butu sunkus siuntinys g.gif
Atsakyti
O kuom geros Ugglih trasos? As kazkaip labiau galvoju apie birias. Jas ir siustis patogiau, ir iseiga geresne.
Atsakyti
Manau jie virš penkiasdešimt metų augina kaktusus, tai turi būti teisinga trąšų sudėtis, kad kaktusai neaugtų taip greit kaip salotos, bet būtų gražūs dygliai, žydėtų, o sukulentams pas juos jau kitokia sudėtis. Jie rašo Profi smile.gif , tai norisi tikėti, Siųstis skystas tikrai neekonomiška, o granulėmis tai nežinau tokių
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 07 15, 14:58)

Tina, o kokias naudojate orchidejoms?
Gal patarsit, kodel echinopsis meta pumpurus unsure.gif 3 graziausiai augo, siandien vienas ziedas prasiskleide, o like du nukrito? Saules truksta, vandens? Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 07 15, 15:58)

O kokias naudojate orchidėjoms? g.gif
Atsakyti
Orchidejoms naudoju sias: http://www.akerne-or...p...ory&path=40
Papildyta:
QUOTE(Lemtinga @ 2016 07 17, 11:45)
Gal patarsit, kodel echinopsis meta pumpurus  unsure.gif 3 graziausiai augo, siandien vienas ziedas prasiskleide, o like du nukrito? Saules truksta, vandens? Kas dar?

Priezasciu gali buti daug: prasta saknu bukle, staigus isdziuvimas, kai buvo karsciai, skersvejis. Kartais pritrukus maisto medziagu numeta. Saules echinopsiai nemegsta, tai seselio augalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 18 liepos 2016 - 14:55
Kas pasakys, ką įsigijau? ax.gif
Būtų ačiū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O geras! Lopophora. Uveze i Alytu tokiu? smile.gif
Atsakyti
Aha, pasirodo, ir čia šio to kitoniško būna. Retai, tiesa, bet ir tuo reik džiaugtis.
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti